KARLALLE KAUDEN AVAUSVOITTO
Keskiviikko, 14 Lokakuu 2020 06:35

JK mipro

Tämä kiekkoviikko päättyi jo eilen. Tynkäviikolla kolme neljästä ottelusta eivät nousseet suurten klassikoiden joukkoon. Viikon huipensikin sitten Jamon Poikien ja Karlan kohtaaminen jossa voitto ratkaistiin vasta viimeiseä minuutilla. Karla oli saanut ukkoja riviin ja kuin Feeniks lintu tuhkasta on Karla tullut takaisin.

4 12.10.2020 21:00 h   Observis HC -   1 - 8
4 12.10.2020 22:00 h   - Patteri Baari   1 - 10
4 13.10.2020 21:00 h   -   2 - 9
4 13.10.2020 22:00 h   Jamon Pojat -   4 - 5

Maanantai 12.10.2020

Observis HC - BAR DOM 1-8

Vetolappujen suosikki varma DOM ei pettänyt taaskaan. Ensimmäiseen erään hurjasteltiin 0-6 taukojohtoon ja vielä toisen erän alkuun pari varmistelevaa osumaa. Tämän jälkeen jalkaa otettiin pois kaasulta ja pelailtiin loput 10 minuuttia. Lopussa Emil Kutvonen toi Observiselle lohtua maalin muodossa.

MVP Petri Lehtonen 3+1

HC Dynamite - Patteri Baari  1-10

MItä isommat edellä sitä pienemmät perässä. Patteri jatkoi DOM:n viitoittamalla tiellä Dynamitea vastaan. Kolme maalia alta yhdeksään minuuttiin ja homma pakettiin. Jalkaa ei nostettu kaasulta vaan patteri suorastaan leikitteli Dynamiten kustannuksella läpi ottelun, ja Patterin maalilla pelannut Jan Lampinen sai olla hyvinkin rauhaksiin. Otelun suurinta antia oli että Patteri sai aikki kenttäpelaajansa tehopisteiden makuun jo kuudennen maalin kohdalla. Patteri nakutti tuosta läpi pelin ja lopulta taululla komeilivat tylyt 1-10 lukemat. Jos Lehtonen ja Nevanoja nakuttelivat pinnoja edellisessä pelissä oli Iivo Hokkasen vastaus myös varsin mukiin menevä 3+2

MVP Iivo Hokkanen 3+2

Tiistai 13.10.2020

Rattopojat  - Golf HT 2-9

Rattopojat esitti kauden pirteimmän eränsä, kun se piti Golfia tiukoilla ensimmäisen erän. He jopa johtivat ottelua kahteen otteeseen. Mutta erän loppua kohden Golf alkoi saada tulosta ja toisen erän alupuolella tulleet 5-2 ja 6-2 maalit sammuttivat toivon. Yhtäkaikki positiiviset asiat mukaan ja kohti seuraavaa taisoa.

MVP Teemu Nieminen 4+3

Jamon Pojat -  HC Karla 4-5

Viikon Tilleri säästettiin viimeiseen peliin. Karla oli saanut jalkaille kunnon rosterin ensimmäistä kertaa tällä kaudella, ja jälki olikin sen mukaista.  Karlan liike yllätti Jamon Pojat housut kintuissa ja valkopaidat karkasivatkin nopeasti 2-0 johtoon. Sen jälkeen Jamon Pojat pääsi paremmin peliin sisään, mutta Karla säilytti kuskin paikkansa. Jamon Pojat ei kuitenkaan antautunut taistelutta, ja momenttum kääntyikin heille kun ensin Jussi Huttunen sössi läpiajonsa ja vastahyökkäyksestä Jamon pojat nousi tasoihin. Paine kääntyi Karlan päätyyn, mutta maalivahti Mattia ei enää yllätetty. Tasurin jo häämöttäessä Karlan Juuso Viljakaisen lasermaisen tarkka kuti lähti ja Jere Moilasen takana syttyi punainen lamppu. Näin Karlalle kauden avauspisteet.