MAHL BEACH VOLLEY 2020
Torstai, 21 Heinäkuu 2016 07:37

beach volley20

MAHL BEACH VOLLEY 2020 

Viime kesänä paluun tehnyt beach volley -sarja pelataan Urpolan beachalueella. Sarja starttaa juhannuksen jälkeen ja huipentuu finaalipäivään elokuussa. MAHL varaa torstai-illoille kentiltä vuorot ja tekee otteluohjelman, mutta joukkueet keskenään toimitsevat pelit. Erillisenä finaalipäivänä MAHL hoitaa tuomari- ja toimitsijatehtävät. Pelin kesto on 3 erää (á 21 pts, tai 2 pisteen ero), lopputulos voi olla 3-0 tai 2-1.

 

Hinta 50€/joukkue. Pelaajilta ei edelletytä MAHL:n pelaajarekisteriä.

 

 

BEACH VOLLEY 2020

- Pelit pelataan 3vs3 tai 4vs4. MAHL tekee otteluohjelman, mutta joukkueet tuomitsevat pelit keskenään, pl. finaalipäivä. Sarjalle varataan torstai-illoille vakiovuoro Urpolan hiekkakentiltä. Jos peliä ei pysty pelaamaan kyseisenä osoitettuna pelipäivänä, joukkueet voivat sopia pelillä uuden ajan. Kummankin joukkueen tulee hyväksyä uusi pelipäivä.

 

- Pelin kesto on 3 erää (á 21 pts, tai 2 pisteen ero), lopputulos voi olla 3-0 tai 2-1. Pelipäiväinä on MAHL:n edustaja, jolle ilmoitetaan ottelutulokset.

 

- Sarja pelataan osallistujamäärästä riippuen joko lohkoissa tai yhtenä sarjana. Lohkomallissa Alkulohkojen jälkeen joukkueet jaetaan uusiin lohkoihin sijoitusten perusteella.

 

- Sarjasysteemi ja säännöt tarkentuu kun ilmoittautuminen sarjaan on päättynyt.

 

- MAHL tulee varaamaan vakiovuoron Urpolan Beachvolley kentiltä, jolloin otteluita on helpompi sopia tiettyyn ajankohtaan ja kenttä on aina käytössä. MAHL tekee peliohjelman otteluille, siirrot peleillä suoraan joukkueiden kesken.

 

- Joukkueilla tulee olla omat pelipallot, lainapalloja saa MAHL toimistolta.

 

 

JOUKKUEET

  1. ROKU
  2. Team 70's
  3. bv gather
  4. TILHI
  5. ..
  6. ..

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen päättyy 7.6.2020

 

Lisätietoja:

Elina Purhonen

elina(at)mahl.fi

044 984 2354