CAFE KEIDAS KYYKYTTI METATAVUA
Keskiviikko, 12 Helmikuu 2020 18:11

SBM talvi2019

Managerpelit tarjosivat kaksi täysin erilaista ottelua. Mikkelin Tilitoimisto vastaan SOHVA pelissä ratkaisuja jännitettiin viime minuuteille asti. Epäonnea ja onnea sisältänyt pelit taipui ottelun loppuminuuteilla SOHVA:n hyväksi. Cafe Keidas vastaan Metatavu pelissä tilanne oli toinen. Keidas nappasi heti otteen vastustajastaan ja nöyryytti napaten 8-2 voiton.

Seuraavat Managerpelit pelataan keskiviikkona 19.2.2020, klo 20 alkaen. Ensi viikolla Tilitoimisto huilaa ja muut joukkueet pelaavat.

8 15 12.02.2020 20:00 h   Mikkelin Tilitoimisto  -  SOHVA   4 - 5
8 16 12.02.2020 21:00 h   Cafe Keidas  -  Metatavu   8 - 2

Mikkelin Tilitoimisto vs SOHVA 4-5

Illan ensimmäinen peli alkoi Tilitoimiston tulittaessa avausmaalin Markus Häkkisen osumalla. Heti perään SOHVA:n Saku Purhonen kuittasi lukemat tasan. Loppuerässä yrityksiä oli puolin ja toisin. Vetoyritykset pysähtyivät kuitenkin viimeistään maalivahteihin ja toiseen erään siirryttiin 1-1 lukemissa.

Toisen erän alkuun SOHVA otti otteen vastustajastaan ja Alex Tavast rokotti 1-2 osumalla. Maalin jälkeen pelin paino pysyi Tilitoimiston päässä ja Olli Matilainen pääsi siirtämään joukkueen jo 1-3 johtoasemaan. peli alkoi jo näyttää epätoivoiselta Tilitoimiston osalta, kun vedot kilisivät tolpissa tai SOHVA:n maalivahti Joni Niemen hyppysissä. SOHVA:n tarjoama 4 minuutin ylivoima ei Tilitoimistoa suosta nostanut ja SOHVA pyöritti peliä tottuneesti myös alivoimalla. Erän loppuun Tilitoimisto onnistui pitkän yrityksen jälkeen kaventamaan 2-3.

Viimeisen erän alkuun Tilitoimisto pääsi jälleen ylivoimalle mutta SOHVA ei Tilitoimistolle antanut mahdollisuutta tulla lähellekkään maalia. Heti jäähyn jälkeen Tilitoimiston Joni Nulpponen tasoitti yksilösuorituksellaan. Molemmilla joukkueilla oli todella hyviä yrityksiä ja Tilitoimisto onnistui toista kertaa ottelussa siirtymään johtoon. Myös SOHVA oli vielä hyvin mukana pelissä ja tasoitti Miika Maczulskij:n onnistuessa Olli Matilaisen syötöstä. Parivaljakko kävi vielä tälläämässä lukemat 4-5 vieden voiton tiukasti.

Cafe Keidas vs Metatavu 8-2

Illan toinen peli alkoi tasaisesti taistellen pallosta molemmissa päissä. Cafe Keidas onnistui ensimmäisenä maalinteossa Mika Paajasen riistessä julmasti Metatavun pakkiparilta pallon. Cafe Keitaan ensimmäisen maalin jälkeen peli kulki entistä paremmin ja Cafe Keitaan Oskari Koppi kävi tälläämässä lukemat 2-0.

Toisessa erässä Cafe Keidas jatkoi myllyttämistä Mika Kokkosen ja Mika Paajasen viimeistellessä lukemat jo 4-0. Myös Metatavu onnistui pitkän uurastuksen jälkeen kaventamaan Joonas kauppisen osuessa Janne Lambergin syötöstä. Erän loppuun Cafe Keidas onnistui vielä kertaalleen, kun Johanna Rapo pääsi iskemään taululle 5-1.

Viimeiseen erään Cafe Keidas nappasi täyden otteen pelistä muutamaksi minuutiksi ja pyöritty palloa armottomasti Metatavun päässä. Ratkaisuja ei vain kukaan meinannut haluta tehdä. Pian pallo pyörikin Metatavun johdolla Cafe Keitaan päässä ja kavennusosuma oli useasti todella lähellä. Edes Metatavun ylivoimalla ei joukkuetta onnistanut ja peli jatkui viisi viittä vastaan. Hetken kuluttua Jere Liukkonen onnistui upottamaan pallon verkkoon ja kavensi 5-2. Mika Paajanen kävi taituroimassa vielä kolmannen maalinsa napaten itselleen hatun. Cafe Keidas karkasi erän lopussa Joel Lankisen ja Kalle Savolaisen johdolla 8-2 lukemiin, napaten pelistä täydet pisteet.