SALIBANDY STARTATTIIN TÄLLÄ VIIKOLLA!
Perjantai, 02 Lokakuu 2020 11:12

sb loponen

Tällä viikolla päästiin aloittamaan salibandysarjat! Keskiviikon peleissä parketilla nähtiin Huru-Ukot, SB Canaria, Team A-H-M-A ja FB Alapiha. Pelit ratkottiin viimeistään toiseen erään mennessä. Ehjin nahoin illasta selvisivät SB Canaria ja Team A-H-M-A. Perjantai-illan pelit jatkoivat keskiviikon mukaista kaavaa, kun maaliverkkoja heiluteltiin useaan otteeseen. Perjantai-illasta voitot nappasivat Viivelähtö, Alapiha, Pöyryn Pantterit ja Weikkoset.

Huru-Ukot vs SB Canaria 0-5

SB Canaria aloitti kautensa pelaamalla Huru-Ukkoja vastaan selvän 0-5 voiton. Ottelun alku lähti tasaisesti liikkeelle, molempien hakiessa maalipaikkoja. Illan ensimmäisen maalin viimeisteli Canarian Santtu Vainikka tarkalla vedollaan.

Seuraavassa erässä Huru-Ukoilla oli mahdollisuus tasoittaa peli ylivoimalla. Canaria kuitenkin pyöritti palloa varmasti, eikä Huru-Ukoille paikkoja suotu. Ylivoiman jälkeen Huru-Ukot ottivat jäähyn, jota ei kauaa ehtinyt kulua, kun Eetu Lahtinen kävi saattamassa pallon verkkoon. Toiseen erään Canaria karkasi jo 0-4 johtoon.

Muutaman hyvän paikan myös Huru-Ukot onnistuivat luomaan, mutta Canarian maalilla pelannut Hyvärinen piti maalinsa tiukasti puhtaana. Ottelun viimeisen maali nähtiin viimeisen erän lopulla ja Canarialle varma voitto.

Team A-H-M-A vs FB Alapiha 12-2

Keskiviikon toinen peli alkoi Alapihan tykittäessä avauosumansa Miika Teiskosen johdolla. Kauaa ei Alapiha kuitenkaan tilanteen päällä ollut, kun Ahmojen maalimylly alkoi pyöriä. Ensimmäisessä erässä Mika Himanen ja Aleksi Kauppi kävivät taituroimassa pallon verkkoon. Erän loppuun Alapiha pääsi vielä rokottamaan ja tasoitti lukemat 2-2.

Toisessa erässä olikin sitten jo menoa, kun Ahmat jatkoivat tuotteliasta pelaamistaan ja viimeistelivät tasaiseen tahtiin osumiaan. Alapiha ei pinteestä päässyt, vaan tarjoutui lähinnä vain puolustusrooliin. Muutamia hyviä hyökkäyksiä Alapihaltakin nähtiin mutta Pänkäläinen liimasi vedot.

Viimeiseen erään Alapihan erittäin niukka rosteri alkoi jo väsyä ja se näkyi taululla. Ottelu sinetöitiin Team A-H-M-A:n napatessa selkeän 12- 2 voiton. Illan tehokkain oli Väinö Pulkkinen (2+3).

PERJANTAI 3.10.

Team HaiPro vs SC Viivelähtö 3-5

Illan avausottelussa pelasivat HaiPro ja Viivelähtö. Viivelähtö naputteli ottelun avausosuman Osku Sirviön vedosta. Ensimmäiseen erään ei HaiPro maalipaikoille päässyt, vaan Viivelähtö nappasi itselleen jo 0-3 johtoaseman.
Toisen erän alkuun Viivelähtö korotti johtoasemaansa vielä yhdellä maalilla. HaiPro heräsi vihdoin peliin ja onnistui kaventamaan lukemat Akkasen ja Pulkkisen viimeistelyistä.
Viimeiseen erään Viivelähtö pääsi vielä karkaamaan 2-5 tilanteeseen, eikä HaiPron kavennusosuma enää hätkäyttänyt joukkuetta.

Huru-Ukot vs FB Alapiha 3-5

Ensimmäinen erä lähti Markus Viljakaisen kilistellessä tolppia heti ensimmäisestä hyökkäyksestä. Erä mentii hyökkäyksiä tehdessä suuntaan ja toiseen. Huru-Ukot onnistuivat ainoana ensimmäisessä erässä tekemään maalin ja pääsivät aloittamaan toisen erän johtoasemasta.
Toiseen erään Alapiha otti uuden lähdön ja tasoitti Viitikon osumalla. Seuraavaksi Alapiha ottikin täyden otteen pelistä ja karkasi 1-3 lukemiin. Myös Huru-Ukot pääsivät muutamiin vastahyökkäyksiin ja kavensivat 2-3.
Kolmannessa erässä pelitilit oli Huruille 2 ja Alapihalle 4. Huru-Ukot pääsivät vielä kaventamaan mutta Alapiha laittoi vielä viimeisen naulan arkkuun ja nappasi pelistä voiton.

Pöyryn Pantterit vs FC Hazard 7-3
Ottelu lähti liikkeelle molempien joukkueiden pelatessa vauhdikkaasti. Hyviä yrityksiä oli puolin ja toisin mutta maalivahdit onnistuivat pitämään tilit tasan. Pöyryn Pantterit viimeistelivät ensimmäisen maalinsa Aki Honkasen johdolla. Hazard yritti täydellä teholla tasoittaa mutta Pöpa karkasi jo kahdella maalilla johtoon.
Ensimmäisen erän kova tempo jatkui toisessa erässä. Hazard haki ensi sekunneilta asti tulisesti kavennusosumaa ja Pöpa taas yritti lisätä maalitiliään. Mika Paajanen oli liekeissä ja painoi pallon yläkulmaan Miika Maczulskij:n syötöstä. Loponen kävi vielä kuittaamassa lukemat 4-0.
Viimeiseen erään Hazard koki hetkellisen huippunsa pelissä ja ehti kaventaa 3-5. Pöyryn Pantterit katkaisivat loput haaveet ja kuittasivat vielä kaksi osumaa, ottaen pelistä 7-3 voiton.

Tulikuuma vs Weikkoset 3-8
Erän alkuun Weikkoset pääsivät kahdesti iskemään pallon Tulikuuman verkkoihin. Myös Tulikuuma pääsi pienen alku kankeuden jälkeen kaventamaan lukemia Henri Hokkasen johdolla.
Weikkoset nappasivat terävän lähdön toiseen erään ja karkasivat Tulikuuman näpeistä. Toisessa erässä peli seilasi päästä päähän hurjalla vauhdilla mutta ilman tuloksia. Tulikuuma pääsi rokottamaan kahdesti Weikkosten päädyssä ja kavensi pelin 3-5.