MYYRYLÄINEN MAALIPÖRSSIN KÄRKEEN
Tiistai, 04 Elokuu 2020 06:16

RL canaria

Viikon ensimmäinen kierros oli aika selkeää taputtelua. monessa pelissä vahvat jakosojen alut olivat arvossaan ja niillä kerättiin pisteitä. Kaari hoiti hommansa ja tänään onkin sitten mahdollisuus varmistaa mestaruus. Maalipörssissä Kärki vaihtui kun Teemu Myyryläinen hurjasteli 6 maalia ja nousi kärkeen 5 maalin erolla Brusilaan ja Tatu Vihavaiseen.

Kaarirakennus 56 PTS

Kaarirakennus jatkoi marssiaan kohti mestaruutta ottamala yllätys yllätys kaksi voittoa. Ensin Kaaren jalkoihin jäi Hazard 7-1. Ensimmisen kympin ajan Hazard roikkui pelissä mukana, mutta sitten Kaari onnistui jakson loppupuoliskolla kahdesti ja toinen jakso oli enää kaunistelua. Lopulta siis 7-1 voitto taivaan sinisille. Toisessa peissä vastassa oli DOM ja nyt Kaari leikitteli tauluun lukemat 8-1. Koko ilta suvereenia hallintaa. Vihdoin kauden avausmaalit Jaro Vasaralle ja Väinö Siitarille. Tänään Tiistaina Kaareirakennuksella on mahdollisuus varmistaa Rautaliigan mestaruus. Matemaattisesti se vaatii 4 pistettä, käytännössä 3 pongoa

Wilmert 50 PTS

Porkkanut lähti illan vääntöihin jos ei  nyt roikkumaan pyttykisassa , niin ainakin varmistelemaan kakkospaikkaa. Ilta alkoikin hyvin kun vastassa oli LB. Kuten aina LB:n tiivis puolustus meinasi aiheuttaa ajoittain ongelmia, mutta lääkkeet löytyivät millintarkoista palloista puolustuksen ja maalivahdin väliin. Tauolla Wilmert johti maalilla, mutta sitten homman naulasi Jaakko Väyrysen tarkka viimeistely. Ja kannen naulasi kiinni Esa Puranen kahdella onnistumisella. Toisessa pelissä Porkkanoiden seitsemän pelin voittoputki katkesi Canariaa vastaan. Oranssi vei peliä, mutta Canarian puolustuksen läpi ei päästy millään. Sitten kun et itse onnistu vastustaja onnistuu. Canaria karkasi 2-0 johtoon, ja sitten vasta tuli herätys. Antti Pöyry kavensi, mutta Canaria kesti ja vei pinnat. Tänään WIlmert huilaa ja Ensi viikolla taistellaan hopea paikasta.

Taloasema 47 PTS

Taloasema otti pakolliset kuusi pinnaa ja piti pienet mahdollisuudet mestaruuteen edelleen elossa. Ensin vastassa oli tiukasti kampoihin laittanut Probba. Ensimäinen jakso mentiin maaleitta, mutta sitten toisen jakson alkuun iski Jere Uusitalo kahdesti. Se paketoi homman ja lopulta mustille 3-1 voitto. Toisessa pelissä Taloasema leikitteli Alapihan kumoon 10-1. EIlen Taoaseman tehomiehenä hääri Jere Uusitalo kuudella maalillaan. Pieni toivo siis säilyi, mutta apuja tarvitaan nyt muilta ja paljon.

Lost Cause 42 PTS

Huilissa

Pöyryn Pantterit 41 PTS

Pantterit keräsivät eilen 6 pinnaa. Ilta alkoi todella tärkeällä pelillä Canariaa vastaan. Panttereiden kollektiivinen pelaaminen oli hyvällä malilla ja kenttätasapaino ei järkkynyt. Se riisui Canarian aseista. Teemu Myyryläinen onnistui viemään PöPa:n johtoon vartin pelaamisen jälkeen ja toistamiseen Myyryläinen onnistui 22 minuutin jälkeen. Canaria onnistui vielä kaventamaan, mutta ei panttereilla suurempaa hätää ollut viimeiselläkään kympillä, ja näin Panttereille 2-1 voitto ja Canariaan saatiin tehtyä vähän pesäeroakin. Toisesta pelistä Alapihaa vastaan tulikin maalijuhlat 11-3. Panttreiden ainut tavoite pelissä oli pedata paikkoja Myyryläiselle ja antaa hänelle keulaa maalikuninkuus kisassa. Myyryläinen teki neljä ja yhteensä eilen kuusi. Hän johtaa "kultainen kenkä" kisaa viidellä maalilla ennen Markus Brusilaa ja Tatu Vihavaista.

Canarian Pallo 36 PTS

Canaria palasi tuttuun ja turvalliseen. Voitto ja tappio. Illan avasi peli Wilmerttiä vastaan, jossa Ilman Vaihtareita lähäs koko pelin pelannut Canaria onnistui hyydyttämään Wilmertin hyökkykset kokonaan. Canaria kyttäsi tilaisuuttaan ja se koittyikin toisella jaksolla kun Markus Brusila sai jalkansa vapaaksi khteen otteeseen, ja se toikin sitten pinnat punaisille 2-1 lukemin. Toisessa pelissä Panttereita vastaan Canaria olisi tarvinnut voiton jotta he olisivat pysyneet Panttreiden kannassa taistelussa viitos paikasta. Peli olikin tasainen, mutta enemmän peli Canarian puolella pyöri. Lopulta Teemu Myyryläinen oli Canarialle liikaa ja kun Brusi onnistui vain kerran ja Canarialle kirvelevä tappio 2-1 lukemin.

FC Hazard 24 PTS

Niin sieltä vain napsahti 0 pinnaa viiime viikon 6 pinnan tasapainoksi. Ensimmäisessä pelissä Hazard oli Probban kyydissä ensimmäisen 20 minuuttia, mutta sitten Probba meni menojaan. Hazard ei paikoistaan saanut maaleja ja 0-5 tuli tukkaan. Toisesta pelistä Kaarta vastaan ei nyt tarvitse hirveästi veistellä. Positiivistä oli maali. Tänään pitäisi tulosta tulla, jotta Urho ei ohitse tule.

Urho 23 PTS

Urho jatkoi jälleen hyvällä tiellä ottaen 6 pistettä. Ensin vastaan asteli Gather. Urholta kesti 10 minuuttia murtaa Gatherin puolustus. Sen jälkeen Urho sai hanat auki ja meni menojaan. Jerry Vuorinen onnistui kahdesti ennen taukoa ja Henri Viljakainen onnistui kertaalleen. Toisen jakson Urho sai pelata vapautuneesti ja se tuotti toiset kolme maalia. jerry Vuoriselle yhteensä hatullinen maaleja. Toisessa pelissä DOM.a vastaan Urho jatkoi ilotulitustaan. Kuparinen rikkoutui kahden minuutin kohdalla, ja se olikin sitten menoa. Lopussa lukemat 7-0. MIkko Toivaselle hatullinen tähän peliin. Urho nousi voittojen turvin jo aivan Hazardin kannoille. Tullaanko vielä ohikin? Se jää nähtäväksi...

Lähemäki BAR 23 PTS

LB pelasi kaksi heille harvinaista isomaalista peliä. Ensin oli vastassa Wilmet. LB ei oikein missään kohdin päässyt poterostaan pois ja Wilmert löysikin lopulta aukot puolustuksesta, ja tuloksena olikin 4-0 tappio. Toiseen peliin Gatheria vastaan LB saikin rivinsä kokoon ja tulosta alkoi tulla. LB hallitsi peliä ja tiivis puolustus piti Gatherin poissa pahoilta paikoilta. Kun hyökkäyksessäkin oli hieman enemmän tilaa rellestää sai LB maaleja tauluun mukavan määrän. puhdas 5-0 voitto keltaisille. LB päättää kautensa tänään. Saas nähdä millaista herkkua he tarjoilevatkaan meille.

FC Probba 15 PTS

Probba kiipesi taulukossa yhden pykälän pelaamalla kolmen pinnan arvoisen illan. Kierroksen illan ensimmöinen peli oli todella kliininen suoritus Hazardia vastaan. Puolustus oi tiivistä pallo liikkui ja onnistumisia tuli pitkästä aikaa. Ensimmäinen jakso oli vielä tasaista ja Probba johtikin tauolla 1-0. Toisen jakson alkuun löytiin lisää löylyä ja palkinnot tulivat 27 ja 29 minuutin kohdalla kun Niklas Thomas onnistui kahdesti. Lopulta 5-0 voitto. Toisessa pelissä olikin edessä puolustustaistelu Taoaasemaa vastaan. Peli pysyi tasaisena läpi ottelun, mutta Probba ei missään kohtaa päässyt uhkaamaan Taloasemaa. Lopulta mustat olivat parempia 3-1 lukemin. Hyvä ilta Probbalta ja tänään jatketaan.

FC ALAPIHA 14 PTS

Mitähän tästä nyt sanoisi. 1-10 ja 3-11 tappiot ei vaihtareita ja maalivahti oli poissa. Positivista oli että maaleja syntyi se neljä kappaletta, ja ne olivat hienoja osumia kaikki. Tänään kuulema on vaihtareita tulossa.

FC GATHER 11 PTS

Gather pelasi omala tasollaan ja paikka paikoin varsin mallikkaastikkin. Siitä ei valitettavasti palkintoa eilen tullut. Ensimmäisessä pelissä LB oli etevämpi 5-0. Toisessa pelissä Urhoa vastaan Gather oli hieman paremmin pelissä mukana, mutta siitäkään ei mitään herunut. Mainitaan että Jussi Kuokkanen teki todella komean maalin Urho pelin lopussa.

Fc DOM 1 PTS

Kaksi ei niin isoa kylvetystä. Ensin DOM laittoi urheasti kampoihin Kaarelle ja saivat jälleen maalinkin aikaiseksi oli tuloksena 1-8 tappio. Urho vastaan ei sitten maaliakaan saatu aikaiseksi. Ei muuta kun hymy huulille ja tänään uudestaan.