DIVARIN PELEJÄ PERJANTAI-ILLASSA
Perjantai, 08 Marraskuu 2019 16:28

SB weikkoset

Perjantaina Rantakeitaalla pelattiin Divaripelejä. Divarikautensa pääsi avaamaan Weikkoset napaten kolme pistettä voitosta. Illan peleissä oli tunteita ja hieman jopa liian tosissaan pelaamista. Sarjataulukossa kaikki on vielä mahdollista, sillä piste-erot ovat todella pienet. Tällä hetkellä kärkisijalla on Xamk ja toisena Team X. Divari pelejä pääsee seuraamaan jälleen perjantaina 22.11.2019.

3 7 08.11.2019 18:00 h Huru-Ukot   -  FC Hazard 1 - 0
  3 8 08.11.2019 18:40 h FC Hazard  - Team X 5 - 2
  3 9 08.11.2019 19:20 h Xamk  -  Huru-Ukot 4 - 2
  3 10 08.11.2019 20:00 h Team X  -  Weikkoset 5 - 3
  3 11 08.11.2019 20:40 h Xamk  -  MPU 2 - 1 (SO)
  3 12 08.11.2019 21:20 h MPU  -  Weikkoset 1 - 6

HURU UKOT - FC HAZARD 1-0

Illan ensimmäisessä pelissä toisensa kohtasivat Huru-Ukot ja FC Hazard. Peli lähti vauhdilla käyntiin Huru-Ukkojen ottaessa jäähyn heti ensi sekunneilla. Hazardin ylivoima oli rauhallinen ja peliin haettiin vielä tuntumaa. Liikettä ei kummallakaan puolella ollut pallon liikkumista enempää. Hazard ei ylivoimalla onnistunut siirtymään johtoon ja toiseen erään lähdettiin 0-0 tilanteesta. Toisessa erässä Huru-Ukot lisäsivät hyökkäykseen tehoa ja siirtyivät maalilla johtoon. Toisessa erässä myös Hazardilla oli paikkoja, ne kuitenkin pysähtyivät maalivahtiin tai kilahtelivat rimoissa. Huru-Ukkojen maalivahti oli hyvin mukana ja nappasi monen monta vetoa.

FC HAZARD - TEAM X 5-2

Toinen peli Hazardilla heti perään lähti tahmeasti liikkeelle Team X:n laittaessa verkot heilumaan. 0-1 tilanteessa mentiin toiseen erään asti. Toisessa erässä Hazard otti uuden lähdön ja laittoi lukemat tasoihin. Muutaman minuutin palloa pyöriteltiin joukkueelta toiselle onnistumatta maalinteossa. Hazard onnistui siirtymään vielä johtoon. Team X ei vastustajan johdosta paljoa hätkähtänyt ja laittoi pelin tasan. Hazardin Sami Jantunen kilautteli tolppia ensimmäisen erän ajan useaan kertaan ja toiseen erään onnistui viimein laittamaan pallon verkkoon. Hazard pääsi vielä ottelun viime minuuteilla kahdesti maalipaikoille ja laittoi sisään. Tästä pelistä Team X jäi nuolemaan näppejään.

XAMK - HURU-UKOT 4-2

Peli lähti sujuvasti liikkeelle molempien joukkueiden tavoitellessa palloa ja maalipaikkoja. Xamk onnistui ensimmäisessä erässä kerran. Ensimmäisen erän loppuun Xamk otti täysin turhan jäähyn, joka kostaantui Huru-Ukkojen tulessa tasoihin. Kauaa ei toisessa erässä kello ehtinyt pyöriä, kun Xamk taituroi pallon kahdesti verkkoon. Peli alkoi saada tunnetta ja pientä turhautumista oli havaittavissa varsinkin Huru-Ukkojen puolelta. Turhautuminen kuitenkin palkittiin maalilla ja tilanne oli 3-2. Ottelun loppuun Xamk karkasi ja nappasi voiton 4-2 lukemin.

TEAM X - WEIKKOSET 5-4

Weikkoset aloittivat Divaritaipaleensa räväkästi ottaen heti alkuun jäähyn. Alivoimapuolustus toimi myös hyvin, eikä vastustaja päässyt siitymään ylivoimalla johtoon. Jäähyn jälkeen ja hetken peliä tunnustellen Team X alkoi mättää maaleja todenteolla. ensimmäiseen erään tulostaululla oli jo lukemat 3-0. Myös muutama jäähy hankaloitti X:n johtoasemaa ja Weikkoset onnistuivatkin kaventamaan toisella ylivoimalla 3-1. Kavennuksen jälkeen X lisäsi johtoasemaa yhdellä maalilla. Weikkoset ottivat pelinsä toisen jäähyn, joka kostautui vastustajan lisäten entisestään maalejaan. Weikkoset heräsivät peliin vasta kahden viimeisen minuutin aikana kaventaen tilanteen 5-4. Valitettavasti kellosta loppui aika, eikä jännitysnäytelmään rankkareista päästy näkemään.

XAMK - MPU 2-1(SO)

Xamk vastaan MPU pelissä Xamk näytti paikkansa heti ensimmäisen erän alussa sirtyen 1-0 johtoon. Ensimmäisen erän loppuun MPU oli myös saanyt käynnistettyä koneensa ja tasoitti lukemat 1-1. Toisessa erässä pallosta kamppailtiin puolin ja toisin tuloksia saamatta. Xamk otti ottelun viimeiselle minuutille jäähyn väärästä etäisyydestä, vastustajalla paine tehdä maali oli liian kova ja ottelussa mentiin rankkareille. Rankkareita ehdittiin vetää 2 kierrosta onnistumatta, kunnes Xamk:n Lauri Riipinen mahdollisti yksinkertaisella vedollaan Xamkille pisteet.

MPU - WEIKKOSET 1-6

MPU oli jo hieman puhki aloittaessaan toista peliä heti perään. Jälleen vaihtopenkillä oli kaksi pelaajaa, kun vastustajan penkillä istui kentällisen verran miehiä. Weikkoset onnistuivat hetken pyörityksen jälkeen siirtymään johtoon. Loppuerässä vedot menivät rutkasti maalin ohitse tai pysähtyivät MPU:n maalivahti Sami Pekkaseen. Toisen erän alkuun MPU otti nopean startin ja tasoitti. MPU:n maali ei Weikkosia paljoa painanut, vaan lisäsi maalijanoa entisestään. Weikkoset löysivät tauon jälkeen kadotetun yhteispelinsä ja syöttelivät taidokkaasti napaten ottelusta 1-6 voiton.