SALIBANDYSARJAT JOULUTAUOLLE
Perjantai, 20 Joulukuu 2019 16:23

SB canaria

 

Rantakeitaalla vietettiin vauhdikas perjantai-ilta ja lauantaipäivä kun salibandyotteluita pelattiin 18 kappaletta. Liigan otteluita pelattiin perjantaina sekä lauantaina ja Divarin pelejä oli pelkästään lauantaina. Kahden päivän ottelut sisälsi tunteiden kuohuntaa, tiukkoja otteluita, maali ilotulitusta, tavaroiden lentelyä ja hienoja rankkari viimeistelyjä. 

 

Nyt salibandysarjoissa alkaa joulutauko. Seuraavat ottelut nähdään Rantakeitaalla perjantaina 3.1.2020 klo 18 alkaen divarin osalta. Heti lauantaina 4.1.2020 pelataan Puumaliigan otteluita Rantakeitaalla klo 10 eteenpäin. Managersarjan pelit jatkuvat keskiviikkona 8.1.2020 klo 20. Managersarjan täydennys draft on vielä auki ja mukaan peleihin pääset ilmoittautumaan täältä. 

 

Salibandyn ystäville on joulutauonkin aikana tarjolla katsottavaa kun perjantaina 27.12. klo 9 alkaen pelataan Rantakeitaalla salibandyn duuniturnaus. Tervetuloa seuraamaan otteluita!

 

LIIGA

Katso liiga otteluiden tulokset: TÄÄLTÄ!

 

Perjantaina liigassa pelivuorossa olivat Team KalU, SB Canaria, Tulikuuma, Hazard 2, Pöyryn Pantterit sekä Team A-H-M-A.

Illan pelit starttasivat Team KalU:n vahvalla esityksellä, jäässä ollutta SB Canariaa vastaan. KalU nappasi illan ensimäisestä pelistä tylyn 7-0 voiton, eikä Canarialle jäänyt mitään sanottavaa. SB Canariaa ei onnistanut myöskään toisessa pelissä Tulikuumaa vastaan. Tulikuuman tarkka syöttelykuvio vei joukkueelle 5-3 voiton. KalU vastaan FC Hazard peli oli varsin tiukka viime sekunneille asti ja peli ratkaistiinkin rankkareilla tällä kertaa KalU:n hyväksi. Pöyryn Pantterit avasivat illan pelinsä Tulikuumaa vastaan. Tasainen vääntö pelissä piti jännityksen otteluun loppuun asti, kun Pantterit hakivat kavennus- ja tasoitusosumaa kuudella kenttäpelaajalla. Tulikuuma kuittasi lopulta itselleen voiton 8-6 tyhjiin osumalla. Team A-H-M-A esitti tasokasta joukkuepelaamistaan FC Hazardin pelaajia vastaan. Ensimmäinen erä oli tasainen ja molemmat onnistuivat kertaalleen maalinteossa. Toisessa erässä peli repesi Team A-H-M-A:n kiiriessä voittoon. Perjantai illan viimeisessä ottelussa vastakkain pelasivat Team A-H-M-A ja Pöyryn Pantterit. Peli oli tasainen ja mahdollisuudet voittoon oli kummallakin joukkueella. Team A-H-M-A:n puolustus piti molemmat alivoimat ja peli ratkottiin vasta rankkareilla. Rankkareilla Team A-H-M-A napsautti itselleen varmoin ottein voiton.

 

Lauantaina osalla perjantaina pelanneella jatkui pelit ja mukaan saatiin myös huilivuorossa olleita. Team KalU:n edellispäivän vahva pelaaminen kaatui heti ensimmäiseen otteluun Kullan Kaivajia vastaan. Kullan Kaivajat eivät jättäneet KalU:lle edes mahdollisuutta voittoon 3-7 lukemilla. HaSaba saapui peleihin muutaman vahvistuspelaajan voimin, joista joukkueelle todellakin oli hyötyä. HaSaban kauan kadoksissa ollut joukkuepeli oli löytynyt ja syötöt napsuivat lapaan. Team KalU ei kuitenkaan päästänyt HaSabaa helpolla, vaan painosti jatkuvasti kummassakin päässä. Ottelun lopputulos ratkottiin rankkareilla, jotka kalU tunnetusti handlaa. Ottelusta voitto 5-4 lukemin KalU:lle. Pantterit lähtivät päivän ensimmäiseen peliin vahvasti. Kullan Kaivajat vastaan Pantterit pelissä onnistuttiin pääsemään ihonalle ja ottelu kruunattiin päivän tulisimmaksi. Peli oli tiukka ja tämäkin ottelu ratkottiin rankkareilla. Pantterit veivät voiton onnistuneen maalin turvin. Bollklubbenilla oli mahdollisuus napata jo HaSabaa vastaan olleesta pelistä pisteet kotiin, mutta haaveet kaatuivat HaSaban vahvaan peliin. FC Hazard:lla tuntui jalka painavan edellispäivän otteluiden jäljiltä. Viimeistely uupui ja vastassa olleet Pantterit tykittyvät samalla teholla myös Hazardin maalille. Ottelusta niukka voitto FC Hazardille 1-2 lukemin. FC Hazard vastaan Bollklubben peli oli päivän viimeinen. Yhden pelin välissä huilannut Bollklubben oli vastustajaansa Hazardiin nähden energiaa täynnä. Hazardin yritykset pysähtyivät joko pakkeihin, tai maalivahtiin ilman tuloksia. Bollklubben nappasi ensimmäisen voittonsa ansaitusti.

 

DIVARI

Divarin otteluiden tulokset pääset näkemään TÄÄLTÄ!

 

Divarin puolella Weikkoset pääsivät jälleen parantelemaan omia asemiaan sarjataulukossa nousemalla kakkoseksi, kun joukkue nappasi tyylikkäät voitot HaiProsta ja Xamkista. Weikkosten ja Xamkin välinen ottelu oli Weikkosille helppoa puuhastelua, mutta HaiProta vastaan joukkue joutui tekemään selvästi enemmän töitä voiton eteen. Myös MPU:lla ja DOM:lla oli onnistunut pelipäivä ja myös nämä joukkueet onnistuivat tekemään nousua sarjataulukossa sijoille 4 ja 5. Weikkosten tapaan MPU pelasi kaksi voitokasta ottelua DOM:a ja Hazardia vastaan. Ensin DOM kaatui lukemin 7-4, Hazardin kanssa peli oli puolestaan tiukempi ja ottelu loppui lukemiin 1-2. DOM:n peliaamu sisälsi tappion lisäksi myös 1-3 voiton Xamkia vastaan. Hazard onnistui rankkarivoitolla HaiProsta nostamaan itsensä sarjataulukossa sijalle 8. HaiPro:n pelipäivä sisälsi kaksi tiukkaa tappiota ja joukkue tipahti pykälän alaspäin sarjataulukossa sijalle 6.

Divarin pelit jatkuvat 3.1.2020 klo 18, jolloin lauantaina huilivuorossa olleet team X, Viivelähtö ja Huru-Ukot pääsevät pelamaan Domin, Xamkin ja HaiPron kanssa.