STRÖBÄ=LENTÄVIEN VAIHTOJEN SUPER-SUB
Tiistai, 07 Heinäkuu 2020 05:22

RL hyppy

Maanantai oli tiukkojen pelien päivä. Otteluissa oli tunnetta ja todella tasaista vääntöä kun 6 peliä päättyi maalin erolla ja 1 tasurikin tuli. Mukava ilta jossa kaikki nauttivat pelaamisesta. Illan tähtenä oli Hazardin Janne "Ströbä" Strömberg. Jannen kaksi huikeaa viime minuutin maalia toivat Hazardille eilen 4 pistettä.

Kaarirakennus 28 PTS

Kaarirakennus jatkoi edelleen vahvoja esityksiään. Kaikki ylistykset on sanottu jo mitä tässä kohtaa sanoa voi. ENsimmäisessä pelissä Probba antoi hyvän vastuksen, ja ottelun ratkaisu venyi toisen jakson puolelle, kunnes Dusco Cuckovic vapautti Kaaren pelin 2-0 maalillaan. Lopulta Kaarirakennus hoiti homman kotiin 4-0 lukemin. Toinen peli Urhoa vastaan olikin sitten jo taas rutiinimpaa suorittamista. 0-0 kesti 10 minuuttia ja sitten Kaarirakennus meni menojaan. Lopulta lukemat repsahtivat 9-1.

Illan tähtenä oli Tatu Vihavainen 5 maalillaan. Tatu myös johtaa maalipörssiä 18 kihautuksellaan.

Taloasema 25 PTS

Taloasemankin ilta eteni totuttua kaavaa. Ilta alkoi kärkikamppailulla Lost Causea vastaan. Ottelu oli todella tasainen alusta alkaen, ja molemmat joukkueet puolustivat tiiviisti ja hyökkäsivät järkevästi. Taloasema jäi takamatkalle jo 8 minuutin jälkeen, mutta vastaus tuli nopeasti Janne Poikselän toimesta. Sen jälkeen alkoi totaalinen väsytystaistelu jossa ei paikoilla juhlittu suuntaan tai toiseen. Lopulta Veikka Kortelainen vapautti Taloaseman piinasta komealla sijoituksella alakulmaan. Taloasema kesti pelin loppuun ja kaapi voiton 2-1 lukemin. Toisesta pelistä Gatheria vastaan Taloasema pääsikin vähän helpommalla. Pallo ja miehet liikjuivat sukkelaan ja lopulta Taloasema leikitteli taululle 8-0 voiton. Mukaan mahtui myös muutama todella komeakin maali. 6 pinaa piti Talaaseman edelleen Kaaren kannassa.

Wilmert 20 PTS

Wilmert nousi takaisin kolmanneksi napattuaan voiton ja tasurin. Ensin vastassa oli DOM. Wilmertillä ei ollut pelissä mitään hätää ja lopulta Wilmert leikitteli 5-0 voiton. Toinen peli Panttereita vastaan jätti hieman jossittelun varaa. Wilmert oli pelissä hallitsevampi osapuoli, mutta viimeinen terävyys maalipaikoissa jäi hieman puuttumaan. Wilmert johti peliä kahteen otteeseen, mutta molemmilla kerroilla Pantterit kiipesi rinalle. Kuitenkin pinna tuli ja sillä kiivettiin takaisin kolmanneksi.

Lost Cause 19 PTS

Lost Causen ilta oli koostui kahdesta maalin pelistä. Ensimmöisestä kamppailusta Canariaa vastaan puristettiin 4-3 voitto. Alku näytti tosin hankalalta kun Canaria karkasi 2-0 johtoon. Kavennus tuli vielä ennen taukoa Iivo Hokkasen lapikkaasta. Canaria kuitenkin kuittasi sen toisen jakson alkuun. Tämä herätti siniset pelaamaan, ja Jesse Kiukas toikin heti Lost Causen takaisin maalin päähän. Paine alkoi kasvaa Canarian maailla ja lopulta Iivo teki pelin toisen maalinsa ja homma tasoihin. Canaria oli tässä vaiheessa jo köysissä ja lopulta Jani Savolainen toimitti tyrmäyksen perile ja Lost Cause hoiti homman 4-3 lukemin. Toinen peli Taloasemaa vastaan oli samanlaista vääntöä. Nyt vain Lost Cause otti johdon, mutta ei pystynyt sitä pitämään. Lopun kiri jäi torsoksi ja lopulta niukka tappio 2-1 lukemin.

Pöyryn Pantterit 17 PTS

Pantterit tuli heille isolla rosterilla illan taistoihin ja se tuotti toivottua tulosta. Domia vastaan ei ollut hädän päivää ja Pantterit rullaili taululle 5-0 voiton. Mainitaan Janne Torniaisen 2  upeaa maalia. Toinen peli Wilmerttiä vastaan muodostui todelliseksi trilleriksi. Pantterit otti vastaan Wilmertin painetta koko pelin, mutta puolustaminen oli tiivistä. Toki Wilmertin molemmat maalit syntyivät puolustuksen pienistä virheistä, mutta Pantterit kampesi molimmilla kerroilla tasoihin. Etenkin Teemu Myyryläisen 2-2 tasoitus oi upea. Komea nosto yli Tona Leikkaan toi Panttereille pisteen jolla vitospaikka säilyi.

Canarian Pallo 16 PTS

Canarian perus ilta voitto ja tappio. Kaksi maalin peliä. Ensimmäisestä pelistä jäi jossiteltavaa. Canaria johti kahteen otteeseen kahdella maalilla, mutta johto suli viimeisellä vitosella tappioon. Toisessa pelissä oli aika ottaa se illan voitto. Tasainen kamppailu LB:n kanssa alkoi Canarian komennossa. Mutta kuten kellä tahansa on LB:n puolustusta hankala murtaa. Ensin siinä onnistui Markus Brusila komealla kaukolaukauksella. Juuso Tuhkanen vei Canarian 2-0 johtoon, jo tällä kertaa johto ei sulanut ja Canarialle 3 pistettä.

FC Hazard 13 PTS

Hazard palasi pinnoille. Ensin oli hegemonia kamppailu LB:tä vastaan. Ensimmäinen jakso edettiin maaleitta, mutta sitten Hazard joutui jahtiin. Toni Hokkanen tasoitti pelin pilkulta, ja alkoikin näyttää siltä että pinnat tasataan. Mutta vielä mitä Janne Strömberg nousi esiin ja niittasi voittomaalin 35 minuutilla ja Hazardille makea voitto Derbystä. Toiseen peliin tultiin hieman tukkoisilla jaloilla ja Gather käytti sen hyväkseen. Hazard ei saanut konettaan käyntiin lainkaan, ja peli meni puuroiseksi. Tappio näytti väistämättömältä aina viime hetkeen asti. Viimeinen epätoivoinen keskitys, mutta vapaaksi jäänyt Janne Strömberg oli ilmatilan herra(VAR tarkastuksen jälkeen todetaan että jalat eivät nousseet kentän pinnasta) puskien pallon tarkasti etunurkasta verkkoon. Janne oli illan suurin tähti tuoden kahdella maalillaan Hazardille 4 pistettä. Hyvä Janne!!

FC ALAPIHA 10 PTS

Huilissa

Lähemäki BAR 8 PTS

LB pelasi kuten aina kaksi tiukkaa peliä. Tällä ketaa marginaalit olivat kuitenkin LB:tä vastaan. Ensimmöisessä pelissä Hazardia vastaan LB johti peliä pitkään, ja oli vielä pisteessäkin kiinni, mutta lopulta Hazard tuli ohitse. 1-2 tappio siis. Toisesta kamppailusta puuttui alussa terävyys ja Canaria pääsi karkaamaan 2-0 johtoon. Kirivaihde saatiin päälle, mutta se ei lopulta tuottanut kuin yhden onnistumisen ja myös tästä pelistä 1-2 tappio. Mainitaan vielä että paikalla oli illan suurin rosteri 16 pelaajaa.

Urho 7 PTS

Synkkä kierros saunalautan pojille. Ensimmäinen taisto Probbaa vastaan oli todella kutkuttavaa jalkapalloviihdettä. Peli aaltoili päästäpäähän ja paikkoja syntyi tasaisesti molempiin päihin, mutta tulosta ei meinannut syntyä. Lopulta Urho ei saanut maalia aikaan ja Probba siinä kertaaleen onnistui. Eli 0-1 tappio. Toisesta pelistä Kaarirakennusta vastaan ei tarvitse mainita sen kummempaa kuin että maali tuli tehdyksi 1-9 tappio.

FC Probba 6 PTS

Probba palasi huilista puhtia täynnä. Ensimmäisessä pelissä Urhoa vastaan se kantoi voittoon asti. Peli oi tasainen, mutta Probba puolusti napsun verran paremmin. Tasainen vääntö tuotti 1-0 voiton. Toisessa pelissä Probba antoi Kaarirakennukselle miehekkään vastuksen. Lopulta tuloksena oli siedettävä 4-0 tappio. Kaikenkaikkiaan vahva palaa tauon jälkeen valkoisille.

FC GATHER 2 PTS

Ei kestänyt Kuokkanen median painetta ja maaliputki katkesi. Ensin vastassa oli Taloasema, joka ei jättänyt Gatherille palakaan 0-8. Sitten Hazardia vastaan olikin todellinen tasonnosto. Gather oli hyvin pelin päällä koko ajan, ja siitä meinattiin palkita voitolla. Lopun hapuilu ja väsymys laimensivat tuloksen lopulta 1-1 lukemiin. Kuitenkin hyvä kohennus ja pinna riitti nostamaan Gatherin pois hänniltä. Hyvä pojat.

Fc DOM 1 PTS

Domin ilta ei antanut aihetta riemun kiljahduksiin. 0-5 tappiot Panttereita ja Wilmerttiä vastaan. Intoa ja asennetta löytyy vaikka muille jakaa, mutta pelaamisen tasoa pitää hieman nostaa jotta tuloksia alkaisi tippua hieman tiuhempaan tahtiin.