MAHLIN TOIMINTA KÄYNNISTYY KESÄKUUSSA!
Maanantai, 18 Toukokuu 2020 06:52

 kesä2020lajit

 

Pitkän koronatauon jälkeen MAHL:n kesäsarjat sekä lasten leiri- ja lajitoiminta päästään käynnistämään kesäkuussa. Kesäsarjoissa, sekä lasten toiminnassa huomioidaan voimassa olevat rajoitukset ja toiminnassa seurataan tiiviisti lajiliittojen ohjeistusta.

 

SARJA- JA TURNAUSTOIMINTA

Aikuisten sarjatoiminta käynnistyy 1.6.2020 alkaen tenniksellä. Sarjan hinta on 15 euroa ja sarjaan voi ilmoittautua mukaan juhannukseen asti. Tennissarjassa mukana olevilta ei edellytetä MAHL:n pelaajarekisteriä kaudelle 5/2020-4/2021. Lisätietoja sarjasta ja ilmoittautumiset täältä.

 

Juhannuksen jälkeen maanantaina 22.6.2020 alkaen käynnistyy jalkapallon rautaliiga, salibandyn kesäsarja ja beach volley.

 

Jalkapallon rautaliigaa pelataan maanantaisin ja tiistaisin Hänskissä klo 18-22. Sarja pelataan ilman taukoja elokuulle asti. Joukkuemäärän varmistuessa varmistuu lopulliset pelipäivät, sarjan kesto ja joukkuemaksun suuruus. Lisätietoja ja ilmoittautumiset sarjaan täältä.

 

Salibandyn kesäsarja pelataan pääasiassa keskiviikkoisin klo 18-22 Rantakeitaalla, poikkeuksena sarjan aloitusviikko jolloin pelejä on myös torstaina 25.6. klo 17-21. Sarja pelataan ilman taukoja elokuun puoleen väliin asti. Sarjan kesto varmistuu lopullisen joukkuemäärän selvitessä. Lisätietoja ja ilmoittautumiset täältä.

 

Beach Volley käynnistyy torstaina 25.6.2020. Sarjaa pelataan Urpolan beachkentillä 3 ja 4 joka torstai elokuulle asti klo 17-20. Mikäli jokin pelipäivä ei käy joukkueelle, voivat joukkueet keskenään sopia vaihtoehtoisen pelipäivän. Viime vuodesta poiketen on torstain peli-illoissa paikalla aina MAHL:n edustaja. Sarjan osallistumismaksu on 50e, eikä sarjaan osallistuvilta pelaajilta edelletytetä MAHL:n pelaajarekisteriä kaudelle 5/2020-4/2021. Lisätietoja ja ilmoittautumiset täältä.

 

Salibandyn managersarja, sekä spartalaiset jäävät pois kesän ohjelmistosta. Jääkiekon ja Salibandyn PMT päivä varmistuu myöhemmin. Jalkapallon PMT pelataan syyskuussa.

 

LASTEN LEIRI- JA LAJITOIMINTA

Lapsille järjestetään kesäkuussa kevennettyä leiritoimintaa viikoilla 24, 25 ja 26. Leiri järjestetään 7-12-vuotiaille lapsille maanantaista keskiviikkoon klo 9-14 Rantakeitaalla. Leirille voi ilmoittauta mukaan yhdeksi, kahdeksi tai jopa kolmeksi viikoksi. Hinta 60€/viikko (sis. ohjauksen, vakuutuksen ja lämpimän lounaan). Leirille mahtuu mukaan 30 lasta/viikko. Lapset ovat jaettu kahteen eri ryhmään leirillä ja jokaisessa ryhmässä toimii kaksi ohjaajaa, joten tarvittaessa ryhmät voidaan pilkkoa pienempääkin osaan. Leirillä liikutaan pääasiassa ulkona monipuolisesti eri lajeja kokeillen. Lisätiedot leiristä ja ilmoittautumiset täältä.

 

Suosittu korttelifutis starttaa ma 22.6.2020 alkaen ja pelejä pelataan heinäkuun loppuun astu. Korttelifutiksen osalta lähiliikuntapaikat ja aikataulut varmistuvat kesäkuun alussa.

 

Lisätietoja:

Elina Purhonen
elina(at)mahl.fi
0449842354