SALIBANDYN MANAGERSARJAN PELIT JATKUIVAT TASAISENA
Torstai, 05 Joulukuu 2019 08:15

SBM talvi2019

Managersarjan pelit jatkuivat jälleen yllättävän tasaisina kun keskiviikkoillassa kohtasivat Mikkelin Tilitoimisto ja SOHVA sekä Cafe Keidas ja Metatavu. SOHVA kipusi tässä vaiheessa sarjataulukon kärkeen kuudella pisteellä, taistellessaan täpärän voiton Tilitoimistosta. Lepovuorossa ollut DOM tipahti toiselle sijalle vain pisteen päästä SOHVA:sta. Cafe Keidas puolestaan kaatoi Metatavun ja on sarjataulukon kolmantena pisteen päässä DOM:sta. Tilitoimisto pitää nelospaikkaa myös pisteen päässä edellä olevasta Cafe Keitaasta. Metatavu on tässä vaiheessa ainut joukkue, joka ei ole onnistunut vielä avaamaan omaa pistetiliään.

Managersarjan pelit jatkuvat ensi keskiviikkona klo 20:00 Rantakeitaalla. Tuolloin vastakkain ovat DOM ja Cafe Keidas sekä Metatavu ja SOHVA.

SALIBANDYN MANAGERSARJAN TÄYDENNYS ILMOITTAUTUMINEN ON ALKANUT!

Mikäli säbämanagerin ilmoittautuminen meni aiemmin syksyllä ohi, niin nyt on hyvä hetki ilmoittautua mukaan sarjaan! Täydennys draftissa mukaan otetaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta pelaajaa. Sarjaan ilmoittaudutaan mukaan yksittäisenä pelaajana ja mangerit draftaavat pelaajat omiin joukkueisiinsa sarjan kun sarjan ensimmäinen kierron on pelattu. Täydennys draftissa mukaan tulleet pelaajat pääsevät pelaamaan runkosarjan toisen kierroksen ottelut sekä playoffit.

Osallistumismaksu 25 €. Ilmoitatutua voi mukaan vain kenttäpelaajaksi. Ilmoittautumiset TÄSTÄ!

OTTELUT

3 5 04.12.2019 20:00 h   Mikkelin Tilitoimisto  -  SOHVA   3 - 4
3 6 04.12.2019 21:00 h   Cafe Keidas  -  Metatavu   7 - 3

RAPORTTI

Mikkelin Tilitoimisto vs SOHVA 3-4

Tilitoimiston ja Sohvan kamppailu alkoi hyvin tasaisissa merkeissä. Heti aloituksen jälkeen Tilitoimisto pääsi ottamaan pallonhallinnan itselleen ja aloitti heti painostuksen Sohvan päädyssä. Sohva kuitenkin oli hereillä alusta alkaen ja piti tiukkaa puolustuslinjaa sekä onnistui luomaan muutaman hyvän vastahyökkäyksenkin. Kuuden minuutin pelaamisen jälkeen Sohvan puolustus joutui kuitenkin taipumaan Tilitoimiston Markus Häkkisen edessä ja Tilitoimisto pääsi siirtymään ottelussa 1-0 johtoon. Heti avausmaalin jälkeen puolestaan Tilitoimiston puolustus joutui koville kun Sohva pääsi kääntämään pelin heidän päätyynsä. Kauaa ei Sohvan tarvinnut kavennusta yrittää kun Atte Ojanen tarjosi joukkueellensa helpotusta ja toi lukemat 1-1. Enempää ei ensimmäisessä erässä maaleja nähty ja toiseen erään lähdettiin tasalukemin.

Toista erää ehdittiin pelaamaan jo viitisen minuuttia kun Atte Ojanen tekee jälleen hienoa työtä Tilitoimiston päädyssä ja siirtää Sohvan ottelussa 1-2 johtoon. Sohvan toisen maalin jälkeen Tilitoimisto laittoi isompaa vaihdetta silmään ja jälleen pelin painopiste siirtyy toviksi Sohvan päätyyn. Tilitoimiston ankara painostus tuottaa tulosta ja Markus Viljakainen tasoittaa lukemat 2-2. Tasoitusmaalin jälkeen Sohvalla on vaikeuksia pysyä Tilitoimiston mukana pelissä ja Tilitoimisto pääsee jatkamaan painetta Sohvan päädyssä. Sohvan onneksi Tilitoimiston vedot kolisee pitkin tolppia tai jää Joni Niemen näppeihin ja erätauolle mennään jälleen tasalukemissa.

Kolmannessa erässä Sohva saa jälleen hyvän vaiheen pelissä päälle ja antaa painetta Tilitoimiston päädyssä. Tilitoimisto pääsee kuitenkin hyviin katkoihin ja nopeisiin vastahyökkäyksiin, mutta jälleen Niemi pitää Sohvan pelissä mukana. Lukuisien torjuntojen jälkeen Sohvan maalivahti Joni Niemi onnistuu heittämään nappiavauksen suoraan Tilitoimiston maalille, jonka Atte Ojanen pääsee lyömään maaliin ja siirtää hattutempulla Sohvan ottelussa 2-3 johtoon. Kauaa ei Tilitoimisto anna Sohvan riemuita maalia kun Samu Myyryläisen pommi löytää tiensä Sohvan maaliin ja peli on jälleen tasan. Ottelu jatkuu tasaisena ja hyviä tilanteita nähdään molemmissa päissä, mutta maalivahdit tekevät tarkaa työtä ja pitävät verkot puhtaana. Hetken näyttääkin siltä, että ottelussa mennään rankkareille, kunnes ottelun viimeisellä sekunnilla Sohvan Juho Laurikainen onnistuu vielä kerran ohittamaan Tilitoimiston maalivahti Antti Pänkäläisen ja maalin ansiosta nappaa Sohvalle ottelusta 3-4 voiton.

Cafe Keidas vs Metatavu 7-3

Cafe Keitaan ja Metatavun ottelu alkaa myös tasaisena. Peli pyörii vauhdilla molemmissä päissä, mutta maalivahdit ovat hereillä. Viiden minuutin pelaamisen jälkeen Cafe Keitaan Oskari Koppi onnistuu kuitenkin ohittamaan Metatavun maalivahti Jouko Sormusen ja siirtää Keitaan 1-0 johtoon. Minuutin päästä Joel Lankinen puolestaan onnistuu harhauttamaan Metatavun puolustuksen ja kasvattaa Keitaan johtoa 2-0. Metatavun puolustuksen ollessa sekaisin, käyttää Pasi Rikkonen tilaisuutta hyväksi ja vie Keitaan ottelussa jo 3-0 johtoon. Synkän kolme minuuttisen jälkeen Metatavu saa kasattua puolustuksen ja pääsee takaisin peliin mukaan. Tilanteista huolimatta ensimmäiseen erään ei enempää maaleja nähty ja erätauolle mennään Keitaan johdossa.

Toisen erän alussa Metatavun puolustus päästään jälleen yllättämään ja Keidas pääsee kasvattamaan johtoaan 4-0 Joel Lankisen osumalla. Metatavun Mika Kokkonen kuitenkin kuittaa tilanteen nopeasti ja kaventaa ottelun lukemia 4-1. Kavennusmaalin jälkeen Metatavua koetellaan jälleen kun joukkue joutuu alivoimalle jäähyn takia. Keidas ei kuitenkaan ylivoimalla saa mitään aikaiseksi ja Metatavu voi hetkeksi huokaista helpotuksesta. Toisen erän lopussa pelin painopiste siirtyy enemmän Keitaan päätyyn kun Metatavu saa hyökkäyskuviot hetkeksi toimimaan. Painostus tuottaa tulosta ja Metatavu kaventaa lukemat 4-2.

Kolmannen erän alussa Keidas aloittaa räväkästi ja ottaa monta hyvää hyökkäystä Metatavun maalia kohden. Hyvät hyökkäykset toimii ja Leevi Tirranen saa kasvatettua Keitaan johtoa 5-2. Jälleen Metatavu aloittaa takaa-ajon ja antaa painetta Keitaan päätyyn. Liian innokas hyökkääminen koituu kuitenkin kahdesti Metatavun kohtaloksi kun pakit eivät enää kerkee kunnolla mukaan Keitaan vastahyökkäyksiin ja lukemat kasvaa ensin 6-2 ja sitten 7-2. Erän loppupuolella Metatavu pääsee vielä kerran ohittamaan Keitaan puolustuksen ja kaventaa lukemia 7-3 Joonas Kauppisen osumalla. Ottelun viimeisillä minuuteilla Metatavu ottaa jälleen jäähyn ja pelaa lopun ottelusta alivoimalla. Keidas ei tälläkään kertaan saa ylivoimalla mitään aikaiseksi ja ottelu päättyy lukemiin 7-3.