TAISTELU PLAYOFF- PAIKOISTA KIIHTYY
Perjantai, 06 Maaliskuu 2020 00:00

JK karla

Runkosarjassa käynnistyy ensi viikolla viimeiset pelit. Liigassa on enää yksi ottelu pelaamatta, mutta sarjasijoituksiin Patteri Baarin ja HC Karlan kohtaaminen ei enää vaikuta.

1-Divarissa kaikilla joukkueilla on vielä yksi ottelu pelaamatta. Hearts on varmistanut runkosarjan voiton ja Observis HC 6. sijan, mutta muuten taistellaan vielä playoff paikoista.

2-Divarissa runkosarjassa joukkueilla on jäljellä vielä 1-2 peliä. Lohkovoitossa on vahvimmin kiinni HC Dynamite. TOP 10, PHR ja PiPo taistelevat vielä joutumasta ennenaikaiselle kesälomalla.

Liiga

PATTERI BAARI - KPA KANGASNIEMI 9 - 0 (6-0, 3-0)

Viikon ainoasta pelistä liigan puolella muodostui varsin yksipuolinen näytös. Patteri otti vähäisestä pelajaamäärästä huolimatta pelin haltuun heti ensimmäisestä vaihdosta lähtien ja hallitsi kiekolla pelitapahtumia, eikä maalejakaan tarvinnut kauaa odotella. Kuuden peliminuutin jälkeen lukemat olivat taululla jo 4-0. Patteri jatkoi maalien mättämistä tasaiseen tahtiin ja pelin lopulla taululla olivat 9-0 lukemat. KPa:n parhaat maalipaikat tulivat ylivoimalla, mutta näillä kerroilla Patterin lainamaalivahti Kai Tillanen (28/28 torjuntaa) oli etevämpi. Patterin Iivo Hokkanen (3+6) oli jokaisessa joukkueensa maalissa mukana.

2-Divari

HC DYNAMITE - TOP10 6 - 4 (4-1, 2-3)

Illan jälkimmäinen harrastekiekko ottelu sisälsi miekkailua, törmäilyä ja siinä ohessa tehtiin myös 10 maalia. Ensimmäisessä erässä HCD otti ratkaisevan tuntuisen kaulun TOP 10 ja lisäsi johtoa toisessa erässä parhaimmillaan 6-2. TOP 10 viritteli kiriä pari minuuttia ennen loppua iskemällä kaksi maalia 9 sekunttiin. Tämän lähemmäksi HCD ei vastustajaansa päästänyt, vaan korjasi pisteet itselleen. HCD:n Jonne Palm (2+0) ja Niko Mustakallio (2+1) onnistuivat maaliteossa kahdesti. TOP 10:n Antti Kääriäinen, Tuomas Torikka ja Akseli Räsänen saalistivat tehot 1+1.

Tiistai 3.3.2020

1-Divari

OBSERVIS HC - MIKKELIN GOLF HT 4 - 4 (2-2, 2-2)

Observiksen ja Mikkelin Golf:n kohtaaminen oli tasainen alusta alkaen. Joukkueet iskivät maaleja vuorotahtiin molempien joukkueiden käyden johdossa kahteen otteeseen. Illan ehdoton hahmo oli Observiksen Jyrki Lasonpalo, joka viimeisteli ottelussa kolme maalia. Observiksen Jari Stockus ja heikki Isotalus saivat tililleen kaksi syöttömerkintää. Golf:n tehokkain oli Teemu Nieminen (2+1) kolmella tehopisteellä. Jani Jukaraiselle merkittiin plus/miinus- sarakkeeseen lukemaksi -4.

1-Divari

HEARTS - PONU 6 - 1 (4-1, 2-0)

Hearts aloitti ottelun vauhdilla ja siirtyi toisella minuutilla johtoon Juho Mähösen onnistuessa maalinteossa rangaistulaukauksella. Muutamaa minuuttia myöhemmin PoNu tuli tasoihin Aleksi Kakriaisen maalilla. Tähän maaliin loppui PoNun ilon aiheet ja Hearts meni menojaan. Joukkue pyöritti peliä vahvasti PoNun päädyssä ja loi lukuisia maalipaikkoja läpi ottelun. PoNun maalissa lainamaalivahti Joonas Innasen (44/50 torjuntaa) taistelukaan ei riittänyt, vaan Hearts iski maaleja tasaiseen tahtiin. PoNu pääsi yksittäisiin vastahyökkäyksiin, mutta ei onnistunut ohittamaan Hearts- vahti Jan Lampista (17/18 torjuntaa). Hearts:n Matias Salo (2+0) ja Ville Laine (2+2) onnistuivat kahdesti maalinteossa.

Torstai 5.3.2020

2-Divari

VIRVE - HC DYNAMITE 1 - 4 (0-1, 1-3)

Torstain avausottelussa pelin juoni tuli selväksi hyvin nopeasti. Virve hallitsi peliä ja HCD iski vastahyökkäyksia harvakseltaan, mutta tehokkaasti. Heti ottelun alussa HCD esitteli taas MAHL:n tehokkainta alivoimaa, kun Arttu Peuha karkasi läpiajoon ja viimeisteli lukemat 0-1 mikä jäi myös erän ainoaksi maaliksi. Heti toisen erän alkuun Niko Mustakallio (1+1) lisäsi HCD:n johdoon jo kahteen maaliin. Hetkeä myöhemmin Virven Ilari Hämäläinen onnistui kaventamaan lukemat 1-2. Pari minuuttia kavennuksesta HCD: Iiro Peuha lisäsi taas johdon kahteen maaliin. Maalin jälkeen Virve pyöritti peliä vahvasti HCD:n päädyssä, mutta kerta toisensa jälkeen laukaukset pysähtyivät lainamaalivahti Kai Tillaseen (30/31 torjuntaa). Ottelun lopussa Juho Palm iski loppulukemat tyhjään maaliin.

1-Divaria

SAHARA - ESE CXX 2 - 4 (1-1, 1-3)

Illan toisessa kamppailussa maalinteon aloitti ESE neljännellä peliminuutilla. Ensimmäisen erän loppupuolella Saharan Eemeli Hämäläinen (1+1) iski lukemat tasoihin ja heti toisen erän alussa Jere Helmola vei ylivoimalla joukkueensa johtoon. Erän puolivälissä ESE:n Teemu Frantsi (3+0) tasoitti ottelun ja minuuttia myöhemmin vei ESE:n taas johtoon illan kolmannella maalillaan. Pari minuuttia johtomaalista Tore Pedersen iski ESE:n kahden maalin johtoon mikä jäi myös lopputulokseksi.