32 Kilpahalli 21.10.2019 20:30 h   HC Dynamite - BAR Dom   2 - 19
33 Kilpahalli 22.10.2019 21:00 h   ESE CXX - Pieksämäki Players   1 - 6
34 Kilpahalli 22.10.2019 22:00 h   Virve - Pieksämäki Players   4 - 3
35 Kilpahalli 24.10.2019 21:00 h   PoNu - TOP 10   6 - 2
36 Kilpahalli 24.10.2019 22:00 h   SuomU - MIkkelin Golf HT   6 - 2

RAPORTTI

Maanantai 21.10.2019

Pitkäjärven Ponnistus - HC KARLA 1 - 8 (0-4, 1-4)

Primetimeen pelattu ottelu keräsi lehtereille kauden ennätysyleisön, kun PiPo ja Karla kalistelivat komposiittejaan. Karla otti jo avauserässä tukevan otteen pelistä iskemällä neljä maalia. Toisessa erässä sama tahti jatkui ja Karla kuittasi pisteet itselleen selkein lukemin. PiPon ainokaisen iski Jere Hasu. Mainittakoon Karlasta, että viimeisen maalin iski Janne Myyryläinen (2+3) ilmaveivillä.

HC Dynamite - Bar DOM 2 - 19 (0-8, 2-11)

Illan toinen peli osoittikin tasonmittausotteluiden varjopuolen, kun tasoerot ovat suuret lohkon kärjellä ja hännällä. Ottelun erikoisuutena mainittakoon kolme tuomittua rangaistuslaukausta Bar DOM:lle, josta merkinnän maalisarakkeeseen tuotti yksi onnistuminen.  DOM:n Teemu Suokas ja Petri Lehtonen saalistivat yli kymmen tehopistettä ja HCD: Teemu Valtonen viimeisteli molemmat joukkueensa maalit.

Tiistai 22.10.2019

ESE CXX - Pieksämäki Players 1-6 (1-1, 0-5)

Tiistai-illan kamppailun avasivat ESE CXX ja Pieksämäki Players. Ottelu alkoi jälleen kerran tunnustellen ja Pieksämäen aloitettua maalinteon löi ESE tasoituksen vielä saman erän aikana. Toisessa erässä vajaamiehinen ESE alkoi hieman väsähtää ja Pieksämäen leveämpi rosteri alkoi tehdä tuhojaan. Pieksämäki naputteli maaleja tasaiseen tahtiin ja ottelun lopussa taululla seisoivat lukemat 1-6. Ottelun päätyttyä molemmista joukkueista yksi pelaaja jäi siirtämään maalit pois Zambonin tieltä.

Virve - Pieksämäki Players 4-3 (3-1, 1-1)

Ennen ottelun alkua Virven fanipäädyssä oltiin huolissaan, sillä joukkue joutui lähtemään otteluun ilman tähtipuolustaja Pasi Pippuria sekä luottohyökkääjä Esa Nissistä. Hyvin pian Virven vähälukuinen joukkue näytti kuitenkin tulleensa lyömään epäilijöille jauhot suuhun. Mika Viitikko painoi ujot kolme maalia ensimmäiseen seitsemään minuuttiin. Pekka Löytönen iski Virven neljännen häkin ja Virve johti Pieksämäkeä parhaimmillaan 4-2. Pieksämäki iski vielä yhden, mutta Virve puolusti johtoaan maalivahti Tuomo Eskelisen johdolla ansiokkaasti. Virven fanipääty oli haltioissaan ottelun päätyttyä ja pelaajat juhlivat voittoa myöhään yöhön.

Torstai 24.10.2019

PoNu - TOP 10 6-2 (4-0, 2-2)

PoNu lähti otteluun leveämmällä kokoonpanolla, kun taas TOP 10 kärvisteli edelleen tyhjyyttään humisevan vaihtopenkkinsä kanssa. Ottelussa pysyi kuitenkin koko ajan TOP 10:n otteluihin tyypillinen maltillinen vauhti. Tästä huolimatta PoNu iski avauserässä neljä maalia ja tasainen toinen erä ei enää tehnyt merkittäviä muutoksia voimasuhteisiin. PoNu klaarasi voiton kotiin lukemin 6-2.

SuomU - Mikkelin Golf HT 6-2 (3-1, 3-1)

Myöhäisillan ottelussa Golf HT sai vastaansa SuomUn. Tämäkin ottelu noudatteli varsin rauhallisen vauhdin kaavaa, mutta SuomU oli kuitenkin koko ajan potkun edellä. Esa-Matti Pietilän (2+3) mahti-ilta riitti siivittämään SuomUn kauden neljänteen voittoonsa. Golf HT vajosi tappion myötä kakkosdivarin viivan alapuolelle ja kilpajuoksu divaripaikoista kiihtyy.