Joulutauon jälkeen Divaripeleissä oli peli hakusessa yhdellä, jos toisellakin. Viivelähtö jatkoi vakuuttavaa pelaamistaan murskalukemin. Myös Huru-Ukoilla onnisti kahdella voitolla DOM:sta ja Team X:stä.

7 31 03.01.2020 18:00 h DOM  -  SC Viivelähtö 2 - 6
  7 32 03.01.2020 18:40 h Huru-Ukot -  DOM 2 - 0
  7 33 03.01.2020 19:20 h Xamk  -  SC Viivelähtö 1 - 7
  7 34 03.01.2020 20:00 h Huru-Ukot  -  Team X 2 - 1 (SO)
  7 35 03.01.2020 20:40 h Team HaiPro  -  Xamk 6 - 9
  7 36 03.01.2020 21:20 h Team X -  Team HaiPro 4 - 5 (SO)

DOM VS SC VIIVELÄHTÖ 2-6

Illan ensimmäinen peli lähti vauhdikkaasti Viivelähdön viimeistellessä heti erän alkuun johtomaalin. DOM ei meinannut päästä millään mukaan peliin ja syötöt katkottiin jo ennen hyökkäypäähän pääsemistä. Viivelähtö sensijaan pääsi hyökkäysalueella ja viimeisteli ensimmäiseen erään vielä kolme maalia lisää. Erätauolle lähdettiin siis 0-4 lukemista.

Toisessa erässä myös DOM:n peli alkoi pyöriä paremmin ja maalipaikoille päästiin, mutta ilman tulosta. Viivelähtö jatkoi ensimmäisen erän tapaan tasaisesti kiirien vielä kahdella maalilla johtoon. DOM:n pelistä alkoi huomata turhautumista ja tilanteita jätettiin kesken. Vasta erän lopussa DOM:n maalihanat aukesivat ja joukkue onnistui kaventamaan 2-6. Summerin soidessa lukemiksi jäi 2-6.

HURU-UKOT VS DOM 2-0

Toinen peli DOM:lle oli suotuisampi ja peli kulki paremmin. Tällä kertaa Huru-Ukoilla oli hieman käynnistymisvaikeuksia mutta Huru-Ukkojen onneksi DOM ei myöskään päässyt laittamaan palloa verkkoon. Ensimmäinen erä mentiin tasaisesti molempien yrittäessä hakea johto-osumaa onnistumatta.

Toiseen erään Huru-Ukot lisäsivät tehoja koneeseen ja viimeistelivät avausmaalinsa Markus Häkkisen osumalla, Masa Silajärven syötöstä. DOM:n ottama jäähy tarjosi Huru-Ukoille mahdollisuuden siirtyä vielä 2-0 johtoon. Huru-Ukkojen ylivoima oli kuitenkin tahmeaa ja peliä jatkettiin tasakentällisillä ilman maaleja. Toisen erän loppuun Huru-Ukot pääsivät vielä kerran rokottamaan DOM:a ja nappasivat 2-0 voiton.

XAMK VS SC VIIVELÄHTÖ 1-7

Viivelähdön toinen peli muistutti pitkälti ensimmäistä peliä. Jälleen terävä alku mahdollisti siirtymisen 0-2 tilanteeseen. Myös Xamk oli ottanut hyvän alun ja onnistui nopeasti kaventamaan 1-2. Kavennusosuman jälkeen peli rauhottui ja molemmat kokeilivat uusista paikoista saada palloa verkkoon. Ensimmäiseen erään Viivelähtö aavisti muutaman hyvän paikan ja lisäsi johtoaan vielä kahdella onnistumisella.

Toisessa erässä peli repesi täysin Xamk:n ollessa kovan paineen alla. Viivelähdön vedot upposivat toisessa erässä vielä kolmesti Xamk:n verkkoon ja ottelusta 1-7 voitto.

HURU-UKOT VS TEAM X 2-1(SO)

Huru-Ukot vastaan Team X oli tähän asti illan tiukin peli. Samalla harjoitusvuorolla pelaavat joukkueet tunsivat vastustajansa liikkeet ja yritykset. Ensimmäisessä erässä Huru-Ukot onnistuivat ensimmäisenä upottamaan pallon Team X:n verkkoihin Markus Häkkisen osumalla. Hetkeä myöhemmin Team X:n tehokas puolustaja Pasi Rikkonen rokotti onnistuessaan tasoittamaan pelin 1-1.

Toisessa erässä ei tilastomerkintöjä suotu kummallekkaan ja peli sujui tasaisesti ilman suurempaa tunnetta. Peli ratkottiin Rankkareilla, josta Huru-Ukot nappasivat voiton.

TEAM HAIPRO VS XAMK 6-9

Ensimmäinen erä oli varsin tasaista vääntöä. Xamk:n kiiriessä johtoon, HaiPro tasoitti. Ensimmäisessä erässä Xamk:n maalit viimeisteli kahdesti Tarmo Muuri ja kertaalleen Pekka Pulkkinen. HaiPron kaksi ensimmäisen erän maalia onnistui tekemään Sami Marttinen ja Samu Myyryläinen.

Toisessa erässä HaiPro otti ripeän alun ja tasoitti pelin 3-3. Tasoitusmaalin jälkeen Xamk rynni hyökkäysalueella onnistuen karkaamaan kahden maalin karkumatkalle. HaiPro onnistui vielä kaventamaan, mutta Xamk:n lisätessä maaleja peli alkoi olla selvä. Erän loppuun HaiPro kavensi vielä Olli Wariksen hattutempulla lukemat 6-9.

TEAM X VS TEAM HAIPRO 5-4(SO)

Illan viimeisessä pelissä vastakkain asettuivat Team X ja Team HaiPro. Erän alkuun Team X otti estämisestä kahden minuutin rangaistuksen. HaiPro ei jäänyt miettimään, vaan käytti tilanteen hyväksi siirtymällä johtoon Ville Wariksen osumalla ylivoimalla. Jäähyn jälkeen Team X pääsi myös mukaan peliin ja tasoitti Teemu Kärkkäisen osumalla. HaiPron hyökkäyskaksikko Juho Waris ja Olli Waris viimeistelivät joukkueensa toisen maalin. Heti perään Team X:n Teemu Kärkkäinen tasoitti toistamiseen. Erän loppuun Team X:n Ari Isokangas vei joukkueensa erätauolle 2-3 lukemissa.

Toisessa erässä Wariksen veljeksen olivat jälleen vauhdissa ja onnistuivat tasoittamaan. Hetken aikaa mentiin tasaisissa merkeissä pallon pyöriessä alueelta toiselle. Team X pääsi karkaamaan johtoon erän loppuun asti. Erän lopussa Olli Waris kiuttasi vielä lukemat tasan ja peli ratkottiin rankkareilla. Tällä kertaa HaiPron Tommi Akkanen onnistui ja vei joukkueelleen pisteet.