URHO KOKI KOLAUKSEN OTTAEN TIUKAN TAPPION TAHMATASSUISTA
Torstai, 16 Heinäkuu 2020 07:11

SB Miia

Keskiviikkoillan salibandykierros oli tasaista vääntöä ja useampia maalipaikkoja, mitä lopputulokset antavat ymmärtää. Alapihalle kaksi selkeää voittoa ja sarjataulukon 1. paikka on vielä hyvin hallussa neljän pisteen erolla Tahmatassuihin. Urho roikkuu kolmantena pisteen erolla Tahmatassuista. Team HaiPron ja Aatun Toivon välillä on kuusi pistettä ja SOHVA edelleen ilman kauden avauspisteitä.

Team HaiPro vs FB Alapiha 0-7
Illan ensimmäinen peli lähti käyntiin molempien joukkueiden vielä lämmitellessä. Alapihalla oli selvästi enemmän paikkoja mutta ne tyrehtyivät maalin edustalle. Team HaiPro pääsi iskemään vastahyökkäyksistä, kuitenkin tuloksetta.

Toisen erän alkuun Alapiha otti salamalähdön ja onnistui siirtymään kahdella maalilla johtoon Jari-Pekka Tiusasen ja Mikko Hyyryläisen onnistuessa. Alapiha ei maaleja toiseen erään säästellyt, vaan ryöpytti vastustajaansa 0-7 lukemin.

FB Alapiha vs Aatun Toivo 7-2
Ensimmäsen erän alkuun Alapiha nappasi johtoaseman Mikko Hyyryläisen onnistuessa Mika Viitikon syötöstä. Myös Aatun Toivolla oli muutama hyvä paikka, mutta Alapiha puolusti hyökkäykset hyvin pois. Alapiha:n hyökkäyspää teki loistavaa maskia Petteri Seppäsen maalille ja Jani Pöyhönen laittoi pallon helposti verkkoon. Hetkeä myöhemmin Aatun Toivo oli myös hereillä ja Kalle Savolainen Kavensi lukemia 2-1. Erän loppuun Alapiha onnistui vielä kertaalleen ja toinen erä aloitettiin 3-1 lukemista.

Nopean huilitauon jälkeen Alapiha pääsi virittelemään hyökkäyskuvioitaan, joiden edessä Aatun Toivo oli voimaton. Alapihan kuvioista vain uupui suurimmaksiosaksi viimeistely. Heikomman jakson jälkeen pallo alkoi löytää verkkoon ja Alapiha karkasi jo 5-1 johtoon. Aatun Toivon Pietu Kanerva onnistui saattamaan pallon verkkoon kovalla vedollaan ja kavensi 5-2. Mikko Hyyryläinen kävi vielä tälläämässä itselleen hattutempun. Erän loppuun nähtiin vielä muutama jäähy ja yksi maali Alapihan toimesta.

Team HaiPro vs Tahmatassut 3-4
Tahmatassujen alku oli nimensä mukaisesti tahmea, vedot lipuivat reippaasti maalin ohitse. Pelin avausosumaa odotettiin 12 minuutille asti, kunnes Antti Heinikainen tähtäsi pallon verkkoon. HaiPro antoi miltein välittömästi vastaiskun ja onnistui vielä siirtymään johtoon erän lopulla.

Toisessa erässä Tahmatassut pääsivät rokottamaan rankkarista, kun Väinö Pulkkinen nakkasi pallon kylmänviileästi verkkoon. Peliä ehti kulkea taas jonkinaikaa, ennenkuin nähtii seuraava maali Tahmatassujen toimesta. Muutama minuutti osuman jälkeen HaiPro kuittasi tilanteen tasan. HaiPron täysin turha jäähy ottelun viimeisellä minuutilla antoi Tahmatassuille mahdollisuuden viedä voitto kotiin ja Aaron Ollikainen kuittasikin ottelun voittomaalin kolme sekunttia ennen erän loppua.

SOHVA vs Aatun Toivo 4-6
Aatun Toivo otti pelistä heti ensi minuuteilla otteen ja onnistui Olli Matilaisen ja Eetu Höltän johdolla. Aatun Toivo onnistui siirtymään vielä 0-3 johtoon Höltän viimeistellessä toisen osumansa. SOHVA:lla oli myös erän alkuun paikkoja, mutta Petteri Seppänen onnistui pitämään maalinsa puhtaana.

Toiseen erään SOHVA yritti hakea aktiivisesti maalipaikkoja, niissä kuitenkaan onnistumatta. SOHVAN avausmaali nähtiin vasta 22 minuutilla Oskari Kopin viimeistellessä Jere Liukkosen syötöstä. Aatun Toivo antoi pikimmiten takaisin ja lisäsi johtoaan kahdella maalilla Kalle Savolaisen osuessa kahdesti peräkkäin. Kahdella viimeisellä minuutilla SOHVA meinasi kiivetä jo tasoihin nopean kolmen maalin tykityksellä mutta kellosta loppui aika kesken.

URHO vs Tahmatassut 5-6

URHO:lla oli illan ensimmäiseen peliinsä hieman käynnistysvaikeuksia, kun tahmatassut onnistuivat heti alkuun ottamaan 0-2 johtoaseman Väinö Pulkkisen ja Jerry Vuorisen esityksillä. Kauaa ei kuitenkaan URHO:lla pelin löytämiseen mennyt, kun Mikko Toivanen ja Ville Lampinen onnistuivat tasoittamaan pelin. Tahmatassut onnistuivat karkaamaan vielä yhdellä maalilla ennen erätauolle siirtymistä.

Erätauon jälkeen Tahmatassut onnistuivat karkaamaan 2-4 tilanteeseen, jonka jälkeen URHO otti nopean nousun ja tuli ohitse 5-4 maalein. Tällä kertaa Tahmatassujen loppu oli tuloksellisempi joukkueen takoessa kaksi maalia ja napaten tiukan 5-6 voiton.

URHO vs SOHVA 10-2
SOHVA joutui heti pelin alkuun URHON armottomaan myllytykseen. URHO onnistui ensimmäiseen erään kuudesti maaliteossa, joista kolme oli Eetu Lahtisen käsialaa.

Toisen erän alkuun SOHVA pääsi kokeilemaan paraatipaikalta vapaalyöntiä mutta syöttely ei sujunut ja URHO pääsi nopeaan vastahyökkäykseen. SOHVAN maalivahti Sviili oli kuitenkin hereillä ja torjui vedon. SOHVA onnistui kavennusosumassaan pitkän rypeämän jälkeen Ville Kaarnan vedosta. SOHVAN ylivoima ei tuottanut myöskään toivottua tulosta, vaan välittömästi jäähyn jälkeen URHO tälläsi seitsemännen osumansa. Loppuerä olikin sitten menoa ja URHO nappasi 10-2 voiton.