YLLÄTTÄVIÄ HETKIÄ SALIBANDYSSA!
Lauantai, 07 Marraskuu 2020 10:01

SB 22

Viikon pelit tarjosivat rutkasti tunnetta ja maalijuhlaa. Keskiviikkona Bollklubben nöyrtyi HaiProlle selkein lukemin ja perjantaina pelasi KalU:n kanssa tasan varsinaisella peliajalla. Myös Xamk antoi Team A-H-M-A:lle tiukan vastuksen. Seuraavat pelit perjantaina 13.11.2020 Rantakeitaalla.

Keskiviikon ja torstain ottelut: TÄÄLTÄ!

Keskiviikko 4.11.

Team HaiPro vs Bollklubben 11-6
Bollklubben nappasi erän alkuun räjähtävän lähdön siirtyen Joose Peitolan osumasta johtoon. HaiPro pääsi nopeasti tasoittamaan Juho Wariksen onnistuessa Olli Wariksen syötöstä. HaiPro pääsi karkaamaan loistavasti läpisyötöstä Atte Ojaselle, joka heilutti verkkoja. Erän loppuun HaiPro viimeisteli vielä kaksi osumaa ja Bollklubben yhden.

Toisessa erässä HaiPro karkasi jälleen Bollklubbenilta mutta Jyrki Ruuth otti välimatkaa maalilla kiinni. HaiPro otti turhan jäähyn ja Juho Laurikainen kavensi ylivoimalla 5-4. Kavennuksen jälkeen Juho Waris kävi saattamassa pallon verkkoon ja lisäsi HaiPron johtoasemaa. Tommi Akkanen vei HaiPron jo 7-4 johtoon ja Bollklubbenilla alkoi tunteet kuumeta.

Viimeinen erä aloitettiin muutamalla protestointi jäähyllä ja ulosajolla. HaiPro pääsi kolmannessa erässä karkaamaan 10-4 tilanteeseen, ennekuin Bollklubben heräsi ja onnistui kavennuksissaan kahdesti. HaiPro kuittasi vielä erän loppuun 11 maalinsa Juho Wariksen johdolla.

Team KalU vs Minttusilmät 7-1
Team KalU avasi ottelun Joonas Luhangon onnistuessa. Minttusilmät pääsivät myös hyville vetopaikoille mutta Juuso Kekkonen napsi vedot.

KalU jatkoi itsevarmaa pelaamistaan toisessa erässä, myös muutama turhan itsevarma yritys omalla puolustusalueella meinasi kostautua. Minttusilmät hakivat toisen erän erittäin tehokkaasti tasoitusta mutta yritykset jäivät viimeistelyä vaille. KalU kävi erän loppuun viimeistelemässä toisen osuman Santeri Tiirikaisen johdolla.

Viimeinen erä lähti KalU:n kierien jo 3-0 johtoon. Minttusilmillä oli mahdollisuus kaventaan mutta ylivoima kostautuikin KalU:n alivoimamaaliin. KalU ehti viimeistellä kuusi maalia, ennekuin Minttusilmät onnistuivat murtamaan KalU:n puolustuksen kaventaen 6-1. Ottelun loppulukemiksi nakuteltiin summerin soidessa 7-1

Perjantai 6.11.

Xamk vs Team A-H-M-A 4-5
Ahmat avasivat pelin heti onnistuessaan vapaalyönnissä Pulkkisen johdolla. Hetken aikaa pallo pyöri päästä päähän, kunnes oli Xamk:n vuoro näyttää taitoaa vapaalyönnistä. Eetu Karhunen tasoittikin pelin lukemat Tarmo Muurin syötöstä. Xamk joutui ensimmäiseen erään myös alivoimalle mutta joukkue piti lukemat tasoissa.

Toiseen erään Ahmojen mylly alkoi pyöriä ja joukkue sai loistavan paikan siirtyä johtoon. Xamk:n maalivahti Pirkka Multavaara kuitenkin torjui vedot ilmiömäisesti. Xamk ryöpytti vastustajaansa siirtyen 2-1 johtoon Juho Peuran vedosta. Ahmat pääsivät pitkän tovin pyörittämään peli Xamk:n puolustupäässä mutta maalilla pelannut Multaharju oli liekeissä ja esti tasoitus aikeet. Xamk kerkesi toiseen erään viimeistellä vielä kolmannen maalinsa. Myös Ahmat pääsivät saattamaan pallon kertaalleen verkkoon.

Viimeinen erä lähti Ahmojen tasoittaessa pelin räväkästä hyökkäyksestä Jonathan Jääskeläisen onnistuessa. Ahmat karkasivat viimeisessä erässä Xamk:n kynsistä Eeli Timosen ja Saku Pulkkisen maaleilla. Xamk onnistui kaventamaan ylivoimalla. Summerin soidessa Ahmojen maalitilillä oli yksi maali enemmän ja joukkue vei pisteet kotiin.

Team KalU vs Bollklubben 5-4 (SO)
Peliä ehti kulkea miltein 10 minuttia, ennekuin nähtiin ensimmäinen ratkaisu. KalU pelasi omassa puolustuspäässään rohkeasti ja menetti pallon Bollklubbenin Tino Mutkalle, joka saatteli pallon verkkoon. Ensimmäiseen erään ei yrityksiä enempää nähty.

Bollklubben aloitti toisen erän terävästi luoden hyviä paikkoja KalU:n maalille. KalU pääsi myös maalipaikoille ja onnistui tasoittamaan 1-1. Hetken kuluttua KalU:lle soi jälleen maaliverkot, tällä kertaa Tiirikaisen johdolla. KalU pääsi selkeästi paremmin pyörittämään peliä toisen erän alkuun, kun Bollklubben vietti lähinnä aikaa puolustaessa.

KalU onnistui kolmannen erän alkuun karkaamaan jo 4-1 tilanteeseen ja sai vielä mahdollisuuden kasvattaa maalitiliään ylivoimalla. Bollklubben piti puolustuksen tiiviinä, eikä maaleja nähty. Bollklubbenin alivoiman jälkeen joukkueen peli heräsi ja Lampinen kävi kahdesti kaventamassa 3-4. KalU tarjosi vastustajalleen loistavan tilaisuuden tasoittaa, neljän minuutin ylivoimalla. Bollklubben onnistui tasoittamaan pelin ja erän loppuun käytiin tiukkaa taistelua maaleista. Varsinaisella peliajalla ei ratkaisuja nähty, joten rankkareille mentiin. KalU nappasi rankkareilla voiton Eetu Höltän onnistuessa.

FC Hazard vs Pöyryn Pantterit 7-5
Hazard pääsi heti erän alkuun pelaamaan ylivoimaa neljän minuutin ajan. Ylivoimalla Hazard onnistui kerran Sami Stolt:n vedosta. Ylivoiman jälkeen lukemia kasvatettiin Mikko Haverisen esityksestä. PöPa:lla kesti hieman pidempään päästä peliin mukaan ja hyökkäykset jäivät puolitiehen. Pitkän taivaleen päätteeksi joukkue onnistui kavennuksessaan Tomi Ripatin johdolla.

Toisessa erässä Hazard pääsi ensimmäisenä heiluttelemaan verkkoja PöPa:n päädyssä. Myös PöPa pääsi heiluttelemaan kertaalleen verkkoja, Mika Paajasen viimeistelystä. Pantterit tasoitti pelin vielä Paajasen osumalla. Kauaa ei tasoissa pysytty, kun verkko soi jo Panttereiden päädyssä.

Pöyryn Panttereiden puolustuspään virhe kostautui Hazardin lisätessä johtoasemaansa maalilla. Nopea kuitti Panttereilta heti virheen jälkeen kavensi lukemia 5-4. Paajanen kävi viimeistelemässä itselleen ottelusta hattutempun, samalla tasoittaen lukemat 5-5. Pöyryn Pantterit ottivat erän loppuun kaksi jäähyä miltein samanaikasesti ja Hazard pääsi karkaamaan johtoon. Joukkue kävi vielä kertaalleen heiluttamassa verkkoja ja voitti ottelun 7-5.

Weikkoset vs Tulikuuma 4-13
Weikkoset avasivat ottelun maalijuhlalla, kun Jussi Tammelin viimeisteli avausosuman. Tulikuuma oli välittömästi hereillä ja tasoitti Henri Hokkasen vedosta. Ensimmäiseen erään pallon maaliin saattoivat vielä Hokkanen ja Liukkonen.

Toisessa erässä Tulikuuma jatkoi pyörittämistä ja saattoi pallon verkkoon ensin Hokkasen viimeistellessä itselleen hattutempun ja sen jälkeen Luukkosen tällätessä lukemat 1-5. Weikkosten kavennusmaali nähtiin Veikko Peltosen onnistuessa. Peli alkoi toisessa erässä jo pikkuhiljaa revetä, kun Tulikuuma ehti karata 2-8 johtoon.

Tulikuuma jatkoi kolmannessa erässä maalien takomista. Weikkoset pääsivät kaventamaan 3-9, kun Peltonen kävi jälleen saattamassa pallon verkkoon. Kavennuksen jälkeen Tulikuuma viimeisteli kymmenennen maalinsa. Weikkosten Peltonen viimeisteli itselleen hattutempun kaventaen samalla pelin 4-10. Loppuerä mentiin maaleja tehden ja voittaja oli selvä.