JÄÄKIEKOSSA TAISTELTIIN TAAS
Perjantai, 24 Tammikuu 2020 00:00

JK tuomarit

Jääkiekossa pelattiin tällä viikolla jokaista sarjaa omana päivänään. Kuvassa näkyvät herrasmiehet urakoivat alkuviikosta ensin neljä ottelua tuomareina, kunnes viimein torstai-iltana oli näiden sonnien vuoro päästä myöskin pelaamaan. Hiki tosin virtasi myöskin monella muulla pelaajalla pitkin viikkoa, eikä kenenkään peruskunnon voitu todeta kehittyneen viime viikosta oleellisesti.

Liiga

SUOMU - PIEKSÄMÄKI PLAYERS 10 - 7 (5-2, 5-5)

Viikko käynnistyi maali-iloittelulla, kun SuomU ja Players järjestivät toimitsijan painajaisen. SuomU aloitti pelin vahvasti ja löi taululle 3-0 lukemat alle viiden minuutin. Tämän jälkeen maaleja iskettiin lähes vuorotahtiin, eikä SuomU päästänyt Playersia kahta maalia lähemmäksi missän vaiheessa. Playersin Miika Simonen (2+2) ja Jesse Salonen (0+4) saalistivat neljä tehopistettä. SuomU:n tehokkaimmat olivat Jesse Kiukas ja Janne Lappalainen tehoin 3+3.

Liiga

HC KARLA - PIEKSÄMÄKI PLAYERS 7 - 5 (5-2, 2-3)

Maanantain toisessa ottelussa HC Karla pääsi haastamaan jo yhden pelin pelanneen Playersin. Karla oli terävämpi ensimmäisessä erässä ja siirtyi kolmen maalin johdossa  erätauolle. Toisessa erässä Playersin kiri tilanteeksi 5-4, mutta tämän jälkeen Karla onnistui kahdesti peräkkäin maalinteossa ja ratkaisi ottelun itselleen. Playersilta Miika Simonen, Toni Kinnunen ja Santtu Savolainen kirjauttivat tehot 1+2. Karlalta tehopisteille pääsi kaikki muut paitsi Mikko Oksanen ja Toni Lattunen.

Tiistai 21.1.2020

1-Divari

HEARTS - MIKKELIN GOLF HT 6 - 3 (3-2, 3-1)

Tiistain avannut Hearts:n ja Golf HT:n kohtaaminen eteni ensimmäisen erän ajan tasatahtiin. Hearts:n toisen erän alun kaksi maalia ratkaisivat ottelun. Pelin lopulla molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen maalinteossa. Golf HT:n maalin kirjattiin Jani Jukaraisen, Timo Härkösen ja Mikko Kiisken nimiin. Hearts:n tehopelaaja Joonas Kauppisen (0+3) tarjoiluista pääsivät nauttimaan Arttu Viitanen (2+1) kahdesti ja Juho Mähönen (1+0) kertaalleen.

1-Divari

OBSERVIS HC - ESE CXX 0 - 3 (0-2, 0-1)

Illan toisessa kamppailussa Observis törmäsi ESE:n lainamaalivahti Kai Tillaseen (21/21 torjuntaa), joka pysäytti kerta toisensa jälkeen Observiksen hyökkäykset. Tillastakin suuremmaksi tähdeksi ottelussa nousi ESE- pakki Timo Holmberg (1+2), jonka lavasta syntyi ottelun ensimmäinen maali ja syötöt kahteen seuraavaan.

Torstai 23.1.2020

2-Divari

PHR - VIRVE 5 - 3 (1-2, 4-1)

Torstain avauspelissä kohtasivat PHR ja Virve. Virve oli ottelun alussa vahvempi ja onnistui toisen erän ensiminuuteilla siirtymään jopa kahden maalin johtoon, mutta sitten käynnistyi PHR:n valtaisa vyöry, jonka väristykset mitattiin huhujen mukaan Mäntyharjulla saakka. Ensin PHR ponnisti tasoihin, sen jälkeen maalin johtoon ja lopulta voittomaali lyötiin tyhjiin. PHR:n kaikkensa antaneet sankarit siirtyivätkin tämän taisteluvoiton jälkeen lähes viipymättä Mäntyharjun yöelämään. Voittajien tehokkain oli tehot 2+0 tehnyt Oskari Tähtinen.

2-Divari

TOP 10 - HC DYNAMITE 4 - 4 (1-2, 3-2)

Kiekkoviikon päättivät todelliset klassikkojoukkueet Top 10 ja HC Dynamite. Dynamite onnistui ensin siirtymään parin maalin johtoon, mutta viimeistään toisessa erässä Top 10:n kiri käynnistyi. Lopulta Top 10 siirtyi jopa ottelun voittoon kiinni, mutta Dynamite onnistui tasoittamaan ottelun viimeisellä minuutilla. Lopulta joukkueet tasasivat pisteet tässä ottelussa. Top 10:n Petteri Vainikainen ja O-P Kinnunen keräsivät kumpikin tehot 0+2.