HEINÄTAUKO PÄÄTETTIIN DIVARI PELEILLÄ
Tiistai, 06 Elokuu 2019 12:03

RL mv

Maanantaina heinätauolta palattiin jalkapallon Divarin pariin. Poikkeuksellisesti tällä viikolla pelattiin maanantaina vain Divaria ja tiistaina Liigaa. Maanantain peleissä tuntui hieman jokaisella joukkueella olevan vielä heinätauon kohmeus päällä. Illan peleistä FC Gather oli ainut, joka pystyi kukistamaan vastustajansa mennentullen. Muut pelit olivat erittäin tasaväkisiä ja päättyivät joko tasapeliin ja yhden maalin erolla.

URHO 19 PST

Illan peleihin URHO saapui valmiina viemään pisteitä kotiin. Ensimmäinen peli Lähemäki Bar:a vastaan alkoi tasaisissa merkeissä. Pelin ainoan maalin onnistui viimeistelemään Eemeli Leikas. Toinen peli oli Alapihaa vastaan. Ensimmäisellä puoliajalla URHO:n Eemeli Leikas piseli pallon maaliin. Toisella puoliajalla ote pelistä lipsui ja Alapiha onnistui tasoittamaan. Tasalukemat jäivät pelin lopputulokseksi.

FC AlAPIHA 15 PST

FC Alapihalle loma oli tehnyt hallaa. Kentällä vastaan asettui URHO ja FC Aarnikotkat. Molemmissa peleissä alku lähti tahmeasti liikkeelle vastustajan siirtyessä maalilla johtoon. Toiselle puoliajalle pelitaktiikat oli hiottu kuntoon ja Alapiha onnistui tasoittamaan lukemat 1-1. Illan peleistä tällä kertaa jäi käteen kaksi tasuria.

LÄHEMÄKI BAR 13 PST

Lähemäki Bar kärsi molemmista illan peleistä tappiot. Ensimmäinen peli URHO:a vastaan oli hyvää taistelua maalipaikoista koko pelin ajan. Muutaman kerran vastustaja pääsi karkaamaan liian helposti maaliapajille ja onnistui kerran maalinteossa. FC Gatheria vastaan ei epäselvyyksiä ollut vastustajan myllyttäessä toisella puoliajalla Lähemäki Bar:a.

FC GATHER 13 PST

FC Gather yllätti illan peleissä todenteolla napaten molemmista peleistään helpot voitot. AC KB:ta vastaan ehti kulua muutama minuutti, kun maalihanat aukesivat. Ensimmäisellä puoliajalla maaleja tahkottiin neljä ja toisella kaksi. Myös Lähemäki Bar:a vastaan Gather sai rauhassa pyöritellä palloa ja koittaa maalintekoa. Tästäkin pelistä 6-1 voitto.

FC AARNIKOTKAT 12 PST

FC Aarnikotkat pelasivat tasan molemmat illan pelinsä. Illan peleissä vastustajat olivat Jäntex ja FC Alapiha. Illan maalit viimeistelivät Markus Pöntinen ja Henry Ukkonen. Aarnikotkat roikkuvat aivan Gatherin perässä kiinni ja pystyvät vielä hyvällä pelillä nousemaan sarjataulukossa.

AC KB 8 PST

AC KB kohtasi maanantaina vastustajansa FC Gatherin ja FC DOM:n. Gatheria vastaan ensimmäisellä puoliajalla oli jo selvää lopputuloksesta ja pelaajapulan vuoksi joukkue säästeli voimiaan. Toinen peli DOM:a vastaan oli paljon lupaavampi vaikka vastustaja onnistui ensin siirtymään johtoon. Aijemmassa pelissä säästellyt voimat olivat tarpeen tasoitus maalia tehdessä. AC KB:lle illan peleistä tasapeli ja häviö.

JÄNTEX 5 PST

Jäntex oli selvästi ottanut uuden taktiikan eikä vähäinen pelaajamääräkään haitannut. Molemmissa illan peleissä Jäntex osoitti hyvää joukkuepeliä ja sinnikästä yrittämistä. Molemmat pelinsä Jäntex pelasi niukasti tasan. Illan pistemiehinä toimivat Tuukka Forsell, Jarkko Leppä, Jere Sappinen sekä Miika Leppä.

FC DOM 3 PST

Kuten lähes jokaisen edellä mainitun myös DOM:n joukkue pelasi illan pelinsä tasan. Ensimmäisessä pelissä alku oli lupaava, kun DOM otti AC KB:sta 1-0 etumatkan. Toisella puoliajalla DOM antoi vastutajalleen muutaman paikan, joista se kertaalleen onnistui tasoittamaan. Toinen peli Jäntexiä vastaan oli myös tiukkaa vääntöä viime minuuteille asti. Tällä kertaa peleissä ei onnistuttu ratkomaan voittajaa.