SOHVA SÄVÄYTTI KAUDEN AVAUSVOITOLLAAN!
Keskiviikko, 29 Heinäkuu 2020 14:28

SB torjuuko

Viikon ensimmäinen salibandykierros tarjosi SOHVA:lle kautensa avausvoiton HaiPron kustannuksella. Kaukana ei tasapelistä peli ollut, kun HaiPro meinasi vielä erän lopussa murskata haaveet. Alapiha ja Tahmatassut ottivat jälleen mittaa toisistaan rankkareille asti ja Alapiha sai kuitattua edellisessä keskinäisessä ottelussa menetyt pisteet takaisin. Alapiha kohtaa tänään SOHVA:n, Tahmatassut ja URHO mittelevät paremmuuttaan keskinäisessä ottelussa ja Aatun Toivo lähtee haastamaan Team HaiProa. Tule katsomaan jännittävä viimeinen kierros ennen finaalikierrosta, klo 17:00 alkaen Rantakeitaalla!

7 37 29.07.2020 18:00 h   Team HaiPro - Tahmatassut   3 - 6

7 38 29.07.2020 18:40 h   SOHVA -  Team HaiPro   4 - 3

7 39 29.07.2020 19:20 h   FB Alapiha - Tahmatassut   3 - 2 (SO)

7 40 29.07.2020 20:00 h   URHO  -  SOHVA   4 - 1

7 41 29.07.2020 20:40 h   FB Alapiha  - Aatun Toivo   10 - 3

7 42 29.07.2020 21:20 h   Aatun Toivo -  URHO   1 - 15

Team HaiPro vs Tahmatassut 3-6
Tahmatassut avasivat illan Antti Heinikaisen vedosta. Hetkeä myöhemmin HaiProlla oli mahdollisuus tasoittaa mutta verkko soi omissa ja Tahmatassut siirtyivät jo 0-2 johtoon. HaiPro onnistui myös nopeasti maalienteossa ja taisteli itsensä tasoihin Tuhkalaisen ja Rikkosen onnistuessa.

Toisen erän alkuun HaiPro otti nopean aloituksen ja onnistui karkaaman Tahmatassujen näpeistä hetkellisesti. Tahmatassut jatkoivat painostustaan HaiPron päädyssä ja Laurikainen onnistui saattamaan pallon verkkoon. Loppuerässä peli repesi ja Tahmatassut naputtelivat vielä kolme maalia voittaen pelin.

SOHVA vs Team HaiPro 4-3
Illan toiseen peliin HaiPro oli lämmitellyt jo valmiiksi saadessaan SOHVAN vastaansa. Ottelun avausmaali nähtiin SOHVA:n toimesta, kun Kaarna laittoi pallon verkkoon Kopin loistavasti syötöstä. Kauaa ei SOHVA johtoasemaansa pystynyt pitämään, kun Pasi Rikkonen iski pelin tasoihin. Erän loppuun SOHVA onnistui vielä karkaamaan kahdella maalilla johtoon.

Toisessa erässä HaiPro haki kuumeisesti kavennusosumia mutta SOHVA kesti hienosti. SOHVA pääsi jo karkaamaan 4-1 johtoon. HaiPro ei luovuttanut vaan puski todenteolla maalille ja onnistui kaventamaan 4-3, kellosta loppui kuitenkin aika kesken ja SOHVA lunasti itselleen kautensa avausvoiton.

FB Alapiha vs Tahmatassut 3-2 (SO)
Illan odotetusti kovin kamppailu lähti Tahmatassujen siirtyessä johtoon. Nopeasti Alapiha kuitenkin kuittasi lukemat ensin tasan ja sitten vielä maalilla johtoon Pippurin ja Tiusasen osumilla. Ensimmäiseen erään ei enempää tulosta nähty ja Alapiha pääsi aloittamaan toisen erän johtopaikasta.

Kauaa ei Alapiha toisen erän alkuun pystynyt johtoasemaansa pitämään, vaan Tahmatassut kuittasit erittäin nopeasti lukemat tasan Heinikaisen johdolla. Ottelu ratkottiin jälleen rankkareilla ja tällä kertaa Alapiha riisti kaksi pistettä Kupiaisen onnistuessa.

URHO vs SOHVA 4-1
URHO aloitti ensimmäisen erän kovalla temmolla siirtyen johtoon Mikko Toivasen vedosta. Nopeasti SOHVA oli myös mukana ja tasoitti pelin 1-1. Erän loppuun SOHVA peli sai pientä kolhua, kun URHO karkasi maalilla johtoon.

Toiseen erään URHO jatkoi maalientakoa ja karkasi jo 3-1 tilanteeseen. SOHVA alkoi upota syvemmälle suohon URHON pyörittäessä peliä SOHVAN päässä. URHO onnistui vielä kertaalleen ja vei voiton kotiin.

FB Alapiha vs Aatun Toivo 10-3
Alapiha avasi ottelun Mikko Hyyryläisen osuessa. Toista osumaa haettiin jatkuvasti mutta Aatun Toivon maalilla pelannut lainavahti Havukainen piti vedot hyvin kurissa. Aatun Toivo onnistui vuorostaan tasoittamaan Kalle Savolaisen tarkasta vedosta. Alapiha onnistui ensimmäiseen erään karkaamaan vielä kolmesti Kupiaisen, Nissisen ja Hyyryläisen osumista.

Toinen erä ei alkanut sen paremmin, kun Tiusanen viimeisteli miltein välittömästi aloituksesta Alapihan viidennen maalin. Alapihan siirtyessä jo 6-1, Aatun Toivo sai kavennusosuman. Aatun Toivon kavennus ei tuntunut Alapihalla missään, vaan se jatkoi maalien mättämistä erän loppuun saakka napaten selkeän voiton.

Aatun Toivo vs URHO 1-15
Aatun Toivon toinen peli heti putkeen näkyi hieman liikkumisessa, kun URHO rynnisti heti erän alkuun 0-3 johtoon. URHON ottama jäähy ei näkynyt pelissä mitenkään, kun URHO viimeisteli neljännen osumansa alivoimalla. Ensimmäisen erän loppuun taululla komeili 0-6 lukemat URHON hyväksi.

Peli jatkui toisessa erässä ensimmäisen mukaisesti, URHON pyörittäessä ja Aatun Toivon nöyrytyessä pyöritykseen. Tulostaululle sateli toiseen erään maaleja URHON toimesta ja Aatun Toivo pääsi kertaalleen maalintekoon. Mainittakoon siitä maalitekijä Isokangas ja syöttäjä Kanerva. URHO:lta itselleen maaleja haali eniten Tero Montonen kuudella maalillaan.