RIU:LTA LOISTAVAA PELAAMISTA PUUMA LIIGASSA
Lauantai, 21 Marraskuu 2020 13:38

PL 4

Puuma Liigan kolmannella kierroksella loisti Ristiinan joukkue. Maalilla pelannut Veera Koppi piti hienosti vedot kurissa ja joukkueen yhteispeli sujui ongelmitta. SBS Saimaa koki kautensa ensimmäisen kolauksen hävitessään Säbäcatseille. Seuraavat pelit pelataan lauantaina 12.12.2020.

Pelit nähtävissä: Täältä!

Pinkit Puumat vs RiUsäbä 0-3
Erän alku oli tasaista taistelua pallosta, kunnes RiU onnistui vapaalyönnistä siirtymään johtoon. Myös Puumilla oli paikkoja ensimmäiseen erään mutta RiU:n maalivahti Veera Koppi aiheutti päänvaivaa torjunnoillaan. Ensimmäiseen erään Puumat ottivat myös turhan jäähyn, jota jatkettiin toiseen erään.

Toisen erän alkuun RiU käytti ylivoimansa hyväksi ja viimeisteli Jenni Häkkisen johdolla 0-2 osuman. Häkkinen saatteli vielä erän loppuun pallon verkkoon. Puumien hyökkäykset jäivät puolitiehen ja RiU:n Veera Koppi nappasi ansaitusti nollapelin.

Säbäcats vs SBS Saimaa 5-4
SBS Saimaa avasi pelin Jenna Tariman osumasta. Säbäcats oli myös hereillä ja tasoitti, sekä karkasi maalilla johtoon. Erän loppuun SBS Saimaa pääsi vielä ylivoimalle mutta ei onnistunut tasoittamaan peliä.

Toisen erän alkuun SBS Saimaa oli uudessa terässä ja viimeisteli kolme osumaa. Säbäcats onnistui kipuamaan tasoihin Kurosen ja Ahosen johdolla. Ahonen pääsi vielä hetkeä ennen summerin soittoa siirtämään Säbäcatsit voittoon.

RiUsäbä vs UuNo 2-1
ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä molemmissa päädyissä, mutta yhtä hylättyä maalia lähemmäksi ei päästy. Toinen erä alkoi uunolta vahvasti mutta RiUsäbän maalivahti Veera Koppi piti joukkuetta pystyssä torjunnoilaan. Vähän ennen toisen erän puoltaväliä RiUsäbä alkoi tulla taas peliin mukaan ja ajassa 24.03 nähtiin Paula Takalan iskemä 1-0 maali. Seuraavaa maalia ei tarvinnut odottaa kuin kaksi minuuttia kun UuNon Roosa Kuhanen iski hienolla yksilösuorituksella pelin tasoihin.

Ottelu jatkui tasaisena vääntönä loppuun asti mutta maaleja ei enää nähty, joten siirryttiin rankkareihin. Ratkaisua jouduttiin etsimään 4 kierroksen verran ennenkuin RiUsäbän Jenni Häkkinen ratkaisi pelin.

SBS Saimaa vs Pinkit Puumat 9-1
Toisin kuin edellisessä ottelussa maalia saatiin odottaa vain puolitoista minuuttia, kun Henna Räsänen siirsi SBS Saimaan 1-0 johtoon. Ennen 10 minuuttia Heidi Venäläinen teki 4 maalia lisää ja peli oli jo 5-0. SBS Saimaa onnistui tekemään vielä yhden ja erätauolle siirryttiin 6-0 lukemissa.

SBS aloittaa toisen erän väkevästi, kun minuutin kohdalla Tytti Käyhkö iskee pelin 7-0 ja heti perään 8-0 hattutempullaan. Puumat pääsivät hakemaan maalia ylivoimalla mutta SBS maalilla loistanut Nea Salinen pysyi vahvana. Puumat pääsivät kumminkin kaventamaan mutta SBS teki heti perään maalin Tytti Käyhkön neljännellä osumalla. Näillä lukemilla päätettiin ottelu. (9-1)

UuNo vs Säbäcats 4-1
Säbäcats aloitti pelin räväkästi halliten mutta UuNon lainamaalivahti Johanna Pekkanen piti maalitoiveet kurissa. Ensimmäinen maali nähtiin ajassa 06.09 kun UuNon Johanna Rapo pääsi iskemään vastahyökkäyksestä pelin 1-0. Ajassa 9.08 Roosa Kuhanen Lisäsi johtoa jo 2-0. erän loppupuolella UuNo lisäsi vielä johtoaan 3-0 eikä 4-0 maalikaan kaukana ollut mutta säbäcatsin maalivahti saija lasaroff venyi huikeaan torjuntaan, joten näissä lukemissa siirryttiin erätauolle.

2 erä alkoi tasaisesti, ajassa 4.40 Johanna Rapo pääsi kokeilemaan rankkaria tuloksetta. Tästä Säbäcats sai lisää virtaa ja hetken pyörityksen jälkeen Jenni Hakkarainen kavensi lukemiksi 3-1. UuNo ei pitkään jäänyt maalia miettimään vaan pisti pelin 4-1 Henna Mynttisen yksilösuorituksella. Tämän jälkeen pallo pyöri pitkään säbäcatsin päädyssä mutta Saija piti vielä säbäcatsia upeilla torjunnoilla pystyssä. Ottelun loppuun säbäcatsit saivat monta hyvää paikkaa mutta lisää maaleja ei enää syntynyt.