ENSI VIIKOLLA RATKOTAAN MESTARUUS
Torstai, 30 Heinäkuu 2020 16:27

SB MV

Näin on saatu pelattua viimeinen kierros ennen ensi viikon ratkaisevia otteluita kesäsalibandyn mestaruudesta. URHO vei sarjataulukon kakkospaikan ottaessa Tahmatassuista 5-1 voiton. HaiPro taipui Aatun Toivolle rankkareilla ja Alapiha vei kauden murskaavimman voiton.

Ensi viikon keskiviikkona 5.8. selvitetään kesäsalibandyn mestari, ole paikalla klo 18:00 alkaen!

8 43 30.07.2020 17:00 h   URHO  -  Tahmatassut   5 - 1

8 44 30.07.2020 17:40 h   Aatun Toivo -  Team HaiPro   4 - 3 (SO)

8 45 30.07.2020 18:20 h   SOHVA -  FB Alapiha   1 - 17

URHO vs Tahmatassut 5-1
Peli lähti vauhdikkaasti liikkeelle molempien hakiessa avausosumaa. URHO:n siirtyessä johtoon Lahtisen osumasta. URHO ehti karata jo 3-0 johtoon, ennekuin Tahmatassujen Ollikainen onnistui kaventamaan peliä maalilla.

Toisen erän alkuun URHO otti hallinnan pelistä ja pyöritti palloa Tahmatassujen päädyssä, tulosta ei kuitenkaan syntynyt Tahmatassujen puolustaessa tiiviisti. Myös Tahmatassut pääsivät muutamaan otteeseen vastahyökkäyksiin mutta yhtä huonolla menestyksellä. Pitkän yrityksen ja monien hutivetojen jälkeen URHO:n Lahtinen onnistui vedossaan ja viimeisteli kolmannen osumansa. Lahtinen kuittasi taululle vielä 5-1 lukemat.

Aatun Toivo vs Team HaiPro 4-3 (SO)
HaiPro avasi ensimmäiseen erään maalitilit Marko Tuhkalaisen viimeistellessä. Avausmaalin jälkeen mentiin tasaisesti taistellen pallosta ja vetoja vedellen, kuitenkin tuloksetta. Hölttä pääsi kuittaamaan erän loppuun vielä tilit tasan.

Erätauon jälkeen HaiPro antoi kovaa painetta Aatun Toivon päätyyn ja pääsi tykittämään muutaman vedon kohti maalia. HaiPro ei kuitenkaan yrityksissään onnistunut ja seuraavaksi oli Aatun Toivon vuoro näyttää osaamistaan. Hölttä kävi tälläämässä lukemat 2-1, jonka jälkeen Viljakainen vei joukkueensa jo 3-1 johtoon. HaiPro ei lannistunut vaan tuli väkisin tasoihin. Voittajaa ratkottiin rankkareilla ja Aatun Toivo lunasti voiton itselleen.

SOHVA vs FB Alapiha 1-17
Alapiha aloitti heti erän alkuun maalinteon Hyyryläisen johdolla. SOHVA pääsi myös pienen alkutahmeuden jälkeen kokeilemaan maaleja ja Miia Paasisalo onnistuikin yllättämään Pekkasen ja kaventamaan lukemat 1-2. Alapihaa ei kavennusosuma lannistanut, vaan se viimeisteli jälleen kerran Hyyryläisen johdolla kolmannen maalinsa. Puolustuspään vahvistus Paakkari kävi vielä ensimmäisen erän loppuun nakuttelemassa joukkueen viidennen osuman.

Toisessa erässä Alapihan armoton pyöritys jatkui ja SOHVA alkoi vajota yhtä syvemmälle ja syvemmälle. Alapiha taputteli pelin lopulta lukemin 1-17. Alapihan tehokkain mies oli Mika Viitikko.