MAANANTAIN MAALIJUHLAT
Tiistai, 28 Heinäkuu 2020 06:50

RL Pantterit Lähemäki

Maanantai piti siällään Maalijuhlia useammankin pelin edestä. Taloasema menitti viimiestään eilen mahdollisuuden haastaa Kaarirakennus pytystä, ja nyt on kakkospaikkakin liipasimella. Muutama nosto eilisen peleistä oli Markus Busilan 8 maalia ja Iivo Hokkasen 6 maalia. Ja toinen juttu oli LB:n kuuden pinann ilta, joka ponnautti keltuaiset useamman pykälän ylöspäin.

Taloasema 41 PTS

Huilin ansoista oli mahdollisuus kiivetä Kaaren rinnale, utta se jäi vain haaveeksi. Taloaseman illan korkkasi kärkimatsi Wilmerttiä vastaan. Tiukka ja hyvä tempoinen peli jossa paikkoja oli ja upeita juttuja nähtiin. Taloasema nukkui hieman alun, mutta pikkuhiljaa homma näytti enemmän omalta jutulta ja näin siinä kävikin että 22 minuutin taiston jälkeen mustat johtivat 2-1 Sipin ja Janne Poikselän maaleilla. Kaikki näytti hyvältä, mutta sitten Wilmert rynni tasoihin ja ohi. Näin ollan tappio 2-3 ja sinne menivät viimeisetkin haaveet pytystä. Toiseen peliin mustat jatkoivat hommaa Urhoa vastaan. Pelistä puuttui se aivan viimeinen puristus, mutta siitä huolimatta hyökkäysiloittelu päättyi Taloaseman 7-4 voittoon. Veikalle hatullinen maaleja

Wilmert 41 PTS

Porkkanat vietti  jälleen eilen kuuden pisteen iltaa. Illan avasi Urho peli, jossa Porkkanat eivät päässeet helpolla, tai saaneet mitään ilmaiseksi. Koko ottelu oli todella tasainen ja ratkaisevaa oli parin minuutin tehojakso juuri ennen taukoa. Ensin Iiro Kiukas aloitti ja DONA sammuti valot. Kaksi maalia siis juuri ennen taukoa, ja Tästä ei Urho toipunut. Pinnat Porkkanoille 2-0 voitolla. Sitten Toiseen peliin Taloasemaa vastaan olikin helppo lähteä kun Iiro kiukas vei Wilmertin johtoon 8 minuutin pelin jälkeen. Sitten paine alkoi kasvaa kun Taloasema alkoi myllyttää enempi ja enempi kohti Wilmertin maalia. Taloasema menikin 1-2 johtoon, mutta sitten esiin nousivat uudestaan ekankin pelin ratkaisseet Kiukas ja DONA. Ensin Kiukas tasoitti ja 33 minuutin kohdalla DONA pääsi murskaamaan Taloaseman viimeisenkin toivon pytystä. Porkkanat nousi siis 6 pinnan turvin tasoihin Taloaseman kanssa. Hyvä Porkkanat.

Lost Cause 39 PTS

Joo. Lost Cause paukutti eilen maalierolla 23-2. Ensimmäisessä pelissä tuli 16-0 voitto Gatherista siitä ei tarvise mainita kuin Iivo Hokkasen 6 maalia. Sitten oli hieman seesteisempi peli Alapihaa vastaan. Tuloksena kevyt 7-2 voitto. Lost Cause vei peliä miten tahtoi ja homma olikin ohi alta varttiin. Loppu meni omalla painollaan. Mainittavaa oli että Iivo olikin niin hapoilla edellisen pelin maalien tuulettamisesta että nyt jäätiin nollille. Ekan pelin hurjastelu nosti Iivon kuitenkin tosissaan kamppailemaan vielä maalipörssin voitostakin.

Pöyryn Pantterit 32 PTS

Panttereiden iltapude oli todella nihkeä. Ensimmäisessä pelissä LB:tä vastaan ei tapahtunut Panttereiden puolelta oikein yhtään mitään. Pallo ei liikkunut miehet eivät liikkuneet ja silloin on vaikeaa saada mitään aikaan. Päätä hakattiin keltaiseen muuriin ja sitten kun vähän innostuttiin rankaistiin virheistä LB onnistui iskemään vastaan ja tuloksena kirvelevä 2-0 tappio. Toiseen peliin Hazardia vastaan saatiin hieman parannusta, mutta vaikiaa oli silti. NIko Vilen vei Panttrit johtton, mutta sitten alkoi tuska ja taistelu. Hazard nousi toisella aksolla tasoihin, ja pitkään näytti että pisteet jaetaan, mutta sitten Panttrit yllätti Hazardin nopealla hyökkäyksellä, ja Teemu Myyrylinen sai siirtää pallon tyhjiin Joni Niemen tarjoilusta. Niemi itse sai iskeä pilkulta viimiesen naulan Hazardin arkkuun. Näin Panttreille 3-1 voitto, ja taistelu kolmospaikasta jatkuu.

Canarian Pallo 27 PTS

Ei niin perusilta. Normaalisti tulee voitto ja tappio, mutta nyt tuli voitto ja voitto. Ensin the Reds kaatoi DOM:n 10-0. Pelin käännekohta tapahtui 32 minuutin kohdalla kun elämänsä pelin pelannut Eetu Lahtinen teki ratkaisevan 8-0 maalin. Niin ja Brusila onnistui 5 kertaa. Toisessa pelissä vastassa oli Aina haastava Probba. Haaste ei ollut tällä kertaa ylivoimainen. Puolustus toimi ja Brusilan tykki oli kunnossa. Ratkaisevin hetki tässä peissä oli Eemil Haimilahden 34 minuutin kohdalla tekemä 5-0 maali, joka mursi Probban lopullisesti. Niin ja Brusila teki hatullisen.

Annetaan erityismaininta varsin mainioisti maalissa pelanneelle Heikki Hyväriselle. Varsin mallikkaat pelit Heikiltä, kun ei maaliakaan päästänyt.

FC Hazard 18 PTS

Esitykset ja tulokset eivät aivan vastanneet toisiaan. Hazard pelasi varsin mallikkaasti. Mistä löytyisi maalintekijä...? Ensimmäisessä pelissä LB:tä vastaan pelissä ei sinnäällään ollut vikaa, mutta LB:n puolustuksen murtaminen ei onnistunut millään. Ja lopulta käy niin kuin aina. Jos et itse tee niin kaveri tekee. LB rankaisi  kahdesti ja vei pinnat mukanaan. Toisessa pelissä Panttereita vastaan sama kaava toistui. Nyt Hazard näytti saavan palkinnonkin kun Taneli Huttunen puski valkoiset tasoihin ja lähempänä Hazard oli johtoon menoa, mutta sitten iski pieni nukahdus oman hyökkäyksen jälkeen ja Pantterit iski maalipotkusta vastaan ja pallo omissa. Lopulta hyvällä esityksellä 1-3 tappio. Tänään ei muuta kuin uutta matoa koukkuun.

Lähemäki BAR 17 PTS

LB tekikin eilen varsinaisen tempun, kun se nappasi kaksi 2-0 voittoa. Ensin kaatui Pantterit ja sitten Hazard. Molemmissa kamppailuissa Resepti oli tuttu. Puolusta puolusta puolusta. Nyt omapää pysyi puhtaana Jounin ja muutenkin tiiviin pelaamisen johdosta, ja vielä kun viimeistely toimi kovalla prosentillavoidaankin sanoa että pinnat olivat täysin ansaitut. Eilisen esitykset nostivat LB:n omalle paikalleen taulukossa, ja seuraavaksi syödäänkin sitten edeltä jo Hazardia. Nostetaan vielä erikseen jalustalle LB:n puolustuksesta Reima Hämäläinen, joka etenkin ensimmäisessä Pelissä Panttereita vastaan pimensi Teemu Myyryläisen täysin.

Urho 14 PTS

Urhon maanantai ei jättänyt oikein mitään käteen. Toki vastuksetkaan eivät olleet kovin köykäisiä. Ensimmäinen taisto oli Wilmerttiä vastaan. Urho piti porkkanat tiukilla, mutta palkintoa ei tullut, sillä Urholta loppuivat eväät kesken hyökkäyspäässä ja silloin ei pinnoja tipu. Toisessa pelissä Taloasemaa vastaan alkoi sitten onnistumisikin tulla, mutta Harmillisesti ne tulivat liian myöhään, kun Taloasema nosti hieman jalkaa kaasulta. Henri Viljakasielle hatullinen maaleja.

FC ALAPIHA 14 PTS

Alapihalle eilen pitkästä aikaa voitto. Se tuli ensimmäisestä pelistä Gatheria vastaan. Tuomo Eskelinen vei Limet johtoon heti pelin alusta, mutta ei helppoakaan ollut sen jälkeen. mikeal kosonen lisäsi johtoa 25 minuutin kohdalla. Se toki kuitattiin heti. Gather alkoi antaa painetta, mutta Tuomo Eskelinen vapautti Alapihan piinasti ja pitkästä aikaa pinnat Alapihalle. Toisessa pelissä Lost Causea vastaan ei sitten enää riittänytkään virtaa ja tuloksena oli 2-7 tappio. Eskelinen onnistui Alapihalla kahdesti. Mukava 4 maalin ilta Tuomolle.

FC Probba 12 PTS

Probba palasi kentälle ja ottikin mukaansa yhden voiton. Ensimmäinen peli Canariaa vastaan oli vielä hakemista, ja se näkyi esityksessä. Viimeinen vääntö puuttui ja Canaria oli parempi 0-5. Sitten DOM:a vastaan homma alkoi kulkea. Pallo liikkui liukkasti ja viimeistely toimi. Erityismaininta Nicholas Bergiukselle joka venytti maaliverkkoa viidesti. Tästä on hyvä jatkaa uuteen kierrokseen.

FC GATHER 11 PTS

Gatherin pinnatili ei kasvanut. Ensimmäiseen peliin Alapihaa vastaan ladattiin kaikki ja se olikin varsin hyvä esitys. Paikkoja oli, mutta viimeistely hieman tökki, ja se maksoi pinnat. Peli päättyi 1-3 tappioon. Sitten olikin ulospuhallus Lost Causea vastaan. 0-16. Ehkä siitä ei sen enempää.

Fc DOM 1 PTS

Dom jatkoi ikävän tutulla tiellä. kaksi peliä maaliero 1-18. Ensimmäisessä pelissä Canariia vastaan ei oikein ollut minkäänlaista palaa. Probbaa vastaan homma toimi hieman paremmin ja DOM saikin jo peliään vähän toimimaan. Siitä palkintona oli maali. Ehkä pinnatili kasvaa tänään.