MAHL:lle korona-avustusta 23000 euroa!
Keskiviikko, 31 Maaliskuu 2021 16:24

AV lapset

Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) on myöntänyt 31.3.2021 MAHL:lle korona-avustusta 23000 euroa. Nöyräksi ja kiitolliseksi vetää.


Avustus mahdollistanee toiminnan edelleen käynnissäpysymisen, kun rajoitteet aikanaan päättyvät. MAHL:n hallinto on säännönmukaisesti kokoustanut, ja luonut tulevaisuuden kuvia siitä mitä käynnissä oleva pandemia on aiheuttanut, ja mitä se tulee aiheuttamaan esim. MAHL:n toiminnalle. Kohta puoli vuotta on aikuistoiminta ollut jäissä, vaihtoehtomalleja on tehty mm. sovellettu ulkojääsarja, sekä E-sport -kokeilut. Lasten toiminta on pyörinyt olemassa olevien asetusten ja ohjeiden mukaan. Tätä toimintaa on pyöritetty käytännössä vanhoin hinnoin, eli edullisesti. Edullisuus tässä yhteydessä on sitä, että nyt jäissä oleva aikuistoiminta on maksanut lasten- ja nuorten toiminnan pyörittämisestä noin puolet. Kun tätä varantokassaa ei ole, niin alkaa muutkin kassat olemaan tyhjiä. Siksi nyt saatu avustus on todella merkittävä.

Uskoa siihen, että korona saadaan taltutettua ja toiminnot uudelleen käynnistettyä täysimääräisesti sai nyt melkoisen lisäbuustin.

Kiitokset kuuluvat myös koko jäsenistölle, ilman näin erityistä ja isoa toimintaa, sen merkitystä kansanterveydelle ei ole jäänyt huomiotta isollakaan kirkolla!

MAHL Hallinto

Mihin perustuen ja mihin käytettäen korona-avustusta on saanut https://minedu.fi/-/urheiluseuroille-kaksi-miljoonaa-euroa-korona-avustuksina