HIIHTOLOMAN HUUMAA RANTAKEITAALLA
Keskiviikko, 26 Helmikuu 2020 18:04

SBM talvi2019

Hiihtolomaviikon keskiviikkona Salibandy Managerissa oli käynyt pelaajakato. Cafe Keidas oli ainut joukkue, joka oli saanut kasaan reippaasti pelaajia, muilla oli yksi kentällinen tai muutama vaihtopelaaja. Illan suurin yllättäjä oli Metatavu, joka jaksoi taistella itselleen voiton ilman vaihtomiehiä. Cafe Keidas nappasi itselleen illan pelistä puhtaan voiton ja varmisti suoraan paikkansa finaalipeleistä. Muut joutuvat vielä taistelemaan tiestään finaalikaksikkoon. Pudotuspelit pelataan pienen huilitauon jälkeen 11.3.2020 klo 20:00 alkaen!

10 19 26.02.2020 20:00 h   DOM  -  Metatavu   7 - 10
10 20 26.02.2020 21:00 h   Cafe Keidas -  Mikkelin Tilitoimisto

6 - 4

DOM vs Metatavu 7-10

Illan ensimmäinen ottelu lähti liikkeelle todella rauhallisesti. DOM pääsi erän alkuun kokeilemaan Metatavun maalivahtia Harto Huikkoa muutamaan otteeseen tuloksetta. Seuraavaksi oli Metatavun aika näyttää kyntensä kahden minuutin ylivoimalla. Ylivoima ei tuottanut tulosta mutta heti ylivoiman jälkeen Metatavu iski ottelun avausmaalin. Kauaa ei Metatavu johtoaan pystynyt säilyttämään, kun DOM:n Teemu Valtonen laittoi lukemat tasan. Ensimmäiseen erään Metatavu onnistui vielä kahesti ja DOM kerran.

Toisen erän alkuun DOM otti pelistä otteen ja siirtyi johtoon Sami Stolt:n ja Jere Liikasen onnistuessa. Myös Metatavulla oli paikkoja iskeä tasoihin mutta vedot eivät meinanneet upota. Pitkän yrityksen jälkeen Metatavu onnistui pääsemään tasoihin Janne Lambergin johdolla. Tasoituksen jälkeen DOM iski jälleen ja onnistui karkaamaan 7-4 tilanteeseen.

Viimeisessä erässä Metatavu pääsi kaventamaan ottelun lukemat 7-5. Kavennuksen jälkeen pallo pomppi pelaajalta toiselle ja hetken aikaa oli maalirintamalla hiljaista. Metatavu pääsi jutun juoneen kiinni kahdesti peräkkäin Jere Liukkosen laittaessa pelin tasoihin. DOM yritti kovalla paineella tasoittaa, mutta vedot lipuivat reippaasti maalin ohitse. Metatavu kävi vielä kruunaamassa ottelusta voiton Jere Liukkosen osumalla. Illan tehokkain pari oli Jere Liukkonen (4+1) ja Janne Lamberg (3+2)

Cafe Keidas vs Mikkelin Tilitoimisto 6-4

Cafe Keidas aloitti pelin vahvasti siirtyessä Mika Paajasen esityksellä ensimmäisen minuutin aikana johtoon. Peli tasoittui heti Cafe Keitaan johto-osuman jälkeen ja myös Tilitoimistolla oli paikkoja, joista ei onnistuttu laittamaan palloa sisään. Cafe Keidas sensijaan pisteli erän loppuun kaksi osumaa ja siirtyi 3-0 johtoon.

Toisessa erässä Tilitoimisto löysi hetkellisesti pelinsä ja onnistui saamaan muutamia hyviä maalipaikkoja. Myös Cafe Keidas pääsi muutamasta paikasta yrittämään mutta Tilitoimiston maalivahti Antti Pänkäläinen piti joukkueen mukana pelissä. Tilitoimiston Jan Laakso pääsi tälläämään kavennusosuman Markus Viljakaisen esityöstä. Hetkeä myöhemmin Jan Laakso kävi laittamassa pallon uudestaan verkkoon ja kavensi pelin 3-2.

Kolmanteen erään Cafe Keitaan paine oli tyrehtynyt ja maalipaikoista laitettiin ohi. Pelissä alkoi tunteet kuumeta ja Cafe Keidas pääsi karkaamaan Akseli Mast:n viimeistelyllä 4-2. Cafe Keidas jatkoi vahvaa pyörittämistä ja Tilitoimisto oli jäädä jalkoihin. Jan Laakso piti joukkuetta kuitenkin mukana ja viimeisteli itselleen hattutempun kaventamalla 4-3. Tilitoimisto onnistui nousemaan viimein tasoihin Joni Nulpposen onnistuessa. Erän loppuun Cafe Keidas pääsi karkaamaan voittoon Mika Paajasen ja Akseli Mast:n viimeistellessä. Cafe Keitaalta voidaan nostaa tehokaksikoksi Mika Paajanen (3+1) ja Akseli Mast (2+2).