TALOASEMA NOUSI KAARIRAKENNUKSEN KANTAAN
Keskiviikko, 08 Heinäkuu 2020 07:03

RL wilmertGather

Tiistai ei enää ollut niin tasainen kuin maanantai. Yleinen trendi oli pitävä puolustus. Tiistaina nähtiin peräti 7 nollapeliä. Isoin yllätys oli Kaarirakennuksen jääminen tasuriin Lost Causen kanssa. Kun Taloasema hoiti hommansa on näiden välillä eroa enää vain piste. Kausi kääntyy nyt toiselle puoliskolleen ja taulukossa on tiukkaa joka puolella. Ensi viikolla puretaan alkukautta hieman tarkemmin läpi.

Kaarirakennus 32 PTS

Jopas jotakin. Kaarirakennuksen kierros ei tuonut kuin 4 pinnaa. Kaarirakennuksella oli eilen vaikeuksia maalientekemisessä, ja se näkyi tuloksien lisäksi myös pistesarakkeessa. Ensimmäisessä peissä LB:n murtaminen vei 12 minuuttia. Paikkoja oli paukutella maaleja enemmänkin, mutta tällä kertaa tuloksena oli 3-0 voitto. Sitten koitti kärkikamppailu Lost Causea vastaan. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella Kaarirakennus joutui tappiolle ottelussa. Kaari nousi takaisin peliin mukaan vasta toisella jaksolla Paavo Paasosen kahdella nopealla maalilla. Kaikki näytti hyvältä, mutta LOst Cause onnistui vielä tasoittamaan ottelun. Kaarirakennuksele jäi nyt mietittävää ensiviikolle.

Taloasema 31 PTS

Taloasema jatkoi voittojen tiellä. Ensimmäisessä pelissä Urho antoi hyvän vastuksen Taloasemalle. Toki Taloasema karkasi 4-1 johtoon ja siitä Urho ei toipunut. Taloasema pelasi fiksusti ja piti Urhon tarpeeksi etäällä ja näin ruttiniilla 5-3 voitto. Kaarirakennuksen tasuri tarjosi Taloasemalle voitolla mahdollisuuden nousta jo pisteen päähän kärkipaikasta. Taloasema käyttikin tilaisuutensa varsin murskaavasti Domin kustannuksella 11-0. Adu ja Sipi tekivät hatun mieheen.

Wilmert 26 PTS

Porkkanat vietti eilen kuuden pisteen iltaa. Kaksi peliä maalierolla 9-0. Ensin kaatui Gather 6-0. Ensimmäisen jakson Wilmert hakkasi päätään seinään ja mutta loputa eilisen huilannut kokovartalovammasta toipunut Mikael Lindberg vapautti Wilmertin pelaamisen juuri ennen taukoa. Toisella jaksolla Oranssit sitten paineli horisonttiin. Pelin tähti Miku viimeisteli vielä pelin toisen maalinsa. Toisessa pelissä Canarian murtamiseen meni 10 minuuttia. Illan komein maali syntyi komean kuvion päätteeksi, jossa mukana oli ehkä myös ripaus tuuriakin mukana, mutta yhtäkaikki. Iiro Kiukas siitä pallon maaliin painoi. Kun Canaria alkoi enemmän hyökätä aukesi lopussa vielä Puraselle tontti ja hän sen käytti. 3-0

Lost Cause 23 PTS

Lost Cause voi pitää iltaansa varsin onnistuneena. Ensin vastassa oli väsynyt LB. Tästä pelistä Lost Cause pääsi verrattain helpolla, sillä peli oli ohi kymmenen minuutin jälkeen kun taulussa oli 3-0. Sen jälkeen ei oolut enää hätää ja voimia säästyi seuraavaan peliin. Lopulta Lost Cause hoiti homman 8-2 lukemin. Mika Löyttylle hatullinen maaleja. Sitten varsinaiseen urotyöhön. Vatassa suuri ja mahtava Kaarirakennus. Lost Cause sai peliin unelma alun kun Henri Hönö Hokkanen vei Lost Causen johtoon 5 minuutin pelin jälkeen. Se herätti jättiläisen ja alkoi todellinen puolustustaistelu. Lost Cause pelasi fiksusti ja puolustus oli kunnossa. Lopulta toisella jaksolla iski synkkä pari minuuttinen ja Kaari karkasi 1-2 johtoon. Harvinaista kyllä Lost Cause pystyi kaivamaan pelaamiseen uuden vaihteen ja lopulta tasoituksen iski armoitettu maalintekijä JP Tiusanen. Viimeisillä minuuteilla ei enää maaleja nähty ja pinnat jaettiin. Hienoa Lost Cause.

Pöyryn Pantterit 23 PTS

Pantterit palatsi 6 pisteen joukkueeksi parin kierroksen tauon jälkeen. Ensin kaatui Alapiha 4-1. Peli oli tiukka ja tasainen, mutta lopulta homman ratkaisi Panttereiden terävyys maalipaikoista. Teemu Myyryläisele hatullinen. Toisen peli Probbaa vastaan alkoi varsin mallikkaasti Myyryläisen osuessa jälleen. Probba kuitenkin tasoitti parin minuutin päästä. Sitten Pantterit aloittikin vyöryttämisen, mutta palkintoa ei tullut sitten millään. Lopulta ensimmäisessä pelissä noin 20 paikkaa tuhlannut Janne Torniainen vapautti Pantterit piinasta viimeistellen 2-1 voittomaalin minuuttia ennen loppua. Hyvä päivä PöPa:lle ja he pysyivät iskuetäisyydellä kolmospaikasta.

Canarian Pallo 19 PTS

Canarian perus ilta voitto ja tappio. Eilen maalierokin oli tasan 3-3. Ensin tuli 3-0 voitto Gatherista. Canaria vei näennäisesti peliä, mutta luovuus loppui aina kesken. Lopulta Markus Brusila lopetti puolustamisen ja alkoi hyökätä, ja hän paukautti kaksi Screameriä ja homma oli paketissa. Riku Kontulainen viimeisteli homman. Toisessa pelissä Wilmerttiä vastaan Canaria pyristeli hyvin Wilmertin kelkassa, mutta nyt ei vain riittänyt ja Wilmert viimeistei laatupaikoistaan hyvällä prosentilla ja lopulta tappio Canarialle 0-3 lukemin.

FC Hazard 13 PTS

Huilissa.

Urho 10 PTS

Urho nosti tasoaan maanantaista. Esitys Alapihaa vastaan oli kesän parasta Urhoa. Alapihaa vastaan ensimmäinen kymppi meni vielä tunnustellen, mutta sitten sutsuppipullo aukesi. Pallo ja miehet liikkuivat ja viimeistely toimi varsin mallikkastiikin. Ville Kuva aloitti maalinteon ja lopulta kuusi eri miestä teki maalin. Toisessa pelissä Taloasemaa vastaan Urho teki parhaansa ja roikkui pelissä hyvin mukana lähes koko pelin ajan. Lopulta Taloaseman laatu vain oli liikaa, ja lopulta tappio 3-5 lukemin.

FC ALAPIHA 10 PTS

Alapihalle ei jäänyt mitään käteen eiliseltä. Urhoa vastaan ei ollut oikein mitään palaa. Alapihalla ei oikein toiminut yhtään mikään ja Urholla taasen oli erittäin toimivaa tekemistä. Loppulukemat 0-6. Toisessa pelissä Tekeminen olikin jo hieman pirteämpää Panttereita vastaan. Vaikka alku oli huono nousi Alapiha vielä tasoihin. Lopulta Panttereiden laatu ja tehokkuus olivat Alapihalle liikaa ja Pantterit karkasi lukemat 1-4. Ensi viikolla uutta yritystä.

FC Probba 9 PTS

Probba otti tiistaina voiton ja tappion. Ensimmäinen peli Panttreita vastaan oli tasainen puolustustaistelu. Pantterit karkasi johtoon mutta, Riku Höynälä toi Probban tasoihin. Aivan loppuun asti näytti että tämä tulos jää voimaan, mutta pieni nukahdus tuli ja Pantterit rankaisi. Tuloksena kirvelevä 1-2 tappio. Toiseen peliin Domia vastaan petttymys saatiin pyyhittyä pois, vaikka ensmimmäistä onnistumista saatiin odottaa mekein koko ensimmöinen jakso. kaksi nopeaa maalia juuri ennen taukoa katkaisivat Dom:n selän ja toinen jakso menikin paljon kevyemmin. Lopulta Probba korjasi pinnat 6-0 lukemin.

Lähemäki BAR 8 PTS

Ei ollut kovin helppo kierros LB:lle. Ensin vastassa oli Kaarirakennus. LB repi raastoi taisteli puolusti antoi kaikkensa. Se ei kuitenkaan riittänyt ylivoimaista vastustajaa vastaan. Todella mallikas esitys tappiosta huolimatta. Toiseen peliin Lost Causea vastaan ei sitten jäänytkään voimia ja tuloksena oli LB:lle harvinainen 2-8 tappio. Tämä selittyy sillä että kaikki voimat menivät ensimmöiseen peliin. Esityksiä ei tarvitse eiliseltä hävetä kuitenkaan.

FC GATHER 2 PTS

Gatherille nollan pisteen ja nollan maalin kierros. Wilmerttiä vastaan jalat olivat vielä vähän tukkoiset ja Gather ei saanut koneitaan oikein käyntiin. Toki jossiteltavaa ei jäänyt ja Wilmert otti omansa 0-6 lukemin. Canariaa vastaan esitys olikin jo mallikkaampi. eilen kohtaloksi kuitenkin koitui tehittomuus maalipaikoissa. Lopulta puolustuskin mureni ja Canaria voitti 0-3.

Fc DOM 1 PTS

Domin ilta ei antanut aihetta riemun kiljahduksiin. Valona illassa oli ensimmäinen jakso Probbaa vastaan. Muuten ei jäänyt kiikkustuoliin tarinoita kerrottavaksi. Probba hoiti homman 0-6 ja Taloasema pyöritteli Domin nurin 0-11. Ensi viikolla onkin sitten iso ottelu Gatheria vastaan.