1 Kilpahalli 28.11.2019 21:00 h   Hearts  - Observis HC   6 - 1
2 Kilpahalli 28.11.2019 22:00 h   Mikkelin Golf HT  -  Sahara   2 - 4
3 Kilpahalli 03.12.2019 22:00 h   ESE CXX - Mikkelin Golf HT   3 - 6
4 Kilpahalli 05.12.2019 22:00 h   Observis HC -  PoNu   2 - 5

1 Kilpahalli 02.12.2019 21:00 h   Virve  - Pitkäjärven Ponnistus   5 - 2
2 Kilpahalli 03.12.2019 21:00 h   PHR  -  HC Dynamite

RAPORTTI

Torstai 28.11.2019

1- Divari

Hearts - Observis HC 6 - 1 (1-0, 5-1)

1- Divarin avausottelussa iskivät yhteen Hearts ja Observis. Ottelunkuva selvisi hyvin nopeasti, kun Hearts alkoi pyörittää peliä Observiksen tyytyessä puolustamaan ja yrittämään iskeä vastahyökkäyksistä. Observiksen puolustuspeli kesti kasassa melkein kymmenen minuuttia ennen kuin Hearts onnistui ohittamaan Observis-vahti Jari Sarjan (28/34 torjuntaa). Maali jäi myös erän ainoaksi. Heti toisen erän alussa Hearts siirtyi jo kahden maalin johtoon ennenkuin Observis onnistui kaventamaan pelin Timo Suutarisen (1+0) toimesta. Tämän jälkeen kuitenkin Observiksen kohtaloksi koitui jäähyt ja Hearts pääsi iskemään kaksi maalia kahdesta peräkkäisestä ylivoimasta. Kyseisiin maaleihin ratkesi myös peli. Tämän jälkeen Hearts kaunisteli vielä loppulukemia kahdella maalilla. Heartsin tehokkaimpina häärivät jo totutttuun tapaan Ville Laine (1+2) ja Arttu Viitanen (1+2)

1-Divari

Mikkelin Golf HT - Sahara 2 - 4 (0-1, 2-3)

Illan toisessa kohtaaminen Golf HT:n ja Saharan välillä alkoi tasaisissa merkeissä. Peli soljui päästä päähän, mutta kunnolliset maalipaikat olivat vähissä. Erän puolivälin jälkeen Sahara siirtyi 0-1 johtoon, kun Pekka Ruuth (2+0) onnistui maalinteossa. Maali jäi myös erän ainoaksi. Toisen erän alussa Petri Häkkinen (1+0) toi Golf HT:n tasoihin karattuaan läpiajoon. Erän puolivälissä alkoi tapahtua, kun joukkueet iskivät 43 sekunnissa kolme maalia ja lukemat muuttuivat tulostaululla 2-3. Hetkeä myöhemmin Saharan Santtu Summanen (2+0) onnistui viimeistelemään loppulukemat 2-4.

Maanantai 2.12.2019

Liiga

Bar DOM - SuomU 5 - 4 (2-1, 3-3)

Kiekkoviikon avasi liigan ensimmäinen ottelu. Molemmat joukkueet lähtivät rakentamaan peliään maltilla ja pitkien hyökkäysten kautta. SuomUn Jari Lepistö (2+1) iski ottelun avausmaalin, kun ottelu oli vanhennut 10 minuuttia. Tämän jälkeen DOM teki kaksi maalia ennen erätaukoa, ja kolmannessa erässä molemamat iskivät kolme. DOM onnistui tekemään yhden maalin enemmän Petri Lehtosen (0+3), Perttu Ahvenaisen (2+0) ja Joonas Uimosen (2+0) johdolla. SuomUn tehokkain oli Pauli Homan tehoilla 2+2.

2-Divari

Virve - Pitkäjärven Ponnistus 5 - 2 (1-1, 4-1)

Kakkosdivari, tämä divareista aidoin, startattiin myös maanantai-iltana. PiPon nuoret pojat saivat vastaansa Virven karvaiset äijät. Ponnistus iski ottelun avausmaalin ja näyttikin ensimmäisessä erässä varsin hyvävoimaiselta. Toisessa erässä kokemus alkoi kuitenkin ajaa junnumaisen höntyilyn edelle ja Virve naputteli kiekon peräti neljä kertaa maaliverkkoon. Tehokkaimpana hääri Mika Viitikko tehoilla 3+1. PiPon maalit iskivät Juho Paajanen ja Ville-Erik Venäläinen.

Tiistai 3.12.2019

2-Divari

PHR - HC Dynamite 1 - 5 (0-1, 1-4)

PHR:n ja HC Dynamiten kohtaamisessa edettiin ensimmäisessä erässä vauhdilla. Hienokseltaan erää hallinnut HCD onnistui maalinteossa kertaalleen, kun kentän tehokkainen pelaaja Teemu Valtonen (2+2) iski erän ainoan maalin kymmenen peliminuutin jälkeen. Toisen erän alussa HCD iski neljä maalia lisää ensimmäisen kuuden minuutin aikana ja peli oli sitä myöten taputeltu. PHR:n ainokaisen viimeisteli Mikko Kohonen, joka varasti HCD- vahti Jussi Kuokkasen (16/17 torjuntaa) nollapelin vain 35 sekunttia ennen pelin loppua.

1-Divari

ESE CXX - Mikkelin Golf HT 3 - 6 (2-4, 1-2)

Jos illan ensimmäisessä pelissä säästeltiin maaleja myöhemmäksi, ei sitä tässä pelissä tehty! Jo ensimmäisellä minuutilla molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen ja kahdeksan peliminuutin jälkeen lukemat olivat MG HT:lle 2-4. Toisessa erässä kissa-hiiri- leikki jatkui, kun ESE tuli Jarmo Tolvasen (3+0) toimesta vielä maalin päähän, mutta MG HT:n Mikko Kiiski (3+0) kuittasi kuittasi eron taas kahteen maalin seuraavasta hyökkäyksestä. Viimeisellä minuutilla MG HT kaunisteli vielä loppulukemia.

Torstai 5.12.2019

Liiga

HC Karla - KPa Kangasniemi 2 - 5 (1-2, 1-3)

Pari viikkoa sitten tasonmittauksessa kohdanneet Karla ja Kpa iskivät jälleen yhteen. Edellisessä kohtaamisessa Karla pyyhki Kpa:lla jäätä, mutta nyt oli toinen ääni kellossa. Kpa hyökkäsi laajalla rintamalla ja pakotti Karlan puolustamaan. Erän puolivälissä lukemat olivat jo 0-2. Läpiottelun yksittäisiin vastahyökkäyksiin joutunut Karla tuli peliin mukaan, kun se onnistui kaventamaan erän lopulla. Toisen erän alussa kuitenkin KPa ratkaisi pelin iskemällä kaksi maalia lisää. Pelin lopulla molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kertaalleen. HC Karlan maaleista vastasivat Janne Myyryläinen ja Niko Järvisalo. KPa:n tehokkaimmat olivat Harri Hämäläinen (1+3) ja Mika Reinikainen (2+1).

1-Divari

Observis HC - PoNu 2 - 5 (1-2, 1-3)

Viikon viimeinen peli alkoi vauhdikkaasti, kun Observis siirtyi johtoon toisella peliminuutilla. Johtoasema kesti aina erän lopulle saakka, kunnes PoNun Olli Karhu (2+1) iski tasoituksen 14 sekunttia ennen erän loppua ja siirsi joukkueensa vielä johtoon viimeisellä sekunnilla. Toisen erän puolivälissä PoNu lisäsi johtoa, ennen kuin Observis onnistui kavennuksessa. Tämän lähemmäksi joukkue ei kuitenkaan enää päässyt ja PoNu onnistui kaunistelemaan loppulukemia viime minuuteilla.

Ottelussa palkittii molemmista joukkueista parhaat pelaajat ja valinnat osuivat Observiksen Eemil Kutvoselle (1+1) ja PoNun lainamaalivahti Jan Lampiselle (8/10 torjuntaa)