SALIBANDYSSA MAALIRIKAS VIIKKO
Perjantai, 23 Lokakuu 2020 21:00

SB 7

Keskiviikon peleissä nähtiin yhteensä 24 maalia. Illasta täydet pisteet nappasi Hazard ja Pöyryn Pantterit. Perjantain peleissä Bollklubben otti reippaan voiton vastustajastaan Minttusilmistä. Myös Viivelähtö ja Canaria ottivat selkeät voitot vastustajistaan. Illan tasaisin peli käytiin Huru-Ukkojen ja Xamk:n välillä, vaikka lukemat näyttävätkin toista.

Seuraavat ottelut pelataan keskiviikkona 28.10. ja perjantaina 30.10.

OTTELUT

Keskiviikon ja torstain ottelut: TÄÄLTÄ!

RAPORTTI

Keskiviikko 21.10.2020

DOM vs FC Hazard 5-10

Hazard siirtyi heti aloituksesta johtoon Tomi Hanskin viimeistelyllä. Haverinen kävi vielä hetkeä myöhemmin tälläämässä lukemat 0-2. Myös DOM pääsi tuntemaan maalinjuhlaa kaventaessa lukemia 1-2. Erän loppuun Tommi Häyrinen kävi saattamassa pallon verkkoon ja Hazard pääsi aloittamaan toisen erän 1-3 lukemista.

Toisessa erässä DOM syttyi peliin ja onnistui tasoittamaan 3-3 Hurrin ja Ojavan maaleista. Hazard ei tasoitusta niellyt, kun Leskinen, Korhonen ja Strömberg kävivät heiluttelemassa verkkoja siirtäen Hazardin kolmen maalin karkumatkalle.

Kolmas erä toisti kahden ensimmäisen erän kaavaa Hazardin hallinnassa. Hyökkäys pyöri DOM:n päädyssä muutamia DOM:n tuloksettomia vastahyökkäyksiä lukuunottamatta. Hazard ehti erän alkuun heiluttaa verkkoja kahdesti ja DOM pääsi Leinosen onnistuessa kahdesti peräkkäin kaventamaan 5-9. Hazard kuittasi ottelun loppulukemiksi 5-10.

Pöyryn Pantterit vs Tulikuuma 5-4

Illan toisesta pelistä oli odotettavissa tasainen ja vauhdikas vääntö. Tulikuuma onnistui ensimmäisenä siirtymään johtoon Ville Lampisen vedosta. Heinikainen kävi nopeasti tasoittamassa tilit. Tulikuuma pääsi jälleen maalilla johtoon ja Pantterit alkoivat pyörittää välittömästi palloa Tulikuuman alueella janoten tasoitusta.

Tulikuuma pääsi aloittamaan toisen erän maalin karkumatkalta. Toisessa erässä Panttereilla oli kyllä paikkoja mutta Tulikuuma oli se, joka onnistui saattamaan pallon kolmannen kerran verkkoon. Pöyryn Pantterit lämpenivät vasta erän loppuun ja kirivät välimatkan tasaan Heinikaisen ja Paajasen viimeistelyillä. Kauaa ei tasoissa pysytty, kun Tulikuuma karkasi yhdellä maalilla.

Pöyryn Pantterit jatkoivat vahvaa suorittamistaan ja tasoitti pelin lukemat 4-4 Vuorisen heiluttaessa verkkoja. Kolmas erä taisteltiin kiivaasti maalipaikoista ja Tulikuuma kilautteli tolppia muutamaankin otteeseen. Pöyryn Pantterit kävivät vielä viimeistelemässä viidennen osuman ja siirtyivät ensimmäistä kertaa johtoon ja ottivat summerin soidessa pelistä vielä tiukan voiton.

Perjantai 23.10.2020

Minttusilmät vs Bollklubben 5-11

Illan avausottelu käytiin Minttusilmien ja Bollklubbenin välillä. Minttusilmät aloittivat pelin terävästi siirtyen johtoon Henri Engströmin vedosta. Maalin jälkeen Bollklubbenilla oli mahdollisuus tasoittaa ylivoimalla mutta peli ei kulkenut. Minttusilmien jäähyn jälkeen joukkue karkasi vielä toisen maalin turvin johtoon. Bollklubbenin peli syttyi erän lopulla ja joukkue onnistui tasoittamaan pelin 2-2. Minttusilmät olivat myös terässä ja saattelivat pallon erän viimeisellä sekunnilla Bollklubbenin maaliin.

Toisen erän alkuun Bollklubben onnistui tasoittamaan ja karkasi vielä maalilla johtoon. Minttusilmien jäähy antoi Bollklubbenille mahdollisuuden kasvattaa maalitiliään. Bollklubben ei kauaa osumaa hakenut, kun pallo löysi tiensä jo verkkoon. Bollklubben jatkoi vielä ylivoimansa jälkeen maalintekoa ja karkasi vastustajaltaan neljän maalin erolla.

Minttusilmät vajosivat entistä syvemmälle kolmannessa erässä, kun Bollklubben tykitti kahdeksannen maalinsa. Minttusilmät taistelivat kuitenkin vahvasti heti erän ensi sekunneilta saakkaa ja maalipaikkojakin syntyi, kuitenkin ilman tulosta. Bollklubben runnutti vastustajaansa viimeistellen jo kymmenensä maalin Juho Laurikaisen yksilösuorituksella. Pelin loppulukemiksi naulattiin 4-11.

SC Viivelähtö vs Team KalU 5-1

Ensimmäisen erän kulki molempien hakien maalipaikkoja ja avausosumia. Viivelähtö pääsi viimeistelemään ottelun avausosuman Mika Hyytiäisen tyylikkäällä viimeistellyllä Henri Hyyryläisen syötöstä. KalU antoi vielä vastustajalleen erän loppuun mahdollisuuden ylivoimalla karata kahden maalin johtoon mutta Viivelähtö säästeli vetoja ja erän loppuun ei maaleja nähty.

Toisessa erässä Viivelähtö pääsi maalipaikoille ja laittoi jälleen Mika Hyytiäisen taituroidessa lukemat 2-0. Myös KalU:lla oli paikkoja mutta Lahtinen piti maalinsa puhtaana. Viivelähtö jatkoi maalientekoa ja ehti karata KalU:n kynsistä neljällä maalilla.

Kolmas erässä rikkeitä tuli suhteellisen paljon puolin ja toisin ja maalivahdit ottivat torjuntoja torjuntojen perään. KalU haki tulisesti kavennusosumaa ja kavennusosuma nähtiinkin Eetu Höltän toimesta. Viivelähtö kävi välittömästi kuittaamassa maalin ja viimeisteli ottelun viimeisen osuman.

SB Canaria vs FB Alapiha 6-1

Peli kulki tasaisesti ja vetoja syntyi vain Alapihan päätyyn. Canaria otti turhan jäähyn mutta Alapiha ei onnistunut pyöritystä saamaan Canarian alueelle ja taululle jäi toistaiseksi 0-0 lukemat. Alapiha pääsi myös yrittämään rankkarista avausosumaa mutta tolppa vain kilahti. Ensimmäiseen erään ei kumpikaan onnistunut maalinteossa.

Canaria onnistui pelin avausmaalissa Montosen johdolla toisen erän alkuun. Alapihan miettiessä tasoitusta Canaria karkasi jo kahdella maalilla johtoon. Alapiha vuorostaan kävi kolistelemassa tolppia Canarian päädyssä. Canaria kävi jälleen heiluttelemassa verkkoja, tällä kertaa Hämäläisen johdolla.

Canaria jatkoi kolmanteen erään karkumatkaa ja viimeisteli neljännen osumansa. Alapiha sai myös muutamia vetoja maalia kohden mutta ne pysähtyivät Hyvärisen hyppysiin. Loppuerään Canaria onnistui vielä kahdesti maalienteossa, eikä Alapihan yksi kavennusosuma tuntunut enää missään. Myös Canarian Rytkönen pääsi kokeilemaan pelitunnelmaa hetken ajan.

Xamk vs Huru-Ukot 2-6

Erän alku mentiin tasaisesti lämmitellessä. Xamk otti erän alkuun jäähyn, josta joukkue viimeisteli alivoimamaalin. Huru-Ukot ei pitkään perässä roikkuneet vaan iskivät ensin lukemat tasan ja sitten vielä maalilla ohitse. Myös Xamk pääsi hyökkäysalueelle mutta vedot eivät maaliin asti uponneet.

Toiseen erään Xamk pääsi heti aloituksesta kolmesti vetämään maalia kohti, yksikään veto ei tietään kuitenkaan maaliin asti löytänyt. Huru-Ukot ottivat jäähyn, josta Xamk rankaisi välittömästi suoraan vapaalyönnistä laittamalla lukemat tasan. Peliä ehti jatkua neljä minuuttia, kun Huru-Ukot karkasivat jälleen.

Huru-Ukot karkasivat kolmannessa erässä 5-2 johtoon Juho Purhonen saattaessa pallon Xamk maaliin. Myös Xamk:n puolelta nähtiin kovia yrityksiä mutta maaleja ei tippunut. Hurut onnistuivat kolmanteen erään vielä kerran ja ottivat pelistä voiton.