KESKIVIIKKONA HEILUTELTIIN VERKKOJA USEAAN OTTEESEEN
Keskiviikko, 01 Heinäkuu 2020 14:10

SB tahmikset2

Keskiviikko illan pelit tarjosivat vauhtia ja maalijuhlaa katsojilleen. Illan avasi varsin vauhdikas peli URHON ja Tahmatassujen kohdatessa, ja jäähyjä jaeltiin tasaiseen tahtiin. Ainoa tiukka peli käytiin Alapihan ja URHON välillä, josta pisteet kotiin vei tiukan rankkarikisan jälkeen Alapiha.

Seuraavat pelit ensi viikon keskiviikkona 8.7. klo 18:00 alkaen Rantakeitaalla!

3 13 01.07.2020 18:00 h   URHO  - Tahmatassut   5 - 1

3 14 01.07.2020 18:40 h   Tahmatassut -  Aatun Toivo   10 - 3

3 15 01.07.2020 19:20 h   FB Alapiha  -  URHO   4 - 3 (SO)

3 16 01.07.2020 20:00 h   Aatun Toivo -  Team HaiPro   2 - 10

3 17 01.07.2020 20:40 h   SOHVA  -  FB Alapiha   3 - 10

3 18 01.07.2020 21:20 h   SOHVA  -  Team HaiPro   1 - 12

URHO vs TAHMATASSUT 5-1

Tahmatassut pääsivät heti erän alkuun kokeilemaan ylivoimaa URHON ottaessa jäähyn. Ylivoima ei tuottanut tulosta ja peliä jatkettiin hetken aikaa tasakentällisin. Seuraavana oli URHON vuoro kokeilla ylivoimaa, ylivoima meni kuitenkin täysin puihin URHON ottaessa jäähyn. Tahmatassujen toinen ylivoima oli ensimmäisen tavoin täysin tuloksetonta. URHO nappasi ensimmäiseen erään kaksi maalia Eetu Lahtisen johdolla.

Toisen erän alku oli erittäin vauhdikas ensimmäisen erän mukaisesti. Jäähyjä sateli ja Tahmatassut onnistuivat kaventamaan 1-2 kahden miehen ylivoimalla, kun Akseli Mast laittoi verkot heilumaan uuden vahvistuksen Väinö Pulkkisen esityöstä. URHO pääsi toisessa erässä helposti maalilla ja onnistui ohittamaan maalivahti Joni Niemen kolmesti napaten pisteet kotiin.

TAHMATASSUT vs AATUN TOIVO 10-3

Tahmatassujen toinen peli lähti paremmin liikkeelle, Ahapaisen ja Pulkkisen osumilla. Aatun toivo oli pelin alkuun heti vaikeuksissa, eikä omalta alueelta päästy muutamaa metriä pidemmälle. Tahmatassut saivat rauhassa pyörittää peliä hyökkäyspäässään, syöttelykuviosta jäi kuitenkin uupumaan viimeistely. Aatun toivo pääsi iskemään kahdesti nopeasta vastahyökkäyksestä tasoihin. Loppuerä menikin tahmatassujen pyörittessä ja hakiessa maalipaikkoja. Erätauolle siirtyessä taululla oli 5-2 lukemat.

Toisen erän alku lähti jälleen tahmatassujen ollessa hihnan päässä. Aatun toivo pääsi toiseen erään jo hieman paremmin mukaan ja pelin paino alkoi tasoittua molempiin päihin. Erän lopussa peli repesi lopullisesti, kun tahmatassut murskasivat vastustajansa 10-3 lukemin.

FB ALAPIHA vs URHO 4-3 (SO)

Alapiha vastaan URHO peli lähti tasaisissa merkeissä liikkeelle. Molemmat joukkueet pääsivät kokeilemaan pelin alkuun maaleja ja Alapihan Mikko Hyyryläinen onnistuikin avausmaalissa yksilösuorituksellaan. Alapihan johtomaalin jälkeen mentiin pitkään samoissa lukemissa ja yrityksiä nähtiin puolin ja toisin. Mikko Hyyryläinen onnistui ensimmäiseen erään iskemään vielä uudestaan ja toiseen erään URHO lähti takaa-ajoasemasta.

Erätauon jälkeen URHO onnistui kaventamaan lukemia 2-1 Tero Montosen onnistuessa. Alapiha ei kavennuksesta lannistunut, vaan iski lukemat 3-1. Myös URHO onnistui pitkän rupeaman jälkeen kaventamaan jälleen Tero Montosen ja Valtteri Hämäläisen yhteistyöllä. URHON Jussi Sinkko kävi vielä tasoittamassa lukemat ja voittajaa ratkottiin rankkareilla. Alapiha vei pisteet rankkareilla Mikko Hyyryläisen johdolla.

AATUN TOIVO vs HAIPRO 2-10

HaiPro nappasi heti pelin alkuun vetäjän paikan, kun Samu Myyryläinen iski ajassa 0.36 jäätävän vedon Petteri Seppäsen verkkoihin. Avausmaali oli vasta alkua, kun HaiPron veljeskaksikko Juho ja Olli Waris lisäsivät molemmat maalitiliä yhdellä maalilla. Aatun toivo pääsi kokeilemaan hetkellisesti ylivoimaa, mutta se musertui joukkueen ottaessa jäähyn. HaiPro sensijaan hyödynsi tilaisuutensa ja karkasi jo 0-4 johtoon.

Aatun Toivolla oli myös toisen erän alkuun vaikeuksia päästä peliin mukaan ja se kostautui vastustajan tykittäessä jo lukemia 0-8. Aatun Toivo onnistui pitkän ja kivisen maaliyrityksen jälkeen vihdoin kaventamaan. HaiPro ei kavennuksesta hätkähtänyt, vaan jatkoi maalientekoa ja nappasi itselleen pelistä voiton.

SOHVA vs FB ALAPIHA 3-10

Alapiha lähti heti ensi minuuteilla myllyttämään pakkaa siirtyen tehokaksikko Hyyryläinen-Tiusanen suorituksella johtoon. Sohvan pelin kivistä alkua ei helpottanut joukkueen ottama jäähy, josta Alapiha kuittasi lukemat 0-2. Alapihan ylivoiman jälkeen sama meno jatkui ja SOHVA jäi vähitellen enemmän ja enemmän jalkoihin.

Toisen erän alkuun Sohva sai jo hieman otetta pelistä ja vastustajan maalille päästiin kokeilemaan vetoja, maalilla häärännyt Sami Pekkanen torjui kuitenkin itsevarmasti vedot. Sohvan Jouko Sormunen onnistui kaventamaan peliä kahdesti osuessaan Alapihan verkkoihin. Kavennuksien jälkeen Alapiha karkasi jälleen useamman maalin karkumatkalle napaten pelistä selvän voiton.

SOHVA vs HAIPRO 1-12

Peli lähti HaiPron jatkaessa tehokasta peliään siirtyen heti erän alkuun 3-0 johtoon. SOHVA pääsi myös yrittämään mutta yritykseksi kaikki hyökkäykset jäivätkin ensimmäisen erän aikana. HaiPro tykitti ensimmäiseen erään yhteensä seitsemän maalia.

HaiPron vahva hyökkäyspeli jatkui toisessa erässä ja maaleja ehti kertyä jo 12, ennen kuin Sohva onnistui ensimmäisessä ja ainoassa maalissaan Ville Kaarnan taituroidessa. Pelin pistemiehet olivat HaiPron Olli (2+5) ja Juho (4+1) Waris. Pelistä 1-12 voitto HaiProlle.