TOP 10 OTTI ENSIMMÄISEN VOITTONSA
Perjantai, 30 Lokakuu 2020 05:41

JK torjuntako

Olipahan yllätyksien viikko. Tällä kierroksella ei kovin montaa kuusi oikein lappua olisi ollut. 5 viisi tiukkaa taistoa ja yksi noh vähemmän tiukka peli. TOP 10 otti vikon huipennukseksi kauden ensimmäisen voittonsa. Ja Iivo kipusi takaisin pistepörssin kärkeen.

BAR DOM - Virve 6-2

Viikko alkoi sarjan ykkösen ja kakkosen kohtaamisella. Molemmat joukkueet olivat porskuttaneet alkukauden voitosta voitoon, mutta nyt oli virven maistettava tappion karvasta kalkkia. DOM oli aloitteellisempi heti alusta alkaen ja Virve sai tyytyä ottamaan vastaan. Avausmaaliakaan ei tarvinnut odottaa kuin pari minuuttia, kun DOM:n Ossi hänninen onnistui viisi minuuttia tästä DOM sirtyi jo 2-0 johtoon. Joona Salo onnistui kaventamaan, mutta tauolle mentiin DOM:n 3-1 johdossa. Antti Heinikainen Toi YV:llä Virven taas maalin päähän, mutta Virven flow kuitenkin pysähtyi Kai Tillaseen. Viimeiseen neljään minuuttiin DOM iski vielä kolmesti, ja pinnat ansaitusti Punapaidoille

MVP Ossi Hänninen 1+4

PoNu - Observis HC  1-2

Viikon ensimmäinen ylläri. Itse peli ei noussut suurten klassikoiden joukkoon. Molemmat keskittyivät oman pään pelaamiseen ja huippupaikkoja ei siunaantunut puoleen eikä toiseen. Ensimmäiseen erään saatiin kuitenkin maali kun Jesse Matiskainen kihautti kiekon ylähyllylle. Observisen tasoitusta saatiin odotella viimeisen vitosen alkuun kun Jukka Härkönen osui. Ja kun vauhtiin oli päästy Jari Stocus vei Observisen johtoon, ja homma pakettiin.

MVP Jari Stocus 1+0

Tiistai 27.10.2020

Jamon Pojat-ESE CXX 3-1

Jamon Pojat tuli ja teki tarvittavan. Suoritusta ei haitannut edes viime hetken pelipaita muutos. Jamon Pojat hallitsi tapahtumia, mutta ESE kesti pelissä hyvin mukana. Erän jälkipuoliskolla alkoikin sitten tapahtua. Ensin Ville Laine ja Joona Hassinen veivät Jamon Pojat 2-0 johtoon. Eemeli Hämäläinen puhalsi pelin vielä henkiin kaventamalla erän loppuun. Sen jälkeen alkoi asemasota. ESE aktivoitui ja haki tasoitusta, mutta Jere Moilanen ei ollut yllätettävissä. Vitonen ennen loppua ratkaisu tuli kun Arttu Viitanen osui ja Jamon Pojille voitto 3-1 lukemin.

MVP  Ville Laine 1+1

Rattopojat - Patteri Baari 0-18

Mitäpä tästä sanoisi. Rattopojat hallitsi ensimmäistä minuuttia, ja sen jälkeen kyyti oli kylmää. Iivo teki hävyttömät tehot 4+7 Kauden ensimmäisen pelinsä Patterin maalilla pelannut MIkko Vahvaselkä keräsi tehot 0+2

MVP  Jaakko Pulliainen. Jaakko Ymmärsi pelin hengen eikä halunnut kurittaa Rattopoikia lainkaan.

Torstai 29.10.2020

Golf HT-HC Dynamite 2-5

Viikon toinen ylläri ja samalla mys kauden kuumaverisin kohtaaminen. Dynamite tuli otteluun kovalla asenteella kovalla luistelulla ja ehkä jopa hieman kovalla otteella. Golf ei saanut koneitaan käyntiin lainkaan, ja Dynamite käytti sen armotta hyödyksi. Vielä kun Golf:n menttalitettia murennettiin aika ajoin oli tulos taululla täysin oikeutettu. Dynamite ratkaisi pelin ensimmäisessä erässä johtaen 3-0 ja Henrik Kuvaja naulasi arkun kiinni toisen erän alkuun.

MVP Jussi Kuokkanen 18/20T Dynamiten tukipilari

TOP 10-HC Karla 3-2

Viikon Kruunasi häntäpään kamppailu kahden nestori joukkueen väillä. Peli soljui hyvässä hengessä päästä päähän eikä hampaita likaa kiristelty. Karla oli pelissä ehkä hieman aktiivisempi, mutta maaleina se ei näkynyt. Vaikkakin Karla meni johtoon, eivät TOP päät painuneet, koska mukana oli kauden ennätys osaanotto. Liekkö asioilla yhteys että TOP voitti kun Olen piti mennä käymään vaihdossa että velimiehellekkin saatiin kauden ensimmäiset minuutit. Huikea ottelu alkoi vääjäämättömästi edetöä kohti pistejakoa, mutta sitten puoli minuuttia ennen loppua huikean hyökkäyksen päätteeksi Miika Otranen laittoi kiekon reppuun ohi voimattoman Kari Hännisen. Hieno peli hieno voitto TOP 10:ltä