LEHI PISTEPÖRSSIN KÄRKEEN
Perjantai, 23 Lokakuu 2020 08:51

JK ese

Tällä viikolla palattiin tuttuun ja turvalliseen 6:n pelin viikkoon. KPA teki toisen visiittinsä ja on edelleen tappioton. Sarjan kärjessä jatkaa edelleen DOM puhtaalla pelillä. Virve jatkoi myös voittoputkeaan. Virve on voittanut kaikki neljä peliään ja se jatkaa sensaatiomaisesti kakkospaikalla. Pistepörssissä komento vaihtui kun Petri Lehtonen kipusi Pörssikärkeen.

PoNu - Virve 2-5

Ei olut PoNustakaan Virven pysäyttäjäksi. Jo historian kirjoja havitteleva voittoputki oli uhattuna vain hetken aikaa, kun PoNu karkasi johtoon ensimmäisellä minuutilla. Tämän jälkeen Virve alkoi ottaa peliä näppeihinsä. Mika Kursi toi Virven tasoihin kympin kohdilla, ja toisen erän kärkeen Joona Salo ja Antti Heinikainen veivät Virven 3-1 johtoon. PoNu ei tästä enään toipunut ja Virve karkasi tavoittamattomiin. Lopulta virve pääsi aika helpolla ja voitto  tuli 5-2 lukemin.

MVP Ilari Hämäläinen 0+3

ESE CXX - Golf HT  4-4

Varsin kolmijakoinen kamppailu. Golf oli alussa hyvin hököllä ja se meni ekan kympin aikana ansaitusti 2-0 johtoon. Keskimmäistä kymppiä hallitsikin sitten ESE. erätauon molemmin puolin se iski neljästi ja alkoikin näyttää siltä että Golfin selkä on murrettu. Mutta vielä mitä. Ensin Jouni Huttunen kavensi, ja Iiro Kurttila sivalsi tasoituksen ohi Harri Tammiruusun. Ottelun loppu eteni varsin tasaisissa merkeissä, eikä limppua saatu enään reppuun hyvistä paikoista huolimatta. Lopulta varsin oikeutettu 4-4 tasuri, johon molemmat ovat varmaankin tyytyväisiä.

MVP Kai Simola 2+2

Tiistai 20.10.2020

KPA Kangasniemi -Observis HC 7-3

KPA saapui toista kertaa kaupungin Kirkkaisiin valoihin ja ne eivät häikäisseet vieläkään. KPA otti ohjat heti alusta alkaen ja Observis otti vastaan. Observis kesti mukana ensimmäisen kympin. Sitten iski synkkä neliminuuttinen jonka aikana KPA iski viidesti kiekon Jari Sarjan selän taakse. Toiseen erään KPA hieman nosti jalkaa kaasulta ja peli tasoittui. Observiskin pääsi maalien makuun voittaen toisen erän 2-3

MVP Jami Särkkä 1+2

KPA Kangasniemi -HC Dynamite 9-2

Eivät menneet KPA:n jalat jumiin tähänkään peliin. Dynamite oli jalkeilla heille harvinaisen kapealla 1+8 rosterilla. Tämä saattoi lopussa hieman maksaa sillä peli pysyi tasaisena ensimmäisen 20 minuuttia RAtkaisun makua alkoi olla ilmassa kun Mika Reinikainen vei KPA:n 5-2 johtoon 21 minuutin paikkeilla. Siihen loppui Dynamiten kantti ja KPA lasketteli horisonttiin ja kirjasi lukemat 9-2

MVP Olli-Pekka Laukka 1+3

Torstai 22.10.2020

BAR DOM-TOP 10 10-1

Lukemat kertovat kaiken oleellisen. DOM teki ekalla minuutilla 2 maalia ja peli oli sillä selvä. DOM pyöritteli TOP:a solmuun joka käänteessä ja Janne Tullalle tuli todistetsti hiki. Ensimmäiseen erään DOM nakutteli kevyet 7 maalia TOP onnistui myös kerran kun rosteriin haalittu Lasse Kanerva napautti kiekon yläpeltiin. Toinen erä meni pelailuksi ja lopuksi taulussa 10-1.

Ole Kinnunen ei ole vieläkään käynyt vaihdossa. Eli Ole palannut tällä kaudella jo 120 minuuttia

MVP Petri Lehtonen 2+3

Jamon Pojat-Patteri Baari 5-3

Viikon Helmi. Patteri tuli peliin hieman vajaalla nipulla ja tehomies Iivo Hokkasen puuttuminen saattoi olla se ratkaiseva lenkki. Jamon Pojat olivat lähes parhaalla nipullaan paikalla. Tempo oli kova heti alusta alkaen ja Patteri oli helisemässä. Jamon Poikien määrittäessä vauhdin ja suunnan Patteri jäi telineisiin ja se löysikin itsensä pahimmillaan jo 4-0 tappiolta. Janne Henttonen viimiesteli Patterin 4-1 kavennuksen ja pieni toivo heräsi. Toivo kasvoi kun Tollo tykitti YV:llä Patterin kahden maalin päähän. Kiri kuitenkin katkesi kun Arttu Viitanen vei YV:llä Jamonpojat taas kolmen maalin karkumatkalle. Patteri kavensi vielä kerran, mutta enempää ei maaleja nähty ja Jamon Pojat otti vyölleen kovan päänahan 5-3 luvuin.