TÄRKEÄÄ INFOA LASKUTUKSESTA JA VIESTINNÄSTÄ!
Tiistai, 28 Tammikuu 2020 13:30

MAHL Merkki logo taustan sininen

 

MAHL:n toiminta on kasvanut runsaasti uusilla harrastajilla, ja laskutuspalvelut ovat vaihtuneet muutamaan otteeseen viime vuosina. Tässä tiedotteessa käymme läpi tärkeitä asioita laskutuksesta, pelikielloista sekä käyttämistämme viestintäkanavoista.

 

LASKUTUS JA PELIKIELLOT

Olemme syksyllä 2019 ottaneet laskutuksessa käyttöön myClubin. Hoidamme myClubin kautta kaikki aikuisten harrastesarjojen laskutukset. MyClubista pelaajat voivat ostaa myös pelaajarekisterin.


MyClubin kautta laskut tulevat pelaajien sähköpostiin. Mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu, tulee siitä ilmoittaa heti Elinalle! Roskaposti kannattaa tarkistaa säännöllisesti, sillä useasti laskut menevät sinne.


Pelaajien tehtävänä on huolehtia itse omista laskuista. Pelaajat pääsevät myClubissa katsomaan omat avoimet ja maksetut laskut kohdasta ”laskut”.

 

Laskut tulee maksaa aina eräpäivään mennessä. Mikäli lasku on maksamatta vielä eräpäivän jälkeen, on MAHL:lla oikeus asettaa pelaaja pelikieltoon kaikesta MAHL:n toiminnasta siihen asti, kunnes laskut on maksettu. Jos pelaaja tarvitsee lisäaikaa laskulle, tulee hänen hyvissä ajoin ennen eräpäivää sopia asiasta Elinan kanssa.

 

HUOM! Jatkossa pelaaja, jolla on vielä edeltävältä toimintakaudelta maksuja maksamatta, ei voi olla mukana joukkueiden kokoonpanossa ennen, kun edeltävän toimintakauden maksut ovat kunnossa. Toimintakausi on 5/20XX-4/20XX välinen aika.

 

Lasten ja nuorten toiminnan laskutus tapahtuu vielä toistaiseksi vanhaan tapaan sähköpostilla.

 

VIESTINTÄ

Meillä on käytössämme seuraavat viestintäkanavat:
1. WWW-sivut
2. Sähköposti
3. WhatsApp
4. myClub
5. Facebook
6. Instagram

 

1. WWW-SIVUT

Meillä on käytössä neljä (4) eri nettisivustoa (mahl.fi, korttelikerho.fi, turnauspiste.fi ja mahlhankkeet.fi).

 

MAHL:n sivuille päivitämme kaikki ajankohtaisimmat uutiset ja tiedotteet aikuisten ja nuorten harrastetoiminnasta. MAHL:n sivuilta pääset lukemaan myös pelien raportit, sekä löydät tietoja lajeista, tuloksista ja tulevista otteluista.

 

Korttelikerhon sivuilta löydät uutiset ja tiedotteet lasten harrastetoiminnasta. Sivuilta löydät tiedot tällä hetkellä pyörivistä kerhoista, sekä voit ilmoittautua mukaan kerhoihin.

 

Turnauspisteen sivuille päivitämme MAHL:n sekä muiden urheiluseurojen, yritysten ja viranomaisten turnauksien tietoja ja otteluohjelmia, joissa on käytössä MAHL:n turnauspalvelu.

 

Mahlhankkeet sivuilta voit käydä lukemassa tietoa MAHL:n hankkeista, ilmoittautua mukaan eri työpajoihin sekä lukea KULMA-verkkolehteä.

 

2. SÄHKÖPOSTI

Sähköpostia käytämme kaikkeen tiedottamiseen joukkueille ja pelaajille henkilökohtaisesti.

Laitamme sähköpostiin infoa:
- sarjoista
- turnauksista
- laskutuksesta
- pelikielloista
- kerhoista
- leireistä

 

3. WHATSAPP

WhatsApp:ssa meillä on käytössämme eri lajien tuomareiden ryhmät, jossa jaetaan tuomarivuorot peleihin. Lisäksi osalla lajeista on käytössä myös joukkueenjohtajien ryhmät, mihin jaetaan kiireellinen info tai jojot voivat nostaa esille heitä askarruttavia asioita sekä antaa palautetta toiminnasta.
Käytössämme on myös maalivahtien ryhmät salibandyyn ja jääkiekkoon. Ryhmistä voi kysellä omille vuoroille ja peleihin lainamaalivahteja.

 

4. MYCLUB

MyClubista löydät avoimet ja maksetut laskut, voit tilata pelaajarekisterin sekä ladata jäsenkortin. MyClubin kautta laitamme myös tiedotteita sähköpostiin tulevista sarjoista, turnauksista ja jäseneduista.

 

5. FACEBOOK

MAHL:n facebookin jaamme kaikki lasten, nuorten ja aikuisten uutiset, tulevat tapahtumat, infot ja kuvia toiminnasta.


SOHVA-hankkeen facebookista löytyvät kaikki Sohva-hankkeen ajankohtaiset uutiset.


KULMA-hankkeen facebookista löydät kaikki avoimet tapahtumat ja kuulumiset.

 

6. INSTAGRAM

Instagramiin jaamme kuvia ja videoita kaikesta MAHL:n toiminnasta hyvin rennolla otteella.

 

LISÄTIETOJA:

Lisätietoja laskutuksesta ja viestinnästä voi kysyä Elinalta:

Elina Purhonen

elina(at)mahl.fi

044 984 2354