TAHMATASSUT ALAPIHAN KANNOILLA!
Torstai, 23 Heinäkuu 2020 14:34

SB MV

Illan pelikierros tarjosi jännitystä, tasaisia otteluita, sekä selkeitä voittoja. Illasta täysin pistein selvisivät URHO ja Tahmatassut, jotka ovat pisteen päässä toisistaan. Alapiha onnistui säilyttämään vielä toistaiseksi ykköspaikkansa. SOHVA raapi itselleen rankkareilla kautensa avauspisteen, vaikka voitto menikin lopulta vastustajalle.

Seuraavat kierrokset pelataan keskiviikkona 29.7. ja torstaina 30.7.2020!

Ottelut löydät täältä: Täältä!

Team HaiPro vs FB Alapiha 1-7
Alapiha nappasi heti erän alkuun nopean 0-2 johtoaseman Mikko Hyyryläisen tykittäessä kahdesti peräkkäin Jari-Pekka Tiusasen syötöistä. Ensimmäiseen erään Jari-Pekka Tiusanen ja Pasi Pippuri onnistuivat lisäämään maalitiliä osumillaan. Erän loppuun Hyyryläinen kävi kuittaamassa itselleen hattutempun. Myös HaiPro pääsi muutamasti maalipaikoille ja onnistui kaventamaan Tommi Akkasen vedosta.

Toisen erän alkuun Alapiha viimeisteli jo kuudennen osumansa mutta mahdollisti heti perään HaiProlle tilaisuuden kaventaa lukemia ylivoimalla. HaiPron suorittaminen jäi ylivoimalla puolitiehen ja peliä jatketiin tasakentällisin. HaiPro pääsi selvästi paremmin mukaan peliin vasta toisen erän edetessä ja maalipaikkoja Pekkasen maalille oli useampia. Ottelun loppu oli tehokasta hyökkäämistä puolin ja toisin. Alapiha onnistui kuittaamaan vielä seitsemännen maalin ennen summerin soittoa.

FB Alapiha vs URHO 1-8
URHO aloitti illan ensimmäisen pelinsä räväkästi siirtyen Ville Lampisen vedosta johtoon. URHO pääsi ensimmäiseen erään kahdesti ylivoimalle, eikä jäänyt miettimään kuvioitaan vaan iski pelin 0-3.

Alapihan erän alku lähti vauhdikkaasti liikkeelle mutta tulosta ei tuntunut syntyvän millään. Alapihan onneksi myös URHO:n hyökkäykset pysähtyivät viimeistään maalin edustalle. Henri Viljakainen onnistui ensin neljännessä maalissa jonka jälkeen hän viimeisteli ottelusta itselleen hattutempun. Erän loppuminuuteilla Alapiha jäi jalkoihin, kun URHO ryöpytti maaleja maalien perään. URHO:n maalivahti Aatu Nenonenkaan ei aivan nollille päässyt, kun Ville Haapanen riisti erän viime minuuteilla nollapelin.

URHO vs Team HaiPro 4-2
HaiPron veljekset antoivat heti ottelun alkuun kovan paineen URHO:n päätyyn ja onnistuivat avausmaalissa ajassa 0.42. URHO:lla oli myös ensimmäiseen viiteen minuuttiin monia paikkoja, joista ei onnistuttu laittamaan sisään. URHO tarjosi HaiProlle mahdollisuuden karata jo 0-2 johtoasemaan mutta Nenonen piti maalinsa alivoiman ajan puhtaana.

URHOa onnisti pitkän yrityksen jälkeen toisessa erässä. Ensimmäisen maalin jälkeen HaiPron puolustus murtui ja URHO pääsi kuittaamaan vielä kaksi maalia Tero Montosen ja Valtteri Vänskän suorituksista. Myös HaiProa onnisti kertaalleen kavennusmaalissa mutta se ei summerin soidessa riittänyt.

Tahmatassut vs Aatun Toivo 8-3
Tahmatassut pääsivät lähtemään heti erän alkuun hyvistä asetelmista, kun vastutajia oli paikalla vain reilu kentällisen verran. Myös erän alkuun saatu ylivoima antoi mahdollisuuden avausmaalille, avausmaalia ei kuitenkaan kuulunut ja peliä jatkettiin 0-0 tilanteesta. Antti Heinikainen avasi joukkueensa maalitilin onnistuessa neljästi peräkkäin. Aatun Toivo jäi odotetusti hieman hitaammalla temmolla jalkoihin. Erän loppuun Tahmatassut onnistuivat siirtymään vielä 5-0 tilanteeseen.

Toiseen erään Tahmatassut lisäsivät johtoasemaansa Heinikaisen taituroidessa. Myös Aatun Toivo onnistui kavennusmaalissa pallon upotessa Kalle Savolaisen vedosta verkkoon. Ottelun loppuun molemmat onnistuivat vielä kertaalleen ja taululle jäi 8-3 lukemat.

SOHVA vs Aatun Toivo 3-4(SO)
SOHVA karkasi heti ottelun alkuun tuoreemmalla jalalla johtoon Oskari Kopin viimeistellessä. Aatun Toivo onnistui tasoittamaan pelin vielä ensimmäisen erän loppuun Kalle Savolaisen onnistuessa.

Aatun Toivon Hölttä avasi toisen erän maalitilit onnistuessaan ohittamaan SOHVA:n puolustuksen ja maalivahdin. SOHVA onnistui kipuamaan erittäin nopeasti tasoihin Jouko Sormusen pommista Aatun Toivon maaliin. SOHVA pääsi toiseen erään myös pelaamaan ylivoimaa mutta kuviot olivat hukassa ja tilanne jatkui ennallaan. Aatun Toivon karatessa maalilla johtoon, SOHVA tasoitti pelin 3-3. Tiukkaa taistelua nähtiin erän loppuun saakka ja voittajaa ratkottiin rankkareilla. Aatun Toivo veti tällä kertaa pidemmän korven ja vei pelistä kaksi pinnaa, SOHVA:n tyytyessä yhteen.

Tahmatassut vs SOHVA 13-0
Peli lähti vauhdikkaasti liikkeelle Tahmatassujen iskiessä avausmaalin ylivoimalla Heinikaisen johdolla. Erän loppuun myös SOHVA pääsi maalipaikoille, mutta vedot menivät ohitse muutamaa lukuunottamatta, jotka pysähtyivät Vaikkisen hyppysiin. Ensimmäiseen erään taululle kertyi jo karut 9-0 lukemat Tahmatassujen hyväksi.

Toinen erä oli huomattavasti tasaisempaa, eikä Tahmatassut onnistuneet toisessa erässä, kuin neljästi maalinteossa. Joukkue nappasi summerin soidessa selvän 13-0 voiton.