KAARIRAKENNUS KARKAA
Tiistai, 21 Heinäkuu 2020 05:58

RL taloasema

 

Maanantai piti siällään usean tiukan pelin, ja ratkaisuja metsästettiin aivan viimeisille hetkille asti. Mestaruustaistelu uhkaa valitettavasti lässähtää käsiin, kun Canaria venyi tasuriin Taloasemaa vastaan. Kirvestä ei vielä kannata heittää kaivoo, mutta nyt tarvitaan jo muiltakin apuja. Ensi viikolla palataan sitten taas normaaliin kiertoon ja pelataan sekä maanantaina ja tiistaina.

 

TULOKSET

 

8 20.07.2020 18:00 h   - Fc Gather   0 - 3
8 20.07.2020 18:00 h   -   2 - 2
8 20.07.2020 18:40 h   Fc Gather -   0 - 8
8 20.07.2020 18:40 h   -   1 - 9
8 20.07.2020 19:20 h   -   3 - 0
8 20.07.2020 19:20 h   -   2 - 2
8 20.07.2020 20:00 h   -   4 - 1
8 20.07.2020 20:00 h   -   8 - 1
8 20.07.2020 20:40 h   -   2 - 0
8 20.07.2020 20:40 h   -   5 - 0
8 20.07.2020 21:20 h   -   2 - 2
8 20.07.2020 21:20 h   -   0 - 5

 

Kaarirakennus 44 PTS  

Eilenkö se mestaruus sitten varmistui. Kaari tuli ja hoiti hommansa. Kaksi peliä kaksi voittoa ja kun Taloasema ei voittanut molempia pelejä on keula nyt 6 pistettä. Ilta alkoi Gatheria vastaan Peli oli ohi 8 minuutin kohdalla kun tauluun ladottiin 3-0. Kaari vei peliä miten tahtoi ja Gather vikisi. Paikkoja oli tehdä lähes toinen mokoma maaleja, mutta tyhjiä maaleja ja avopaikkoja tuhlattiin oiken urakalla, mutta se ei menoa haitannut. Toisessa pelissä LB:tä vastaan olikin sitten hieman tiukempaa. Vasta toista kertaa kauden aikana Kaarirakennus jäi tappoille kun LB meni 1-0 johtoon. Kaari kuitenkin malttoi jatkaa omaa hommaansa, ja lopulta se tuotti toivotun tuloksen. Tauolle mentiin 2-1 johdossa, ja Tatu Vihavainen ratkaisi pelin 20 minuutin kohdalla Loppuun vielä kaunistelu ja pinnat kotiin 4-1 lukemin.

 

Taloasema 38 PTS

Taloasema ei ollut eilen aivan terävimmillään ja siitä maksettiin kova hinta. Ensimmäinen peli oli Canariaa vastaan ja se ei mennyt hyvin. Ensimmäinen kymppi oli tasaista, ja Taloasema menikin johtoon, mutta sitten Canaria heräsi ja Taloasema olikin hetken helisemässä. Synkkä hetki maksoi kaksi maalia, ja siitä olikin vaikeaa nousta hyvin puolustavaa Canariaa vastaan. Toivo voitosta heräsi kun Veikka Kortelainen tasoitti pelin 28 minuutilla. Yrityksestä huoimatta maaleja ei enää syntynyt ja pinnat jakoon. Toisessa pelissä haettiin sitten onistumisia DOM:n kustannuksella. Maaleja syntyi 9 kappaletta, ja ainut kauneusvirhe oli yksi omiin. Jere Uusitalolle hatullinen maaleja tähän peliin.

 

Wilmert 35 PTS

Porkkanat vietti eilen kuuden pisteen iltaa. Eilen voitot Hazardista 2-0 ja Alapihasta 5-0. Hazardia vastaan pisteet eivät tulleet tosiaan helpolla. Peli olisi voinut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa. Paikkoja syntyi molempiin päihin, mutta viimeistely petti molemmilla. Lopulta Iiro Kiukas vapautti Wilmertin piinasta 24 minuutin jälkeen. Sen jälkeen peli hieman vapautui, ja homman ratkaisi Mikael Lindbergin maali 30 minuutin pelin jälkeen. Toisessa pelissä Alapihaa vastaan olikin sitten hieman helpompata. Vaikka maalia saatiin odottaa 21 minuutille asti, ei Wilmertilä ollut suurempaa hätää. Sen jälkeen kun avausmaali tuli se oli menoa ja Porkkanat hurjasteli loppuun 5-0 voiton. Eilisen esityksellä Wilmert vankisti paikkaansa kolmantena.

 

Lost Cause 33 PTS

Ei aivan nappi kierros ja sen seurauksena Wilmert karkasi hieman. Ilta alkoi Canariaa vastaan. Peli oli kahden tasiasen joukkueen vääntö jossa mentriin suht vaudikkaasti päästä päähän paikkoja tuhlaillen. Lost Cause pääsi pilkula johtoon Otto Huipan onnistuessa. Sitten iski synkkyys ja Canaria paineli 2-1 johtoon viiden minuutin sisään. Loppupelin Lost Cause painoi hurjasti päälle ja lopulta se palkinto tuli aivan viimeiselä minuutilla kun arttu Muinonen toi siniset tasoihin ja näin pinnat jaettiin. Toisesta pelistä Lost Cause pääsi helpolla kun DOM:n pyristely kesti 3 minuuttia ja homma oli selvä. Lopulta lukemat 8-1. Otto Huipalle ja Iivo HOkkaselle hatulliset maaleja.

 

Pöyryn Pantterit 29 PTS

Huilissa

 

Canarian Pallo 21 PTS

Ei niin perusilta. Normaalisti tulee voitto ja tappio, mutta nyt tuli tasuri ja tasuri. Kun katsoo ketä oli vastassa voisi näihin olla tyytyväinen, mutta kun katsoo pelitapahtumia jäi Canarialle aikas paljon jossittelun varaa. Eka tasuri tuli Taloasemaa vastaan. Ensin ei näyttänyt hyvälle kun Taloasema meni johtoon, mutta siitä toivuttiin äkkiä ja mentiin ihan johtoon asti. Sen jälkeen paine alkoi kasvaa punaisten maalilla ja lopulta Taloasema tuli rinnalle. Kuitenkin hyvä taistelu josta olisi hieman paremmalla terävyydellä ollut voittokin otettavissa. Peli Lost Causea vastaan noudatteli hyvin samaa kaavaa. Ensin jäätiin tappiolle, mutta sitten taas suonenveto minuutit ja 2-1 johtoon. Alkoi taas ankara puolustaminen kun Lost Cause rummutti murkulaa maalille. Näytti ja että Canaria kestää, mutta viimeisellä minuutilla muuri murti ja pinnat jakoon. Tämä oli kuitenkin Canarialta vahva näyttö huilin jälkeen, ja tästä on hyvä jatkaa muiden kiusaamista. Annateen erityismaininta varsin mainioista maalissa pelanneelle Heikki Hyväriselle. Varsin mallikkaat pelit Heikiltä.

 

FC Hazard 18 PTS

Esitykset ja tulokset eivät aivan vastanneet toisiaan. Hazard pelasi varsin mallikkaasti ja ensimmäisessä pelissä se piinasikin Wilmerttiä pitkälle toiselle jaksolle asti. Lopulta Wilmertin terävyys paikoista ratkaisi ottelun ja Hazard taipui 0-2. Sitten oli vastassa Urho. Paikkoja on mutta mistään ei meinaa mennä sisään. Toki peli alkoi huonsti kun Urho meni johtoon jo ensimmöisestä hyökkäyksestä. Hazard painoi päälle, mutta tulosta ei vain tullut. Lopulta Janne Lamberg vapautti Hazardin piinasta tasoituksellaan. Sitten momenttum kääntyi taas kun Hazard lahjoitti hieman halvalla johdon takaisin Urholle. Pelastajaksi nousi kuitenkin Janne Lamberg viime hatken tasoituksellaan. Eli ei tullut aivan hukkareissua Hazardinkaan nipulle. Hazardia vaivaa sama ongelma kuin lähes jokaista jalkapallojoukkuetta maailmassa. Mistä löytyisi maalintekijä...?

 

Urho 14 PTS

Urho jatkoi mallikkaita esityksiä. Oma pelaaminen on mennyt kesän edetessä varsin positiiviseen suuntaan. Ensin Urho leikitteli Alapihan kumoon 5-0 lukemin. Maaleja tuli tasaisella syötöllä läpi pelin ja hätää ei ollut oikeastaan missään kohdin.  Toinen peli hazardia vastaan olikin sitten aivan toista maata. Urho meni johtoon ensimmöisestä hyökkäyksestä, mutta mitä pidemmälle peli meni sitä enempi Hazrd sitä vei. Antti Pajusen torjunnat pitivät johdon. Hazard tuli tasoihin Urho kuittasi sen pikku lahjamaalilla, mutta lopulta hazard tuli rinnalle ja tulos aika oikeutettu 2-2.

Illan ihmeellisin suoritus syntyi tässä Hazard pelissä Matti Paksun toimesta. Sanotaan asia vaikka näin että moni muu olisi siitä saattanut ehkä pallon maaliin laittaa, mutta ei se aina huipuiltakaan onnistu.

 

FC ALAPIHA 11 PTS

Alapihalle ei jäänyt mitään käteen eiliseltä. Kaksi 0-5 tappiota niskassa ei ole kiva aloittaa viikkoa. Urhoa vastaan ei oikein ollut mitään palikoita missään kohdin. Eli ei siitä sen enmpää. Limet kuitenkin kasasivat rivinsä Wilmert peliin ja siinä riitti jännitystä noin 20 minuutin ajan. Siihen asti Alapiha puolusti kurinalaisesti ja välillä mukaan mahtui joku paikan tynkäkin. Lopulta sitten takaisku tuli, ja siitä ei enää toivuttu, ja Wilmert neppaili lukemat 0-5. Ei muuta kuin Wilmert pelistä positiiviset asiat mukaan ja ensi viikoa kohti.

 

FC GATHER 11 PTS

Gatherin ilta oli jännä. 3 pistettä tuli ilmaiseksi Proban luovutuksen johdosta. Sitten ainoasta pelistä ei jäänyt kiva maku suuhun kun vastassa oli Kaarirakennus. Gather yritti kyllä parhaansa, mutta se ei valitettavasti riittänyt oikein mihinkään. MUutamia näyttäviä hyökkäyksiä, mutta viimeinen ratkaisu jäi aina hieman piippuun. Omassa päässä ei löydetty eväitä pysäyttää Kaaren syöttömyllyä ja tulos oli nähdyn kaltainen. Ensi viikolla uudestaan sitten.

 

Lähemäki BAR 11 PTS

LB sai myöskin ilmaiset 3 pistettä Probbalta. Oikeasas pelissä olikin sitten Kaarirakennus vastassa. Yritys oli hyvä, mutta siitä ei ollut palkintona kuin komea maali ja hetken aikaa pitänyt 1-0 johto. Tapojensa mukaan LB puolusti tiiviisti ja se teki vastustajan pelaamisen todella vaikeaksi. Lopulta Kaari sai kaivettua maalinsa ja pinnat jäivät keltuaisilla haaveeksi. Esitystä ei kuitenkaan tarvitse lainkaan hävetä. Ja pinnitili kasvaa varmasti seuraavalla kierroksella.

 

FC Probba 9 PTS

Probba ei saanut rosteria kasaan ja joutui luovuttamaan eilisen kierroksen.

 

Fc DOM 1 PTS

Dom jatkoi ikävän tutulla tiellä. KAksi hankalaa vastusta. Taloasema ja Lost Cause. 1-9 ja 1-8. Otetaan positiiviset asiat. Molemmissa peleissä tehty maali ja Jarkko Tammelin pelasi maalilla hyvin. Manantaina on uusi mahdollisuus kun vastassa ovat Canaria ja Probba.