PUUMA LIIGAN ENSIMMÄINEN KIERROS PELATTU

Puumat Heli

Lauantaina myös Puuma Liigan pelit käynnistyivät Rantakeitaalla! Tänä vuonna mukana on viisi joukkuetta, Säbäcats, UuNo, Pinkit Puumat, RiUsäbä ja täysin uutena joukkueena SBS Saimaa. Täysin pistein päivästä selvisivät SBS Saimaa ja UuNo. Seuraavat pelit pelataan 31.10.2020

Ottelut nähtävissä: Täältä!

RiUsäbä vs Pinkit Puumat 3-2
Lauantaiaamun ensimmäinen peli alkoi RiUsäbän pyörityksessä. RiUsäbällä oli syöttelykuviot hallussa ja kuviot tuottivat välittömästi tulosta, kun Jenni Häkkinen kävi siirtämässä joukkueen 2-0 johtoon. Sanna Pöyry kävi vielä kuittaaassa lukemat 3-0. Pinkit Puumat ei vastustajansa johtoasemasta lannistunut, vaan kavensi Anna Leinosen johdolla 3-1.

Toinen erä meni Pinkkien kovassa paineistuksessa, mutta RiU ei antanut yhtään periksi. Erän lopulla Pinkeille avautu maalipaikka, josta he kavensivat 3-2. Kova yritys ei tällä kertaa pidemmälle siintänyt ja RiU vei ottelusta tiukan voiton.

Pinkit Puumat vs SBS Saimaa 0-3
Pinkit Puumat lähtivät toiseen peliinsä hyvin lämmitelleinä täysin uutta joukkuetta SBS Saimaata vastaan. SBS Saimaan oli heti hyvin pelissä mukana ja loi hyviä kuvioita maalille päästäkseen. Myös Pinkit olivat ottaneet ensimmäisestä pelistä vinkkejä talteen ja SBS Saimaa pysyi ruodussa. Tiukasta taistelusta SBS Saimaa kuittasi ottelun avausmaalin.

Toisessa erässä sama meno jatkui ja Pinkkien peli alkoi pikkuhiljaa hyytyä. SBS Saimaan hyökkäyskuviot palkittiin vihdoin, kun joukkue sai kaksi osumaa Pinkkien maalivahdin taakse. Pinkit eivät SBS Saimaa puolustusta onnistuneet kertaakaan murtamaan ja joutuivat tyytymään nollatiliin maalien osalta.

UuNo vs RiUsäbä 3-0
UuNo aloitti kauden ensimmäisen pelinsä vahvasti siirtymällä Reetta Koposen viimeistelyllä Mervi Stolt:n syötöstä johtoon, RiU yritti kovaa tasoittaa tilannetta mutta UuNo onnistui ryöstämään pallon useaan kertaan. Ensimmäinen erä meni mailoja kopistellessa ja toiseen erään RiU lähti maalin takaa-ajosta.

UuNo oli myös toisessa erässä ensimmäinen, joka heilutteli verkkoja. RiU alkoi toiseen erään pikkuhiljaa herätä ja avausmaalia haettiin ahkeraan tahtiin usean pelaajan toimesta. UuNo otti loppuerästä jälleen otteen pelistä ja RiU jäi ilman pisteitä.

SBS Saimaa vs Säbäcats 4-3
SBS Saimaa aloitti pelin siirtymällä johtoon Eerika Lindströmin osumalla. Säbäcats ei kauaa perässä roikkunut, vaan tasoitti Jenni Hakkaraisen viimeistelyllä. SBS Saimaa pääsi jälleen karkuun maalilla ja Säbäcats tasoitti.

Toinen erä alkoi rytinällä tasatilanteessa. Molemmat korottivat vielä peräjälkeen maalitilejään yhdellä. SBS Saimaa ratkaisi pelin lopulta 4-3 lukemin.

Säbäcats vs UuNo 3-5

Päivän viimeinen peli lähti vauhdikkaasti Säbäcats:n siirtyessö johtoon Sanna Kontran suorituksesta. Pian UuNo kävi kuittaamassa lukemat tasan ja karkasi vielä maalilla johtoon. Pallo pyöri loppuerän päästä päähän, eikä vetoja säästelty. UuNo kävi viimeistelemässä vielä kolmannen maalinsa Petra Heimosen onnistuessa.

Säbäcats lähti hakemaan toisessa erässä kavennusosumaa ja onnistui siinä Susanna Lempiäisen tykittäessä lukemat 2-3. Kauaa ei näissä lukemissa pysytty, kun UuNo karkasi jälleen. Pieni Puolustuspään virhe kostautui UuNoille välittömästi, kun Säbäcats pääsi kaventamaan 3-4. Uuno kuittasi virheensä ja vei pelistä pisteet kotiin.