ALAPIHA KUITTASI TILIT TASAN TEAM A-H-M-AA VASTAAN
Torstai, 08 Lokakuu 2020 10:44

SB 19

Keskiviikkona koettiin kaksi hyvin erilaista peliä. Toiseen peliin jäähyjä jaettiin hyvällä tahdilla ja toiseen niitä ei vihelletty kertaakaan. Canaria ja Alapiha nappasivat illasta täydet pisteet. Perjantain peleissä nähtiin vahvaa pyöritystä, sekä erittäin tasaväkisiä otteluita, yhtä lukuunottamatta. Illan päätähdeksi nousi Pantterit, jotka nöyryyttivät vastustajaansa kymmenen maalin erolla.

Keskiviikon ja torstain ottelut: TÄÄLTÄ!

Keskiviikko 7.10.2020

SB Canaria vs Huru-Ukot 8-4

Canaria aloitti heti erän alkuun pelin pyörityksen Huru-Ukkojen päädyssä. Huru-Ukot sen sijaan keräsivät tilastomerkintöjä jäähyjen muodossa. Heti ensimmäinen Huru-Ukkojen jäähy kostautui, kun Eetu Lahtinen kuittasi ylivoimamaalin. Ensimmäiseen erään Canaria viimeisteli kolme maalia ja Huru-Ukot viilentyivät kahdesti jäähypenkillä.

Toisen erän alkuun Lahtinen kuittasi itselleen ottelusta hattutempun viimeistellessä joukkueelleen neljännen maalin. Canaria pääsi myös toisessa erässä kokeilemaan ylivoimaa mutta vain hetken verran, sillä joukkue otti väärästä etäsiyydestä jäähyn. Peli pyöri reilu minuutin verran 4vs4 ilman tulosta. Toisen erän loppuun Huru-ukot pääsivät vihdoin maalille asti ja kavensivat 5-1.

Viimeiseen erään Canaria pääsi jälleen maalintekoon, jonka jälkeen Huru-Ukot kavensivat. Kissa hiiri leikkiä jatkettiin kolmoserän ajan, kunnes summeri soi ja Canaria otti pelistä pisteet kotiin 8-4 lukemin.

FB Alapiha vs Team A-H-M-A 5-3

Alapiha saapui illan peliin tutusti hyvän niukalla rosterilla. Team A-H-M-A:lla oli mukanaan lähes kolmen kentällisen verran pelaajia. Alapiha aloitti ensimmäisen erän terävästi yllättämällä ahmojen puolustuksen siirtyen 1-0 johtoon. Pian myös Ahmat olivat hereillä ja pääsivät kuittaamaan tilanteen tasan Saku Pulkkisen onnistuessa, Jasper Jääskeläisen syötöstä.

Toinen erä jatkettiin tasaista vääntöä pallosta ilman suurempia rikkeitä. Vesa Himanen vei joukkueensa 1-2 johtoon Mika Himasen taitavasta esityöstä. Johtoasemaa ahmat eivät kuitenkaan pystyneet pitämään, kun Alapihan Jari-Pekka Tiusanen iski kahdesti pallon verkkoihin.

Kolmas erä alkoi Alapihan karatessa vielä 4-2 johtoasemaan. Ahmat yrittivät pitkän aikaa painostaa Alapihan puolustusta hyökkäyskuvioillaan mutta joukkue ei murtunut. Vasta 40 minuutin kohdalla Saku Pulkkinen pääsi karkaamaan täysin tyhjästä paikasta ja kavensi lukemat 4-3. Ahmat yrittivät vielä hakea tasoitusosumaa miehen ylivoimalla mutta peli oli pelattu, kun Alapiha pääsi iskemään tyhjiin Jari-Pekka Tiusasen osumasta.

Perjantai 9.10.2020

Team HaiPro vs Minttusilmät 6-7

Perjantain avausottelu käytiin HaiPron ja täysin uuden joukkueen Minttusilmien välillä. Peli kulki ensimmäiset minuutit erittäin tasaisesti ja molemmat pääsivät lämmittelemään vetojaan. Erän loppuun HaiPro oli ensimmäisenä maalinteossa ja onnistui Atte Ojasen viimeistelystä. Minttusilmät päättivät kuitenkin heti seuraavasta hyökkäyksestä tasoittaa Patrik Koukosen johdolla.

Toisessa erässä maaleja tehtiin rytinällä kummankin joukkueen toimesta. Minttusilmien toimesta maaleja viimeisteltiin neljä ja HaiPron toimesta kolme.

Viimeiseen erään HaiPro otti muutaman jäähyn, joista toinen kostautui Minttusilmien viimeistellessä tasoitusosuman. Tiukkaa vääntöä nähtiin erän loppuun saakka ja summerin soidessa Minttusilmillä oli taululla yksi maali enemmän.

SC Viivelähtö vs Bollklubben 6-4

Viivelähtö nappasi erän alkuun kahden maalin johtoaseman Timo Rautiaisen ja Sami lepistön vedoista. Bollklubben heräsi myös peliin ja pääsi luomaan Viivelähdön päähän hyvää painetta useampaam kertaan. Toistaiseksi Bollklubben kuitenkin tyytyi nollatulokseen maalien osalta ja Viivelähtö pääsi kuittaamaan kolmannen osumansa ylivoimalla. Bollklubben sai erän loppuun otteen pelistään ja kavensi 4-1.

Bollklubben pääsi kaventamaan lukemia 4-2 erätauon jälkeen. Hetkeä myöhemmin Bollklubben kiri välimatkaa jälleen yhdellä maalilla Oskari Kopin viimeistelystä. Toiseen erään nähtiin vielä tasoitusosuma ja viimeinen erä aloitettiin tasalukemin.

Viivelähtö löysi viimeiseen erään pelinsä ja pääsi karkaamaan Osku Sirviön tykittäessä lukemat 5-4. Viivelähtö kuittasi lopulta pelistä voiton 6-4 lukemin.

DOM Sport Academy vs Pöyryn Pantterit 3-13

Pöyryn Pantterit aloittivat ottelun antamalla mahdollisuuden DOM:lle kivuta johtoon ylivoimalla. DOm ei kuitenkaan tulosta pystynyt tekemään, vaan PöPa karkasi DOM:n hyppysistä kahden maalin karkumatkalle.

Toiseen erään DOM jatkoi PöPa:n pyörityksen alla ja katsoi vierestä joukkueen tekemää tulosta. Muutamia vastahyökkäyksia DOM onnistui tekemään mutta Vaikkinen poimi vedot varmasti.

DOM aloitti viimeisen erän kaventamalla pelin lukemia 2-6. Vaikka kirittävää oli paljon, joukkue jaksoi yrittää kavennuksia. Pöyryn Pantterit murskasivat lopulta vastustajansa 3-13 luvuin.

FC Hazard vs Weikkoset 7-4

Peli lähti kulkemaan vuorotellen hyökkäyksiä tehden päästä päähän. Hazard pääsi kokeilemaan mahdollisuutta ottelun avausosumaan rankkarista mutta Weikkosten lainamaalivahti torjui vedon. Heti perään annettiin uusi mahdollisuus ylivoimalla mutta maalikuviot eivät meinanneet millään muodostua. Kovalla rytinällä jatkettiin tasakentällisin ilman tulosta. Hazard pääsi nappaamaan johtopaikan Lambergin osuessa erän viime minuutilla.

Erätauon jälkeen hiottiin taas kuvioita kuntoon ja vetoja tähtäiliin kohti maalia, suurinosa kuitenkin meni reippaasti sen ohitse. Weikkoset onnistuivat iskemään Hazardin maaliin pallon kahdesti ja siirtyivät johtoon. Hazard ei kauaa tilannetta ihmetellyt, vaan kävi kuittaamassa tilit ja karkasi maalilla johtoon.

Kolmanteen erään oli Weikkosten vuoro kuitata tilit tasan. Hazard karkasi jälleen ja Weikkoset tasoittivat. Erän loppuun peli repesi ja Hazard nappasi itselleen täydet pisteet.