PÖYRYN PANTTEREILLA JA SB CANARIALLA ONNISTUNUT ILTA SALIBANDYSSÄ!
Lauantai, 29 Helmikuu 2020 09:28

sb loponen

Viime viikkoisten divaripelejen tyyliin, ei perjantai-illan liigapelitkään tässä vaiheessa tarjoillut enää kovin suuria yllätyksiä. Pöyryn Pantterit pystyivät ainoana joukkueena parantelemaan asemiaan sarjataulukossa kahdella voitolla ja joukkue nousi sijalle kolme. Myös Canarialla oli onnistunut kahden voiton ilta siitä huolimatta, että joukkue pelasi kaksi peliä putkeen ilman vaihtopelaajia.

Seuraavat liigan pelit pelataan perjantaina 13.3.2020 klo 18 alkaen Rantakeitaalla.

HaSaba vs Tulikuuma 3-5

Tulikuuma aloitti ottelun ryminällä ja siirtyi jo ajassa 1.11 0-1 johtoon Ossi Pulliaisen komealla osumalla. HaSaba ei tästä lannistunut, vaan tuli melkein heti perään tasoihin Ville Nyrhisen kudista. HaSaban tasoituksen jälkeen Tulikuuma otti kahden maalin etumatkaa Petteri Naumasen ja Henri Hokkasen osumilla. HaSaba pystyi kuitenkin heti kaventamaan lukemia 2-3 Niko Liljalahden haistaessa täydellisen maalipaikan. Erän loppuun Tulikuuma sai vielä mahdollisuuden kasvattaa johtoa rankkarilla, mutta Esa Nykänen torjui yrityksen ja ensimmäinen erä päättyi lukemiin 2-3.

Toinen erä alkoi jälleen Tulikuuman pyörityksessä. Ensin Ossi Pulliainen siirsi Tulikuuman 2-4 johtoon ja tämän jälkeen Tommi Kekäläinen kasvatti lukemia 2-5. Tulikuuman viidennen maalin jälkeen HaSaba sai hetkeksi luotua hyvää painetta Tulikuuman päätyyn, mutta maalivahti Mika Aalto kesti tilanteen hienosti. Vasta erän viimeisillä sekunneilla Miika Tiilikka pääsi hivuttamaan pallon maaliin Aallon ohitse ja ottelu päättyi lukemiin 3-5.

Pöyryn Pantterit vs HaSaba 8-1

Pöyryn Pantterit aloittivat ottelun vahvasti ottamalla pallonhallintaa itselleen. Hyvä pyöritys sai kuitenkin heti takapakkia, kun joukkue teki väärän vaihdon ja HaSaba pääsi kokeilemaan ylivoimaa. Ylivoima ei kuitenkaan tuntunut käynnistyvän ja Pantterit pääsivät siirtymään ottelussa 1-0 johtoon Matti Björnisen kikkailusta alivoimalla. Pantterit pääsivät kasvattamaan johtoa vielä perään 2-0 Saku Purhosen vedosta. Erän lopussa Toni Kieloaho kavensi lukemia 2-1. Pantterit kuittasivat tilanteen salamana ja ensimmäinen erä päättyi lukemiin 3-1.

Toisen erän alkuun HaSaba sai hetkeksi pelistä otetta ja pääsi kokeilemaan muutamaa hyvää hyökkäystä Panttereiden päädyssä, mutta viimeistely kuitenkin uupui. Pantterit puolestaan pääsivät katkomaan HaSaban hyökkäykset nopeilla vastahyökkäyksillä, jotka poikivat muutamassa minuutissa neljä maalia ja taululle lukemat 7-1. Erän loppupuolella HaSaballa oli mahdollisuus kaventaa ottelun lukemia ylivoimalla, mutta jälleen ylivoima jäi tuloksettomaksi. Sekunti ennen ottelun päätöstä Pantterit pääsivät vielä kuittaamaan ottelun loppulukemiksi 8-1.

SC Kullan Kaivajat vs Tulikuuma 5-4

Tulikuuma otti myös tässä pelissä johtajan roolia ja aloitti heti pommituksen Kullan Kaivajien maalilla. Arsi Hämäläinen kuitenkin piti maalin puhtaana ja Kullan Kaivajat pelissä mukana. Kullan Kaivajat saikin pikkuhiljaa käännettyä peliä Tulikuuman päätyyn, mutta Tommi Kekäläisen nopea vastahyökkäys sai vietyä Tulikuuman ottelussa 0-1 johtoon. Tämän jälkeen Kullan Kaivajat pääsivät pelaamaan ylivoimalla Tulikuuman ottaessa jäähyn. Tulikuuma pelasi napakan alivoiman ja siirtyi ottelussa 0-2 johtoon. Kullan Kaivajat kuittasi tilanteen nopeasti 1-2 Jere Liukkosen maalilla. Erän lopussa Henri Hokkanen kuittasi vielä taululle lukemat 1-3.

Toisen erän alkuun Kullan Kaivajat saivat kavennettua lukemia 2-3 Tommi Lifländerin maalilla. Heti perään oli kuitenkin Kullan Kaivajille kyytiä luvassa, sillä Tulikuuma pääsi pelaamaan ylivoimalla. Kullan Kaivajat kuitenkin kesti alivoimalla hyvin, eikä maaleja nähty. Alivoiman jälkeen Kullan Kaivajat saivat hyvän otteen peliin ja tasoitti äkkiä lukemat 3-3 Jani Pöyhösen maalilla. Tämän jälkeen Ville Lampinen siirsi Kullan Kaivajat ottelussa 4-3 johtoon. Jere Liukkonen pääsi vielä kasvattamaan johtoa 5-3. Henri Hokkanen kavensi hetki ennen ottelun loppua lukemia 5-4, mutta aika loppui kesken ja Kullan Kaivajat nappasi ottelusta 5-4 voiton.

Bollklubben vs Pöyryn Pantterit 3-5

Pöyryn Pantterit aloittivat ottelun vahvasti siirtymällä muutaman minuutin pelaamisen jälkeen johtoon Niko Pynnnösen maalilla. Avausmaalin jälkeen ottelu tasoittui huomattavasti ja molempiin päihin rakentui hyviä tilanteita. Erän loppupuolella Saku Purhonen pääsi kasvattamaan vielä ottelun lukemia 0-2. Näissä lukemissa mentiin myös erätauolle.

Toiseen erään Bollklubben otti napakan aloituksen ja Kalle Savolainen kavensi lukemia 1-2 Oskari Kopin syötöstä. Kavennusmaalin jälkeen Bollklubben sai uutta virtaa peliin ja tasoitti ottelun 2-2 Jyrki Ruuthin osumasta. Tämän jälkeen Joose Peitola siirsi Bollklubbenin ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon 3-2. Johtoa ei kauaa kuitenkaan kestänyt, kun Pantterit pääsi rakentamaan hyvän hyökkäyksen ja tasoittamaan ottelun 3-3 Matti Björnisen osumalla. Tasoitusmaali oli liikaa Bollklubbenille ja Pantterit pääsivät jyräämään ottelussa ohi 3-5 voittoon.

SB Canaria vs SC Kullan Kaivajat 5-3

Canaria otti sähäkän alun otteluun ja Valtteri Hämäläinen pääsi viemään Canarian 1-0 johtoon 15 sekunnin pelaamisen jälkeen. Kullan Kaivajien ei tarvinnut kauaa tasoitusta työstää, kun Jere Liukkonen iski lukemat tasoihin. Tasoituksen jälkeen Canaria pääsi jälleen kasvattamaan johtoa 2-1 Santtu Vainikan maalilla, mutta jälleen Kullan Kaivajien tasoitus tuli nopeasti Pekka Harmoisen osumasta. Pelin painopiste siirtyi koko ajan enemmän ja enemmän Canarian päätyyn joukkueen pelatessa ilman vaihtomiehiä. Canaria kuitenkin puolusti napakasti, eikä maaleja nähty enempää ensimmäisessä erässä.

Toisen erän alussa Kullan Kaivajat pääsivät siirtymään ottelussa 2-3 johtoon Tommi Lifländerin maalilla. Johtomaalin jälkeen Canaria loi muutaman hyvän hyökkäyksen Kullan Kaivajien maalille, mutta viimeistely uupui. Ottelun puolivälissä Canaria joutui ahtaalle, kun Kullan Kaivajat pääsivät pelaamaan ylivoimaa. Canarian alivoima kesti kuitenkin hyvin ja joukkue pääsi tasoittamaan ottelun alivoimalla. Heti tasoituksen jälkeen Eetu Lahtinen siirsi Canarian ottelussa 4-3 johtoon. Erän lopussa Eetu Lahtinen iski vielä ottelun loppulukemiksi 5-3.

Bollklubben vs SB Canaria 2-4

Bollklubbenin ja Canaria välinen ottelu alkoi tasaisena. Molemmilla joukkueilla riitti hyviä hyökkäyksiä, mutta maaleja ei tuntunut irtoavan millään. Lopulta 11 minuutin pelaamisen jälkeen Santtu Vainikka sai iskettyä Canarian johtoon 0-1 ja perään Eetu Lahtinen kasvatti johtoa 0-2. Enempää ei maaleja ekaan erään nähty.

Toisen erän alussa Bollklubben pääsi kaventamaan lukemia 1-2 Joose Peitolan maalilla. Perään Bollklubben joutui kuitenkin alivoimalle ottaessaan jäähyn. Canaria pääsi yrittämään maalia ylivoimalla, mutta tuloksetta. Heti perään tarjoiltiin Canarialle uusi ylivoima. Bollklubben pääsi alivoimalla tasoittamaan pelin 2-2 Teemu Lampisen osumalla. Canaria kuitenkin hyödynsi ylivoiman ja siirtyi uudestaan ottelussa johtoon Eetu Lahtisen osumasta. Heti perään Eetu Lahtinen kasvatti johtoa vielä 2-4. Lopulta nämä jäivät myös ottelun loppulukemiksi.