RAUTALIIGA PÄÄTTYI KAARIRAKENNUKSEN JUHLIIN
Tiistai, 11 Elokuu 2020 06:11

RL Kaarimv

 

Rautaliiga pelattiin päätökseensä eilen maanantaina. Mestari oli jo selvillä, mutta muualla taulukossa oli vielä mahdollisuuksia muutoksiin. Lopulta kärkikolmikon muodosti odotetusti Kaarirakenus Taloasema ja Wilmert. Maalipörssin voitto meni lopulta Kaarirakennuksen Tatu Vihaviselle 37 maalilla Teemu Myyryläinen jäi 36 maaliin. DOM itti myös kauden ensimmäisen voittonsa viimeisellä mahdollisella hetkellä kun se kukista Gatherin 4-2.

MAHL kiittää kaikkia joukkueita kuluneesta kaudesta ja isot kiitokset myös kaikille tuomareille ja omalle pallohessullemme. Ilman teitä olisi pelit jääneet pelaamatta. Kausi huipentuu PMT Turnaukseen 18-19.9. Nähdään kaikki siellä. Muistakaa ilmoittautua mukaan!!!

 

Jalkapallon PMT pelataan 18-19.9 Lisätiedot TÄSTÄ

Ilmoittautumiset TÄSTÄ

TULOKSET

 
13 10.08.2020 18:00 h   -   1 - 3
13 10.08.2020 18:00 h   -   2 - 3
13 10.08.2020 18:40 h   - FC Gather   1 - 0
13 10.08.2020 18:40 h   -   0 - 7
13 10.08.2020 19:20 h   FC Gather -   2 - 4
13 10.08.2020 19:20 h   -   3 - 1
13 10.08.2020 20:00 h   -   1 - 1
13 10.08.2020 20:00 h   -   2 - 5
13 10.08.2020 20:40 h   -   0 - 7
13 10.08.2020 20:40 h   -   0 - 4
13 10.08.2020 21:20 h   -   3 - 3
13 10.08.2020 21:20 h   -   0 - 4
 
 

Kaarirakennus 68 PTS  

Kaarirakennus sai eilen himoitun pytyn käsiinsä. Kausi päättyi tuttuun tapaan kahteen voittoon. Ensimmäisessä pelissä kaatui Probba 5-2 ja kauden huipensi 4-0 voitto Taloasemasta. Kaari siis selvisi kaudesta ilman tappioita dominoiden jokaista otteluaan mielinmäärin ja näin pytty oli täysin ansaittu, eikä tässä nyt jäänyut jossittelun varaa laisinkaan. Kaarirakennus teki kaudella keskimäärin 6.54 per peli ja päästi vain 0.88. Murhaavat tilastot kaikkinensa. Myös maalipörssin voitto meni taivaansinisille kun Vihavainen korjasi potin 37 maalilla

Kauden MVP Vaikea nostaa ketään yksilöä näin ylivoimaisesta joukkueesta. Niin suveriini yksikkö Kaarirakennus oli.

 

Taloasema 56 PTS

Taloasema piti kakkospaikkansa päätöskierroksella. Ensin kaatui Lost Cause 7-0 ja tappio tuli Kaaren käsittelyssä 4-0. Taloaseman kausi oli päällisin puolin onnistunut, mutta kohtaloksi koituivat kaksi tappiota Panttereille. Ja muutenkaan meno ei ollut ihan niin vakuuttavaa kuin aikaisemmilla kausilla. Monessa ottelussa Taloasema joutui tekemään täyden päivätyön saadakseen 3 pinnaa. Nyt Dynastia on murtunut ja saas nähdä mitä GM Ojanen juonii talven silly seosonin aikana.

Kauden MVP Juuso Kuronen. Vaikka tehoja ei kaudella tullut Joosu oli aina paikalla ollessaan kentän näkyvin hahmo ja Taloaseman pelin sielu.

 

Wilmert 52 PTS

Porkkanat piti kuin pitikin paikkansa kolmantena. Kausi päättyi kahteen tasuriin Panttereita ja Lost Causea vastaan. Porkkanat pelasi hyvän kauden kaikilla mittareilla. Rosterin vajaukset toivat haasteita aina välillä, ja se varmasti osittain esti kamppailun pytystä. Laatu riittää, mutta ensi kaudelle pari sitoutunutta ukkoa lisää niin tiedä mihin porkanat yltävät. Pelin perusasiat ovat kyll kunnossa.

Kauden MVP Toni Leikas. Nollapeli tulaston voittaja. Kauden tsemppari DONA Kuosmanen.

 

Pöyryn Pantterit 51 PTS

Pantterit lopetti sarjan voittoon ja tasuriin. Urho kaatui 3-1 ja Wilmertin kanssa tuli 1-1 tasuri. Panttereiden kautta voi pitää lähes täydellisenä suonenvetona. Kruunu eli kolmospaikka jäi harmittavasti pinnan pääähän. Toinen Kruunu olisi ollut Teemu Myyryläisen Maalikuninkuus, Mutta: Myyryläinen Mahassa Möllöttäiden Maukkaiden Mustikoiden Määrä Musersi Myyryläisen Mahdollisuuden Maistaa Mahtavaa Maalipörssin Mestaruuden Makua, Mutta Maaleja Mätetään Mahdollisesti Myöhemminkin Massoittain.

Kauden MVP Teemu "Mustikka" Myyryläinen. 36 maalia ja kirvelevästi kuninkuus jäi maalin päähän.

 

Lost Cause 46 PTS

Lost Causen viimienen ilta oli aika kuvaava koko kaudesta vähän jäi vajaaksi. Ensin tappio Taloasemalle 7-0 ja sitten tasonnosta WIlmerttiä vastaan 3-3. Tosiaan ailahtelevuus oli se asia mikä jäi kaudesta päällimmäisenä mieleen. Joskus Lost Cause dominoi peliä miten tahtoi ja sitten olikin monesti todella vaikeaa. Iivo Hokkasen luokkaantuminen kauden puolessa toi ison loven eikä JP Tiusanen pystynyt ottamaan koko joukkuetta harteilleen.

Kauden MVP Elias Väänänen aina paikalla 24 peliä

 

Canarian Pallo 45 PTS

Canarian kausi päättyi tupla, voittoon. Esitykset eivät olleet kovin huikaisevia, mutta pisteet ratkaisevat. 1-0 voitto Gatherista ja 3-2 voitto Hazardista. Canaria taisteli läpi kauden pienellä rosterilla, mutta siitä huolimatta estykset ja sijoitus näyttävät että Cnaria on juuri oikealla paikalla taulukossa paria poikkeusta lukuunottamatta Canaria hoisi alapuolella olevat ja hävisi yläpuolistkolle. Kuitenkin kaudesta jäi varmasti ihan hyvä maku suuhun.

Kauden MVP Markus Brusila 29 maalia. Brusila teki samanverran maaleja kuin kokoko muu joukkue yhteensä.

 

Lähemäki BAR 29 PTS

LB oli jo päättänyt kautensa edellisellä viikolla. KOok kauden kuva oli taattua LB:tä. Alku oli nihkeä, mutta kauden jälkimmäisellä puoliskolla alkoi tuosta syntyä. PUolustus oli todella tiivistä ja kauden edetessä hyökkääjätkin alkoivat löytää tehoja. Se alkoi näkyä myös taulukossa kun LB keräsi viimiesestä 10 pelsitään 21 pistettä ja kausi päättyi 3 pelin voittoputkeen.

Kauden MVP Jouni Lahtinen. Hiki tuli aina ja näyttäviä koppeja useita joka peliin.

 

FC Hazard 27 PTS

Hazardin pelit loppuivat 2-3 tappioon Canarialle ja 7-0 voittoon Alapihasta. Hazardin kautta leimasi viimiestelyn tuska ja hieman kapea rosteri. Hazard monet tiukat pelit kaatuivat kehnoon viimiestelyyn ja pieniin lapsuksiin. Jos nämä asiat olisivat olleet kunnossa olisi pistepotti voinut näyttää hieman toisenlaiselta. Hazardilta saatiin kuitenkin hyvin pitkälti se mitä oli odotettukkin.

Kauden MVP: Toni Hokkanen Janne Lamberg iki Hazardit urakoivat kaikki pelit valkoisten rosterissa.

 

FC Probba 24 PTS

Probban kesä päättyi 2-5 tappioon Kaarelle ja 4-0 voittoon Urhosta. Probban kausi alkoi nihkeästi ja peli haki oikeita uomiaan aina viimeisille kierroksille asti. Viimeiset 6 peliä toivot 4 voittoa ja viimienen niistä oli varsin maukas kun sen turvin kiivettiin Urhon ohitse sijalle 9. Hyvä lopetus kaudelle ja Fanitkin saivat aihetta juhlaan.

Kauden MVP: Nicholas Bergius 12 maalia

 

Urho 23 PTS

Urhon lopetti kautensa hieman mollivoittoisesti ottaen tukkaan Panttereilta 3-1 ja Probbalta 4-0. Urho oli ehkä kauden suurimpia pettymyksiä. Peli oli monasti paljon parempaa, ja paikoin nähtiin toki välähdyksiä siitä mihin tämä porukka olisi pystynyt. Kaudesta jää ehkä hieman valju maku, mutta kokemusta rikkaampana on helppo lähteä parantamaan ensi kauteen.

Kauden MVP: Antti Pajunen. Aina paikalla ja miehen asennetta on pakko ihailla. Antti Dominoi alakertaa hyvällä sijoittumisella ja upeilla katkoillaan.

 

FC ALAPIHA 17 PTS

Alapiha teki sen minkä pitikin otti DOM:sta voiton ja piti Gatherin takanaan. Toisessa pelissä tuli ulospuhallus ja Hazard voitti 0-7. Alapiha oli koko kauden hyvinkin omalla paikallaan. Esitykset ja tulokset olivat ähes aina kohdallaan ja paikka taulukossa on kohdillaan. Loppukauteen iski pieni pula ukoista, mutta kausi saatiin kunnialla vedettyä läpi. Katsotaan mitä GM Pepper juonii PMT:hen.

Kauden MVP: yksin oikeutetusti Tuomas Eskelinen 19 maallia. Enemmän kuin koko muu joukkue yhteensä.

 

FC GATHER 11 PTS

Kausi sai mollivoittoisen päätöksen kun ensin tuli tappio Canariale 0-1 ja DOM:lle 2-4. Gather pelasi usein paremmin kuin tulokset antoivat ymmärtää, mutta terävyyden puute molemmissa päissä kenttää koitui usein kohtaloksi ratkaisevilla hetkillä. Ukkojen asennetta ja yritystä on kuitenkin pakko ihailla, eikä hymy hyytynyt koko kautena. PMT:ssä nähdään varmasti nälkäinen Gather

Kauden MVP: Jussi Kuokkanen. Usein ylistetty maalintekijä Jumalan armosta.

 

Fc DOM 4 PTS

Tulihan se kauden avausvoitto viimeisellä hetkellä. Muutenkin viimeinen kierros jätti kaikille hyvän maun. Ensin hyvä taistelu Alapihaa vastaan toi 1-3 tappion ja sitten se voitto Gatherista 4-2. DOM pelasi kesän läpi upealla asenteella nauttien pelin riemusta tuloksista välittämättä, ja se palkintokin sieltä sitten tuli lopulta. PMT:ssä on hyvä jatkaa voittoputkea.

Kauden MVP: Koko joukkueen yhtenäisyys.