TÄHDET TUIKKIVAT HÄNSKIN ILTAVALOISSA
Tiistai, 20 Elokuu 2019 00:00

 RL mv

Jalkapallosarjoissa jäljellä on enää yksi viikko ja joukkueesta riippuen 2-4 ottelua. Mestaruustaistojen osalta mikään ei ole vielä absoluuttisen varmaa, mutta Taloaseman liiga- ja URHOn divarimestaruus ovat täysin joukkueiden omissa käsissä.

 

ILMOITA JOUKKUEESI MUKAAN TALVIFUTIKSEEN!

Talvifutissarjan pelit alkavat lokakuussa ja päättyvät maaliskuussa. Tietoa talvifutiksesta ja muista talvisarjoista, sekä ilmoittautumislomakkeet TÄÄLTÄ!

 

ILMOITTAUDU MUKAAN JALKAPALLON MANAGERSARJAAN!

Jalkapallon managersarja pelataan syys-lokakuussa 2019. Pelit pelataan koko kentällä, joten hyvä mahdollisuus lähteä mukaan kokeilemaan "ison kentän" otteluita. Sarjaan ilmoittaudutaan yksittäisenä pelaajana. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ!

 

OTTELUT LIIGA

FC Hazard - Canarian Pallo 1-4

Wilmert - FC Hazard 10-1

Canarian Pallo - Wilmert 6-2

Pöyryn Pantterit - Menetetyt Lupaukset 2-5

Menetetyt Lupaukset - Taloasema 5-4

Taloasema - Pöyryn Pantterit 14-0

 

RAPORTTI 

Taloasema 30 pts

Taloasema koki maanantai-iltana yllätyksen, kun se kärsi tappion Menetetyille Lupauksille. Tuossa ottelussa nähtiin loppuhetkillä vielä komea Taloaseman maali suoraan avauspotkusta, mutta sekään ei riittänyt Taloasemalle ottelun voittamiseksi. Toisessa ottelussaan joukkue kuitenkin jyräsi Pöyryn Pantterit näytöstyyliin, joten Taloaseman mestaruusjuna porskuttaa aikataulussa.

Wilmert 22 PTS

Alkuillasta pelannut Wilmert kaatoi FC Hazardin hienosti 10-1, mutta joutui seuraavassa ottelussaan tunnustamaan Canarian Pallon paremmaksi. Joukkue on nyt kahdeksan pisteen päässä 2 ottelua enemmän pelanneesta Taloasemasta, joten se omaa vielä teoreettiset mahdollisuudet mestaruuteen. Tällainen lopputulos vaatisi kuitenkin Taloaseman täydellistä romahdusta.

FC Probba 18 PTS

Huilivuorossa.

Lost Cause 16 PTS

Huilivuorossa.

Menetetyt Lupaukset 16 PTS

Menetetyt Lupaukset otti avausottelussaan voiton Pöyryn Panttereista, mutta sen illan kohokohta oli toinen ottelu Taloasemaa vastaan. Joukkue onnistui loppuhetkien maaleilla kiilaamaan ottelussa kuin ihmeen kaupalla johtoon ja piti asemansa loistavasti aina päätösvihellykseen asti. Tätä voittoa voidaan hyvällä syyllä pitää yhtenä Rautaliigan tämän kauden kovimmista yllätyksistä. Joukkueen sankari tässä ottelussa oli mukavat 3 maalia painanut Nestori Kuusisto.

Canarian Pallo 15 PTS

Canarian Pallon otti maanantaina ainoana liigajoukkueena tuplavoiton. Kuuden pisteen ilta oli myös joukkueelle ensimmäinen koko kaudella. Tämä hieno taisteluilta nosti Canarian Pallon Menetettyjen Lupausten edelle sarjataulukossa, sekä tasapisteisiin kaksi ottelua vähemmän pelanneiden Pöyryn Panttereiden kanssa.

Pöyryn Pantterit 12 PTS

Panttereiden kokoonpano olisi voinut olla huomattavasti leveämpikin. Ensimmäisessä ottelussa Pantterit kärsi 2-5 tappion Menetetyille lupauksille. Illan päätösottelussa, Hänskin iltavalojen loistaessa kirkkaimmillaan, ei pahasti vajaamiehisillä Panttereilla ollut enää sanansijaa ottelussa Taloasemaa vastaan. Tuosta ottelusta saldona tappio lukemin 14-0.

 

FC Hazard 1 PTS

Hazardin krooninen pelaajapula ei ota helpottaakseen ja se valitettavasti näkyy joukkueen suorituksissa kentän puolella. Illan saldona tappiot Canarian Pallolle sekä Wilmertille.

 

Liigan pelaajatilastot löydät linkin takaa http://mahl.fi/index.php?option=com_joomleague&view=statsranking&p=109&order=desc&Itemid=122

 

OTTELUT DIVARI

Jäntex - Aarnikotkat 0-3

Aarnikotkat - FC Gather 2-5

FC Gather - Jäntex 3-2

FC DOM - AC KB 1-3

AC KB - FC Alapiha 2-2

FC DOM - FC Alapiha 0-5

 

RAPORTTI

URHO 25 PTS

Huilivuorossa.

FC Gather 22 PTS

Gather jatkoi nousuaan sarjassa ja on nyt jo hopeasijalla kaksi ottelua ympärillä olevia joukkueita enemmän pelanneena. Kahden voiton kierros on myös tälle joukkueelle harvinaista herkkua, joten se kelpasi varmasti. Gather omaa vielä teoreettiset mestaruusmahdollisuudet, mikäli Urho kompastele päätösviikolla.

FC Alapiha 19 PTS

Tasapeli ja voitto maanantai-iltana venyttivät Alapihan tappiottoman jakson jo kuuden ottelun mittaiseksi ja joukkue jatkoi hienosti kamppailuaan mitalisijoista. Myöskin FC Gatherin päänahasta Alapiha taistelee vielä täysin realistisesti. Joukkueen illan suurinta antia oli parivaljakon Pasi Pippuri-Esa Nissinen dominointi.

AC KB 18 PTS

Monen muun joukkueen tavoin myös AC KB on löytänyt uuden vaihteen peliinsä ja porskuttaa nyt viiden ottelun tappiottomassa putkessa. Joukkue nousi maanantain tulosten myötä sarjan neljännelle sijalle ja tiivistää osaltaan kiivasta kamppailua divarin sijoituksista.

Lähemäki BAR 16 PTS

Huilivuorossa.

FC Aarnikotkat 15 PTS

Aarnikotkat onnistuivat kaatamaan Jäntexin ja nousemaan aivan Lähemäki Barin kantaan kiinni. Toisessa ottelussaan se koki tappion fiksusti pelannutta FC Gatheria vastaan. Myöskin Aarnikotkat pelaa ensi viikolla molempina päivinä, joten muiden joukkueiden tavoin se toivoo varmasti leveää rosteria päätösviikolle.

Jäntex 5 PTS

Jäntexin piste- ja voittosaldo pysyy ennallaan. Joukkue käy edelleen tiukkaa kamppailua jumbosijasta DOMin kanssa ja ensi viikon kaksi ottelua tulevat lopullisesti ratkaisemaan tämän väännön.

FC DOM 3 PTS

DOMin tilanne ennallaan, ensi viikolla joukkue kohtaa vielä Aarnikotkat ja Lähemäki Barin. Avausvoiton ottaminen jää joukkueen osalta viimeisten otteluiden varaan.

 

Divarin pelaajatilastot löytyvät puolestaan täältä http://mahl.fi/index.php?option=com_joomleague&view=statsranking&p=110&order=desc&Itemid=123