+40 SARJA ALKOI SAHARAN KOMENNOSSA
Maanantai, 23 Marraskuu 2020 08:51

JK 12

+40 sarja startattiin lauantaina neljän pelin voimin. Golf HT tuskaili rosterin kapeuden kanssa ja Sahara näytti muille kaapin paikan jo heti ensimmäisissä otteluissaan. Seuraavat pelit tykitetään joulukuun puolella parina torstai iltana. Tästä se lähtee.

Hockeymanageriin ilmoittautuminen käy myös kuumana paikkoja on vielä kenttäpelaajille kymmenkunta. Veskareiden paikat ovat täynnä.  Lisätietoja TÄSTÄ  Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

1 21.11.2020 17:00 h   -   3 - 9
1 21.11.2020 18:00 h   - Vanhat Pukit   6 - 2
1 21.11.2020 19:00 h   -   10 - 1
1 21.11.2020 20:00 h   Vanhat Pukit -   2 - 4

Launtai 21.11.2020

Golf HT - HydO 3-9

Haastavaa oi Golfilla lähteä peliin ilman vaihtareita ja se näkyi enemmän ja enemmän ottelun edetessä. Pelin ensimmäinen erä oli vielä tasaista vääntöä jossa mentiin suht railakkaasti päästä päähän. Golf meni yllättäen johtoon, ja se herätti HydO:n pelaamaan. Kolme maalia suht rivakkaan tahtiin, mutta niin vain Golf nousi vielä tasoihin ennen juomataukoa. Toiseen erään GolfN eväät olivat sitten jo syödyt ja HydO sai leikitellä rauhassa turvalliseen 9-3 voittoon.

MVP Topi Taskinen 3+2

Sahara - Vanhat Pukit  6-2

Intoa riitti Oransseilla. Kuin nuoret varsat kesälaitumelle tuli Sahara jäälle. Sahara tuli aivan sutena päälle ja nuiji pelin pakettiin ekassa erässä kolmella maalilla. Toiseen erään alettiin vähän jo säästelemään toista peliä silmällä pitäen ja pukitkin pääsivät vähän paremmin juoneen kiinni. Sahara teki toiseen erään kolme kaappia ja Pukit kaunisteli lukemia loppua kohden. Pukkien maalilla Mikko Kosunen napsi muutaman komean kopin.

MVP  Sami Nalli 2+2

Sahara - Golf HT 10-1

Golf ei saanut jalkoihinsa uutta virtaa huilipelin aikana ja Sahara jauhoi kolmella sylinterillä. Pasi Piispa oli maalillaan täystyöllistetty, mutta ei hänkään ihmeisiin pystynyt. Homma oli ohi 12 minuutin jälkeen kun Sahara oli karannut 5-1 johtoon. Loppu aika menikin hien ottamiseen ja Sahara leikitteli lukemiksi 10-1

MVP Mika Nousiainen 3+1

Vanhat Pukit - Virve 2-4

Kierroksen tiukin taisto. Pukit oli alkuun terävämpi kun Virven peli haki vielä uomiaan.  Näytti jo siltä että Pukit pääsee tauolle maalin johdossa, mutta viimiesellä sekunnilla Virve tasoitti Petteri Vainikaisen huikealla onnistumisella. Tästä Virve sai momenttumin päälle ja Janne Turpeinen veikin Virven johtoon. Tämän jälkeen Pukeilla oli parikin hyvää paikkaa, mutta Mika Paajanen esitti muutaman Game Saverin ja Virven johto piti. Lukemia kaunisteltiin vielä Esa Nissisen toimesta YV:llä.