BEACH VOLLEY PÄÄTÖKSEEN
Keskiviikko, 17 Heinäkuu 2019 00:00

Beach volley uutiskuva 1

MAHL:in Beach Volley-sarja on saatu päätökseen tältä kesältä. Mestaruuteen eteni runkosarjan reilulla erolla voittanut ja finaalipäivänä todella suvereeni ollut TILHI.

Tiistaina 16.7 pelattuun finaalipäivään lähdettiin kaikkien sarjan kuuden joukkueen voimin. Ensin olivat vuorossa puolivälierät, joissa Team 70's kohtasi FC Hazardin ja FC Hazard 2 ROKUn.

Team 70's - FC Hazard 0-2 (2-21, 11-21)

FC Hazard 2 - ROKU 2-0 (21-13, 21-4)

Tämän jälkeen välieriin lähdettiin neljän joukkueen voimin Hazardien haastaessa runkosarjan ykköstä ja kakkosta, TILHIä ja Otavan Pyrkimystä.

Otavan Pyrkimys - Hazard 2-1 (15-21, 21-17, 15-9)

TILHI - Hazard 2 2-0 (22-20, 21-13)

Välierisssä leikistä pudonneet Hazard ja Hazard 2 pelasivat omasta aloitteestaan "pronssiottelun" jossa Hazard 2 oli lopulta vahvempi erin 1-2. Finaalissa sen sijaan kohtasivat runkosarjan kärkijoukkueet TILHI ja Otavan Pyrkimys. TILHI oli tässä ottelussa lähes pysäyttämätön ja nappasi sarjan mestaruuden lopulta erin 2-0 (21-8, 21-9). Beach Volley-sarjan kiertopalkinto ojennettiin TILHIlle ja joukkueen hurjat mestaruusjuhlat pääsivät alkamaan. Mestarijoukkue TILHIn ylivoimasta kertoo paljon se fakta, että joukkue hävisi koko sarjan aikana ainoastaan kaksi erää. Kokenut porukka takoi tasaisen varmaa tulosta läpi kauden ja sai tästä myös palkintonsa.

Mestaruusjoukkueessa pelasivat Vesa Aherto, Pasi Himanen, Vesa Himanen, Pentti Partti ja Ari Salomaa.