PÖYRYN PANTTERIT VALMISTELIVAT MURSKAESITYKSEN
Lauantai, 21 Marraskuu 2020 13:21

SB 24

Perjantain pelit lähtivät liikkeelle Pöyryn Panttereiden murskasuorituksesta DOM:a vastaan, DOM:n osalta positiivisin hetki oli erän alkuun saavutettu hetkellinen johtoasema ennen täystuhoa. Loppuillan pelit olivat myös melkoista tykitystä.

OTTELUT

Perjantain ottelut näet: TÄÄLTÄ!

RAPORTTI

Pöyryn Pantterit vs DOM 19-1
Dom avasi ottelun heti erän alkuun PöPan nukkuessa omassa päädyssään. DOM:n avausmaalin viimeisteli Juuso Hämäläinen. DOM:n erän ensimmäinen maali jäi ainoaksi maaliksi, kun PöPa alkoi pyörittää myllyä urakalla. Ensimmäinen erä näytti DOM:n osalta erittäin pahalta, kun PöPa viimeisteli yhdeksän osumaa.

Toisen erän alkuun peli oli selvästi tasaisempi, eikä PöPa päässyt jokaisesta hyökkäksestä saattamaan palloa verkkoon. Tilanne muuttui erän loppuun, kun PöPa karkasi viidellä maalilla 14-1 johtoon.

Ottelun viimeinen erä oli odotettavissa samanlaista maalitykistystä. PöPa avasi kolmannen erän maalihanat Loposen johdolla kolme minuuttia erän alun jälkeen. Erä kulki omalla painollaan PöPa:n ahkeroidessa maaleja ja napaten 19-1 voiton. Illan tehokkain oli Antti Heinikainen (4+4).

Weikkoset vs FC Hazard 0-8
Hazard viimeisteli erän alkuun Janne Lambergin onnistuessa kaksi maalia. Avausosumien jälkeen Hazard kasvatti maalitiliään ja siirtyi 0-3 johtoon Mikko Haverisen osumasta. Weikkoset tarjosivat erän loppuun ylivoimalla mahdollisuutta kasvattaa maalitiliä mutta Hazard oli jäissä.

Myös Hazardin toinen ylivoima toisessa erässä oli tuloksetonta yrittämistä. Joukkue onnistui ylivoiman jälkeen viimeistelemään neljännen osuman. Loppuerään ei kumpikaan enempää tulosta tehnyt ja kolmas erä aloitettiin Hazardin johtaessa 0-4.

Kolmanteen erään Lamberg kävi viimeistelemässä hattutempun. Hazardin kolmas ylivoima tuotti tulosta, kun Lindholm viimeisteli kuudennen osuman. Ottelussa nähtiin vielä kaksi maalia Hazardin toimesta. Arsi Hämäläinen pelasi itselleen nollapelin.

SC Viivelähtö vs Team HaiPro 12-2
HaiPro aloitti pelin alivoimapelaamisella. Viivelähtö oli HaiPron onneksi vielä hieman ruosteessa, eikä ylivoimamaalia nähty. Viivelähdön ylivoiman jälkeen joukkue onnistui kolmesti peräkkäin Järvisalon, Hyytiäisen ja Sormusen maaleilla. Myös HaiPro pääsi kertaalleen maalintekoon Putkisen johdolla. Erän loppuun Viivelähtö viimeisteli vielä kolme osumaa lisää.

Toisen erän alkuun HaiPron pakkipari Rikkonen - Myyryläinen viimeisteli 6-2 kavennuksen. Viivelähdön Miettinen kävi tykittämässä pallon verkkoon viimeistellen lukemat 7-2. Summerin soidessa taululla oli 9-2 lukemat, joista aloitettiin viimeinen erä.

Viimeiseen erään Viivelähtö jatkoi maalientekoa ja myös HaiPro pääsi muutamasti maalipaikoille. HaiPro ei kuitenkaan onnistunut palloa maaliin asti saattamaan ja Viivelähtö sai viedä pelistä selkeän voiton jälkeen pisteet kotiin.

Bollklubben vs Team KalU 5-4
Bollklubben aloitti pelin ottamalla jäähyn. KalU rokotti miltein välittömästi siirtyen johtoon Höltän osumasta. Bollklubben kuittasi KalU:n ylivoimamaalin jälkeen nopeasti tilit tasan ja karkasi vielä yhdellä maalilla Tino Mutkan suorituksista. KalU tarjosi vaihteeksi Bollklubbenille ylivoimaa ja Bollklubben viimeisteli osuman ylivoimalla Lampisen johdolla. KalU onnistui erän loppuun vielä tasoittamaan lukemat 3-3.

KalU viimeisteli toisessa erässä ensimmäisen osuman Peltorannan johdolla mutta Bollklubben tasoitti välittömästi jälleen Mutkan osumalla. Tasoissa jatkettiin hetken aikaa, kunnes KalU otti jäähyn ja Bollklubbenilla oli mahdollisuus siirtyä johtoon ylivoimalla, mutta viimeistelijää ei löytynyt. Ylivoiman jälkeen peli jatkoi pyörimistään KalU:n päässä mutta tulosta ei vieläkään tehty.

Ensimmäisen erän tavoin Bollklubben oli ensimmäinen, joka onnistui pallon verkkoon asti saattamaan. Erän loppu mentiin ilman maalin maalia ja summerin soidessa Bollklubben nappasi pelistä 5-4 voiton.