MAHL BEACH VOLLEY 2017
Torstai, 21 Heinäkuu 2016 07:37

 

MAHL Beachvolley on kesän MAHL maksuton Keidas CUP sarja

 

- Pelit pelataan 3vs3 tai 4vs4. Ideana on että joukkueet pelaavat pelinsä, itse tuomiten pelit. Sarjalle varataan keskiviikolle vakiovuoro Urpolan hiekkakentiltä. Jos peliä ei pysty pelaamaan kyseisenä osoitettuna pelipäivänä, joukkueet voivat sopia pelillä uuden ajan. Kummankin joukkueen tulee hyväksyä uusi pelipäivä.

 

- Ottelut pelataan paras 3 peleinä. Erät pelataan 15 pisteeseen siten että jokaisesta pallosta tulee piste. "Kotiedun" omaava joukkue ilmoittaa ottelun jälkeen tuloksen MAHL edustajalle. Pelipäiväinä paikalla on yleensä pelaamassa ja vahtimassa myös MAHL edustaja, jolle voi suoraan ilmoittaa ottelutulokset.

 

- Sarja pelataan osallistujamäärästä riippuen joko lohkoissa tai yhtenä sarjana. Lohkomallissa Alkulohkojen jälkeen joukkueet jaetaan uusiin lohkoihin sijoitusten perusteella.

 

- Sarjasysteemi ja säännöt tarkentuu kun ilmoittautuminen sarjaan on päättynyt.

 

- MAHL tulee varaamaan vakiovuoron Urpolan Beachvolley kentiltä, jolloin otteluita on helpompi sopia tiettyyn ajankohtaan ja kenttä on aina käytössä. MAHL tekee peliohjelman otteluille, siirrot peleillä suoraan joukkueiden kesken.

 

- Joukkueilla tulee olla omat pelipallot, lainapalloja saa MAHL toimistolta.

 

 

JOUKKUEET

1. Hupiukot

2. Suharit

3. ROKU

4. BiitsiBiitsi

5. Paskarossi

6. La Sól

7. FC Hazard

8. Otavan Pyrkimys

 

 

Parhaat palkitaan!!

 

Ilmoittautuminen

 

Ilmoittautuminen tapahtuu MAHL verkkokaupan kautta täältä.

 

Sarja on maksuton eikä vaadi rekisteröintimaksua. Sarja pelatan avoimena. Naiset, nuoret ja kaikki pelaavat samassa sarjassa.

 

Rohkeasti mukaan peleihin.

 

 

Lisätietoja:

Elina Purhonen

elina(at)mahl.fi