HYDOLLE JA GOLF HT:LLE TÄYSI PISTEPOTTI SUNNUNTAINA

kiekko40 1920

21  HH  26.01.2020  13:00 h    HIKI -  HYDO   1 - 8 Raportti
22 HH 26.01.2020 14:00 h   HIKI -  Mikkelin Golf HT   1 - 11 Raportti
23 HH 26.01.2020 15:00 h   Team 70´s Old School  -  HYDO   2 - 4 Raportti
24 HH 26.01.2020 16:00 h   Team 70´s Old School  -  Mikkelin Golf HT   2 - 5 Raportti

SAHARA 8 otl, 24 pts

Huilivuorossa

MIKKELIN GOLF HT 8 otl, 18 pts

Golf HT aloitti päivän urakkansa terävästi, kun se vei HiKiä vastaan ensimmäisen erän nimiinsä 6-0. Toisessa erässä tahti ei juurikaan laantunut, vaan joukkue korjasi pisteet selvin 11-1 lukemin. Toisessa pelissä Team 70´s vastaan ei Golf HT turhaan aikaillut, vaan iski kahdesti alle kolmessa minuutissa. Tämän jälkeenkin joukkue pyöritti mallikkaasti peliä, mutta maalinteko oli edellistä peliä nihkeämpää. Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin toisen erän puolivälissä, kun Mikko Kiiski sooloili lukemiksi taululle 5-2. Sunnuntain tehokkaimpina häärivät Kai Simola (5+3) ja Kiiski (5+1)

HYDO 8 otl, 15 pts

HYDO:lle rutiini voitot HiKiä ja Team 70´s vastaan. Ensimmäisessä pelissä HiKiä vastaan HYDO avasi maalihanat vasta ensimmäisen erän loppupuolella, mutta sen jälkeen jauhoi tehokkaasti 8-1 voittoon. Toisessa pelissä Team 70´s vastaan HYDO ei säikähtänyt vastustajan avausmaalia, vaan tuli ennen ensimmäiosen erän loppua tasoihin ja toisessa erässä kampesi ohi. Päivän tehokkaimmat olivat Topi Taskinen (3+3) ja Jouni Turunen (3+3).

VIRVE 8 otl, 12 pts

HIKI 8 otl, 3 pts

HiKin sunnuntaihin ei aurinko paistanut. Joukkue taisteli ensimmäisessä pelissä ensimmäisessä erässä maalivahti Pekka Niilosen (30/38 torjuntaa) johdolla HYDOa vastaan urhoollisesti, mutta joutui taipumaan toisessa erässä selkein lukemin. Toisessa ottelussa Golf HT:n vauhti oli liikaa alusta alkaen. HiKin maalit kirjattiin Jyrki Lasonpalon ja Pasi Outisen nimiin. Hannu Jaatinen syötti molemmat maalit.

TEAM 70´S OLD SCHOOL 8 otl, 0 pts

Team 70´s jäi taistelusta huolimatta luu käteen. 70´s roikkui molemmissa peleissä ensimmäiset erät pelissä mukana HYDOa ja Golf HT vastaan, mutta joutui taipumaan molemmissa toisessa erässä. Joukkueelta kuitenkin selkeä kasvojen pesu edellisiin otteluihin. Sunnuntain pistekunkkuna hääri Osmo Varjo tehoin 1+1.

Seuraavan kerran ikämieskiekkoa on taas tarjolla sunnuntaina 9.2, tällöin vuorossa kolmen ottelun päivä.