WILMERT TALVIFUTIKSEN MESTARIKSI
Maanantai, 24 Helmikuu 2020 00:00

Talvifutis

 

 

MAHLin jalkapallon talvisarja on viimein saatu päätökseen. Jokainen joukkue pelasi talven aikana 15 ottelua sunnuntai-iltaisin. Mestaruuden varmisti tällä kaudella jo hyvissä ajoin Wilmert, joka jyräsi sarjan alusta loppuun menettäen vain viisi pistettä.

 

WILMERT 40 PTS - 15 OTT

Wilmert oli kauden alusta alkaen hyvin suvereeni. Joukkue oli täynnä taitoa ja kokemusta, eikä se joutunut tiukoille muita kuin FC Hazardia vastaan. Joukkueen tehokkain maalintekijä oli kauden aikana 13 maalia pyssyttänyt Pertti Silvonen. Wilmert sai sunnuntai-iltana kaudelleen täyttymyksen kun se pääsi nostamaan pokaalin ilmaan tiivistunnelmaisessa kuplahallissa.

 

FC HAZARD 32 PTS - 15 OTT

Hazard oli kaudella totutun vahva, mutta kärsi ehkä hiukan tavanomaista kapeammasta kokoonpanosta. Joukkue tallusteli koko kauden tasaisesti suorittaen ja enimmäkseen voittaen, mutta välillä joukkue koki myös muutaman shokkitappion, jotka lopulta pudottivat sen mestaruusjunasta. Hazardin tehokkain pelaaja kaudella oli koko sarjan maalintekijätilaston voittanut Niko Pajunen, joka iski peräti 20 maalia.

 

GUCCI FC 17 PTS - 15 OTT

Guccin nuori joukkue aloitti kauden vaisuhkosti, mutta onnistui talven mittaan parantamaan otteitaan. Joukkue oli aina pelipäivinä runsaslukuisena paikalla ja katsojiakin sillä riitti. Lopussa, kun voittojakin vielä alkoi tulemaan, oli Gucci varteenotettava haastaja jo aivan jokaiselle sarjan joukkueelle. Guccin paras maalintekijä kaudella oli 8 maalia tehnyt Aling Deng.

 

FC ALAPIHA 16 PTS - 15 OTT

Alapiha kärsi monen muun joukkueen tavoin vaihtelevasta määrästä pelaajia kokoonpanossa. Toisinaan Alapiha pääsi jyyräämään kentälle jopa kahden täyden kentällisen voimin, mutta viimeisenä iltana joukkueella ei taas ollut yhtään vaihtomiestä. Alapiha napsi kauden aikana voittoja sieltä sun täältä, lopulta yhteensä viisi kappaletta. Joukkueen paras maalintekijä kaudella oli 9 maalia iskenyt Tuomo Eskelinen.

 

FC GATHER 15 PTS - 15 OTT

Myös FC Gatherin kokoonpano eli kauden aikana voimakkaasti ja vaihteleva vahvuus heijastui osittain myös pelisuorituksiin. Gatherin voittosuoni tyrehtyi kuitenkin loppua kohti ja joukkue valahti sarjataulukossa pykäliä alaspäin aivan loppumetreillä. Joukkueen paras maalitnekijä kaudella oli 16 nuottaa iskenyt Juho Liikanen.

 

DOM SPORTS ACADEMY 10 PTS - 15 OTT

Jälleen yksi BAR DOMin verkoston joukkue teki ensiesiintymisensä MAHLin sarjoissa. DOM Sports Academy lähti kauteen laajalla pelaajaringillä, mutta ei tulokset antoivat odottaa itseään pitkään. Huomionarvoista on, että DOMin kauden kaikki 3 voittoa tulivat peräkkäin kauden kolmessa viimeisessä ottelussa. Joukkueen kelkka alkoi siis kääntyä, mutta rahtusen verran liian myöhään. DOMin paras maalintekijä oli 5 maalia tehnyt Väinö Salmikunnas.

 

Kauden sarjataulukko

Kauden tilastot