MAHLIN KESÄ 2020 TÄYNNÄ TOIMINTAA! ILMOITTAUDU MUKAAN!
Tiistai, 10 Maaliskuu 2020 07:49

 kesä2020banneri

 

Toukokuussa starttaa MAHL:n 13. kausi kesälajien parissa! Kesän joukkuelajeina pelataan Salibandyn kesäsarja, Jalkapallon Rautaliiga sekä Beach Volley. Yksilölajeissa jatkoa saa viime kesänä alkanut Tennis! PMT Festival siirtyy pelattavaksi vuodelle 2021!

 

HUOM! Kaikkiin sarjamuotoisiin toimintoihin edellytetään osallistuvilta pelaajilta MAHL:n henkilökohtainen rekisteröintimaksu 28e (pl. Tennis ja Beach Volley). Rekkarimaksua ei tarvitse suorittaa turnauksiin osallistuvien pelaajien, rekkarimaksu sisältyy turnausmaksuun turnauksen ajan.

 


SALIBANDYN KESÄSARJA | 800€

Salibandyn kesäsarja starttaa kesäkuussa juhannuksen jälkeen. Mukaan mahtuu 8 joukkuetta. Sarja pelataan kaksinkertaisena runkosarjana, sekä playoff ottelut. Jokaiselle joukkueelle kertyy 16 ottelua kauden aikana. Pelit pelataan pääasiassa keskiviikkoiltaisin Rantakeitaalla.Pelaajarajoitteet:

Lisenssipelaajat sallittuja sarjatasosta riippumatta. Joukkueessa voi olla rajaton määrä lisenssipelaajia, mutta pelikohtaisesti maksimissaan kolme (3). Maalivahteja EI LASKETA lisenssipelaajiksi. Lisenssipelaajiksi lasketaan kaikki kaudella 2019-2020 salibandyliiton alaisia sarjoja pelanneet pelaajat pl. naiset, B-juoniori-ikäiset, sekä yli 40-vuotiaat.

 

 

Ilmoittautuminen sarjaan päättyyn 7.6.2020!

 


JALKAPALLON RAUTALIIGA | 950€

Jalkapallon Rautaliiga käynnistyy kesäkuussa juhannuksen jälkeen. Mukaan tavoitellaan 18 joukkuetta. Sarja alkaa kahdessa lohkossa tasonmittausotteluilla, jonka jälkeen pelataan kaksinkertainen runkosarja liigaa ja divaria. Joukkueille kertyy kauden aikana yhteensä 24 ottelua. Pelit pelataan maanantai- ja tiistai-iltaisin Hänskissä aina elokuun loppuun.

 

Kaikilla rautaliigan joukkueilla on osallistumisoikeus syksyllä 2020 järjestettävään jalkapallon PMT turnaukseen!

 

 


Pelaajarajoitteet:

Sarja pelataan täysin harrastepelaajien voimin, ilman kilpasarjapelaajia. Sarjassa ennen 1.1.1980 syntyneet lisenssipelaajat, sekä B-juniori ikäiset ja sitä nuoremmat pelaajat ovat edustusoikeutettuja.

 

 

Ilmoittautuminen sarjaan päättyy 7.6.2020!

 

 

BEACH VOLLEY | 50€

Viime kesänä paluun tehnyt beach volley -sarja pelataan Urpolan beachalueella. Sarja starttaa kesäkuussa juhannuksen jälkeen ja huipentuu elokuussa yksittäinen finaalipäivä. MAHL varaa torstai-illoille kentiltä vuorot ja tekee otteluohjelman, mutta joukkueet keskenään toimitsevat pelit. Erillisenä finaalipäivänä MAHL hoitaa tuomari- ja toimitsijatehtävät.

 

Pelit pelataan 3vs3 tai 4vs4. Pelin kesto on 3 erää (á 21 pts, tai 2 pisteen ero), lopputulos voi olla 3-0 tai 2-1. Sarjasysteemi ja säännöt tarkentuu kun ilmoittautuminen sarjaan on päättynyt.

 

 

Ilmoittautuminen sarjaan päättyy 7.6.2020!

 


TENNIS | 15€

Kesällä 2019 alkunsa saanut tennis sarja jatkuu jälleen kesällä 2020. On aika valita TENNISKURKO vuosimallia 2020! Sarja alkaa kesäkuun alussa ja ilmoittautua voi mukaan aina juhannukseen asti!


Ilmoittautuneista pelaajista luodaan oma sarja, otteluohjelman laati MAHL, pelijärjestys voi olla muuta kuin ohjelmassa, runkosarjapelit tulee pelaajien hoitaa keskenään (sopia aika, paikka ja ilmoittaa tulos). Runkosarjan jälkeen pelataan erillinen finaalipäivä kesällä muodostuneen rankingin mukaisesti. Erillisenä finaalipäivänä MAHL hoitaa tuomari- ja toimitsijatehtävät. Pelin kesto 1 erä (kotipelaaja aloittaa syöttäjänä), lopputulos voi olla 6-0, 6-1, 6-2, 6-3, 6-4, 6-5 (tiebreak -voitto = 6-5).

 

Ilmoittautuminen sarjaan päättyy 19.6.2020!

 

Lisätietoja MAHL:n kesäarjoista ja turnauksista:

Elina Purhonen
elina(at)mahl.fi
0449852354