MYÖSKIN IKÄSMIESKIEKOSSA SIIRRYTTIIN JOULUTAUOLLE
Maanantai, 23 Joulukuu 2019 00:00

kiekko40 1920

Myöskin ikämieskiekko on nyt siirtynyt joulutauolle. Sunnuntaina pelattiin reipas kuuden ottelun pyrähdys ja kaikki joukkueet kävivät kaukalossa. Ylimääräiset rasvat on nyt saatu polteltua ja kinkuille luulisi tilaa löytyvän!

11 KH 22.12.2019 12:00 h   HydO - HiKi   8 - 0 Raportti
12 KH 22.12.2019 13:00 h   HydO -

Virve

8 - 4 Raportti
13 KH 22.12.2019 14:00 h   HiKi - Virve   3 - 7 Raportti
14 KH 22.12.2019 15:00 h   Sahara - Team 70's Old School   11 - 2 Raportti
15 KH 22.12.2019 16:00 h   Mikkelin Golf HT - Team 70's Old School   9 - 1 Raportti
16 KH 22.12.2019 17:00 h   Mikkelin Golf HT - Sahara   0 - 3 Raportti

SAHARA 6 otl, 18 pts

Sahara jatkaa sarjakärjessä puhtaalla pelillä. Ensin se nappasi rutiiniluontoisen 11-2 -voiton Team 70's Old Schoolista kun taas toinen ottelu Mikkelin Golfia vastaan oli huomattavasti tiukempi.

Toisen ottelun ensimmäisessä erässä molemmat joukkueet hakkasivat päätään seiniin sekä maalivahtien patjoihin. Toisessa erässä kuitenkin Saharan nuori ja nälkäinen lupaus Jere Helmola otti joukkueensa reppuselkään ja iski kiekon kolme kertaa maaliin. Sahara on nyt kuuden pisteen erolla sarjan kärjessä.

MIKKELIN GOLF HT 6 otl, 12 pts

Golf HT:n sunnuntai oli samankaltainen kuin viime kerralla: Saldona voitto ja tappio. Golf pelaa kyllä ns. iloista hokia, mutta Sahara alkaa tällä menolla karkaamaan hieman liian kauas. Golf jäi myös tiukassa ottelussa Saharaa vastaan maaleitta, vaikka edellisessä ottelussa viimeistely vielä toimi. Kenties joulun aika tulee hyvään saumaan ja Golf HT saa ladattua tauon aikana uutta vaihdetta silmään?

Joukkueen tehokkain sunnuntaina oli Kai Simola tehoilla 3+1.

VIRVE 6 otl, 9 pts

Virve oli avausottelussaan HyDoa vastaan liikkeellä ihan hyvin, mutta kuusi maalia ottelussa iskeneen HyDon Jussi Lampisen tahti oli vain liikaa. Virve joutui suuntaamaan katseensa välittömästi toiseen otteluunsa, jossa sille vastaan asettui HiKi. Joukkue menikin alussa 2-0 johtoon, mutta HiKi iski itsensä nopeasti tasoihin ja jopa yhden maalin edelle. Nyt Virve oli saanut kuitenkin juonen päästä kiinni ja se ei antanut HiKin enää sekoittaa pakkaansa. Tästä ottelusta Virve onnistuikin kaapimaan 3-7 voiton.

Joukkueen koko päivän tehokkain oli nopea hyökkääjä Esa Nissinen tehoilla 2+5.

HYDO 4 otl, 6 pts

HyDo oli kohottanut kasvojaan sitten viime näkemisen ja avasi pistetilinsä kertaheitolla kahdella voitolla. Näissä otteluissa sen vastustajat eivät oikeastaan kyenneet edes haastamaan sitä tosissaan. Joukkue oli hiukan vahvistunut, mutta pelikin oli tänä sunnuntaina eri näköistä, kun se HydOn kauden avauksessa oli.

HydO naputteli sunnuntain aikana yhteensä 16 maalia. Ylivoimaisesti tehokkain pelaaja oli Jussi Lampinen tehoilla 8+6.

HIKI 6 otl, 3 pts

HiKi ei onnistunut kartuttamaan pistesaldoaan tänä sunnuntaina. HydOa vastaan joukkue pelasi etenkin alussa hyvää peliä, mutta maalit jäivät puuttumaan ja lopussa HyDo karkasi. Virveä vastaan HiKin suorittaminen oli vieläkin lupauksia herättävämpää, mutta Virvekin osoittautui tänä sunnuntaina liian kovaksi. HiKi pysyy kuitenkin mukana hyvin uusien vahvistuksten sekä hyvän maalivahtipelin myötä, ja on syytä odottaa että se voittaa tällä kaudella vielä enemmän pelejä.