VIIVELÄHDÖN JA WEIKKOSTEN ILTA DIVARISSA!
Lauantai, 14 Joulukuu 2019 10:34

SB xamkk

Muutaman viikon tauon jälkeen oli jälleen aika päästää divarin pelaajat kentälle. Viivelähtö onnistui perjantai-illassa voittamaan molemmat pelinsä ja näin ollen piti paikkansa sarjataulukon kärjessä. Myös Weikkosilla oli onnistunut kierros ja kahdella voitolla Weikkoset nousi sarjataulukon kolmanneksi, tosin heillä on kaksi peliä vähemmän pelattuna kuin Viivelähdöllä ja toisena olevalla Team X:llä. Seuraavat divarin pelit pelataan lauantaina 21.12.2019 klo 9 alkaen Rantakeitaalla. Tällöin pelivuorossa ovat Xamk, Dom, MPU, Weikkoset, Hazard ja HaiPro.

Team HaiPro vs XAMK 2-1

Illan ensimmäisestä ottelusta kehkeytyi todella tasainen kamppailu. Ensimmäinen erä pelattiin todella tasisesti, eikä maaleja nähty yhtään hyvistä tilanteista huolimatta. Toisessa erässä Xamk sai otettua pallonhallintaa itselleen ja HaiPro joutui taipumaan Pekka Pulkkisen siirtäessä Xamkin johtoon. Johto jäi lyhyeksi Toni Sirviön tasoittaessa lukemat 1-1. Juuri kun HaiPro oli saamassa hyvää liikettä peliin päälle, teki joukkue vaihtovirheen, josta luvassa oli ylivoima Xamkille. Xamkin ylivoima ei kuitenkaan ottanut tuulta purjeisiin, toisin kuin HaiPron alivoima ja Mika Honkanen pääsikin iskemään taululle lukemat 2-1.

XAMK vs SC Viivelähtö 3-7

Xamk otti napakan alun otteluun ja siirtyi heti ottelussa 1-0 johtoon Jussi Ronkaisen osumalla. Maalin jälkeen ottelu sai tasaisemman sävyn. Erän puolivälissä Viivelähdölle annettiin mahdollisuus tulla ottelussa tasoihin ylivoimalla ja sen joukkue teki Mika Hyytiäisen johdolla. Tasoitusmaalin jälkeen Viivelähtö sai peliin hyvän otteen ja maaleja syntyi peräti neljä lisää ensimmäiseen erään. Toisen erän alussa Xamk sai kavennettua lukemiin 2-5, mutta se ei riittänyt pysäyttämään Viivelähdön vauhtia. Lopulta ottelu päättyi lukemiin 3-7.

DOM vs Team HaiPro 6-4

Dom aloitti vahvasti ottelun HaiProta vastaan. Joukkue siirtyi johtoon heti muutaman minuutin pelaamisen jälkeen Tino Mutkan nappiosumalla. Tinon päästessä vauhtiin syntyi vielä toinenkin maali putkeen. Muutama minuutti tästä HaiPro pääsi kuitenkin kaventamaan lukemia 2-1. Dom ei kavennuksesta masentunut, vaan jatkoi hyvää painostusta HaiPron päädyssä, mikä tuotti kaksi maalia lisää. Toisen erän alussa Domin vauhti pysyi hyvin yllä ja joukkue siirtyi jo 5-1 johtoon. Reilu johtoasema sai Domin hieman hölläämään kentällä ja HaiPro pääsi kaventamaan lukemia 5-4. Lopussa HaiPro pyrki tulemaan vielä tasoihin ilman maalivahtia, mutta Juho Laurikainen hautasi HaiPron unelmat iskemällä pallon tyhjään maaliin.

SC Viivelähtö vs FC Hazard 2-0

Viivelähdön ja Hazardin pelistä muodostui tasainen kamppailu. Viivelähtö onnistui ottamaan pallonhallinan itselleen, mutta Hazardin puolustus piti pelaajat tiukasti kiinni maalipaikoilta. Viivelähdön ottaessa jäähyn muutaman minuutin pelaamisen jälkeen tarjottiin Hazardille mahdollisuus siirtyä johtoon ylivoimalla. Hazard ei saanut ylivoimaa pyörimään ja Viivelähtö pääsi siirtymään ottelussa alivoimalla johtoon. Toiseen erään lähdettiin Viivelähdön johtaessa ottelua 1-0. Jälleen pelin painopiste säilyi Hazardin päädyssä. Vasta ottelun toiseksi viimeisellä minuutilla Henri Hyyryläinen onnistui ohittamaan jälleen Hazardin puolustuksen ja löi taululle loppulukemat 2-0.

Weikkoset vs DOM 7-2

Weikkoset pääsivät kentälle reilu kuukauden jälkeen, mikä näkyi peli-innossa. Vaihtopenkillä riitti väkeä ja kentällä tehtiin aktiivisesti töitä. Ensimmäisessä erässä Dom sai tyytyä katsomaan Weikkosten menoa ja keskittyä vain tiukkaa puolustamiseen. Domin puolustaessa hyvin, pääsi Weikkoset vain kahdesti ohittamaan Domin maalivahdin. Toiseen erään lähdettiin Weikkosten 2-0 johdossa. Weikkosten liike kentällä aktivoitui entisestään ja maaleja alkoi ropista neljä lisää. Ottelun lopulla Dom pääsi kaventamaan lukemia vielä 6-2, mutta Weikkosten Veikko Peltonen viimeisteli vielä joukkueellensa 7-2 voiton.

FC Hazard vs Weikkoset 2-4

Weikkosten vauhti ei osoittanut hyytymisen merkkejä tässäkään pelissä, vaan joukkue painoi jo ekan erän alussa taululle lukemat 0-3. Erän puolivälissä Hazardille tarjoiltiin peräti kolmesti ylivoimaa tulla ottelussa tasoihin, mutta Hazard onnistui vain kerran ylivoimalla kaventamaan lukemia 1-3. Toisessa erässä ottelu tasottui ja molemmat joukkueet hyökkäsivät ja puolustivat aktiivisesti. Hazard pääsikin tulemaan ottelussa jo maalin päähän, mutta Weikkoset onnistuivat viimeisellä minuutilla viimeistelemään ottelusta voiton 2-4.