BAR DOM AIHEUTTI PATTERI BAARILLE ENSIMMÄISEN TAPPION LIIGASSA
Perjantai, 28 Helmikuu 2020 00:00

JK karla

Liigassa Bar DOM, SuomU ja Pieksämäki Players päättivät runkosarjansa. 1-Divarissa kaikilla joukkueilla on jäljella vielä kaksi peliä runkosarjaa ja 2-Divarissa pelejä pelataan vielä joukkueesta riippuen 2-3. Playoffit käynnistyvät sijoitusotteluilla tiistaina 17.3.

VIRVE - PHR 5 -1 (4-0, 1-1)

Kiekkoviikko sai lentävän lähdön, kun Virve iski neljään minuuttiin kolme maalia ja ratkaisi ottelun itselleen. Vielä ennen erän loppua Virve kaunisteli lukemia 4-0. Toisessa erässä kumpikin joukkuen onnistui kertaalleen maalinteossa. Virveltä Pekka Löytönen ja Edu Nissinen iskivät tehot 1+1. PHR:n ainokaisen viimeisteli Oskari Tähtinen.

Liiga

PATTERI BAARI - BAR DOM 2 - 6 (1-2, 1-4)

Kaksi viikkoa sitten edellisen kerran kohdanneet Patteri ja DOM iskivät uudelleen yhteen. Tällä kertaa oli Bar DOM:n vuoro juhlia. Ottelu ei tarjonnut suuria tunteita vähälukuiselle yleisölle. Bar DOM vei molemmat erät nimiinsä ja näin ollen sai merkinnän voittosarakkeeseensa. Pistemenetys oli Patterin ensimmäinen liigassa. DOM:n A-P Pöyrylle (0+3) ja Petri Lehtoselle (2+1) kirjattiin kolme tehopistettä. Patterin maalit merkittiin Sami Tolvasen ja Iivo Hokkasen nimiin.

Tiistai 25.2.2020

Liiga

HC KARLA - SUOMU 3 - 5 (2-3, 1-2)

Karlan ja SuomUn ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja maalinteon ottelussa aloitti mustissa paidoissa pelannut SuomU. SuomUn ollessa kolmen maalin johdossa Karla sai myös maalitilinsä auki ja aloitti takaa-ajon. Karla onnistuikin nousemaan tasoihin ja hetken aikaa ottelu näytti olevan jo täysin avoinna. Lopulta SuomU onnistui kuitenkin pistämään ylimääräisen vaihteen silmään ja voitti ottelun loputa 3-5. Ottelun tehokkain pelaaja oli SuomUn Pauli Homan, jonka tehot olivat 1+3.

1-Divari

MIKKELIN GOLF HT - PONU 2 - 2 (1-1, 1-1)

Golfin ja Ponun välisessä ykkösdivarin hegemoniakamppailussa jäähyboksin luukku kävi tiuhkaan ja rangaistuksia nähtiinkin ottelussa enemmän kuin maaleja. Maalejakin kuitenkin onnistuttiin tekemään ja niitä joukkueet iskivät vuorotahtiin. Toisessa erässä jo tunteet alkoivat kuumua hieman, mutta ottelu saatiin kuitenkin pelattua kunnialla loppuun. Paremmuuttaan joukkueet eivät saaneet silti ratkaistua ja pisteet jaettiinkin maalein 2-2.

Torstai 27.2.2020

1-Divari

SAHARA - OBSERVIS HC 5 - 2 (2-1, 3-1)

Torstain divarissa Saharan ja Observiksen välillä erikoistilannepelaaminen nousi suureen rooliin, kun Sahara iski neljästä ylivoimasta kolme maalia. Observis puolestaan onnistui kerran kahdella yrittämällä. Parin minuutin jälkeen Sahara siirtyi johtoon Kai Hämäläisen maalilla. Hetkeä myöhemmin Jari Stockus tasoitti pelin kiekonriiston jälkeen. Ennen erän loppuan Sahara siirtyi uudelleen johtoon, kun Pekka Ruuth (2+0) iski illan ensimmäisen maalinsa. Toisen erän alussa Eemil Kutvonen toi Observiksen vielä tasoihin, mutta tämän jälkeen juhli Sahara. Saharan Jere Helmola, Santtu Summanen ja Ruuth onnistuivat maalinteossa ja näin pisteet kotijoukkueelle.

2-Divari

TOP 10 - PITKÄJÄRVEN PONNISTUS 4 - 1 (2-0, 2-1)

Viikon päätäneessä kakkosdivari kamppailussa kohtasivat TOP 10 ja PiPo. Ensimmäisen erän maaleista vastasi TOP 10 Tero Tuhkalaisen ja Juho- Pekka Inkisen toimesta. Toisen erän alkupuolella TOP siirttyi jo 3-0 johtoon, kun Kari Kinnusen unelma vetolaukaus painui PiPon maalin. Muutamaa minuuttia myöhemmin PiPon Ville- Eerik Venäläinen iski maalin kulmalta joukkueensa illan ainokaisen. Ottelun lopulla TOP 10:n Akseli Räsänen viimeisteli loppulukemat tyhjään maaliin.