ENSI VIIKOLLA SALIBANDY MANAGER FINAALIOTTELUT!
Torstai, 20 Kesäkuu 2019 15:57

MAHL SBM2

Viimeiset runkosarjan ottelut pelattiin tänään torstaina. Jokasella joukkueella oli vain yksi peli, joten vauhtia riitti jokaisessa pelissä. Viimeisellä kierroksella ei sarjataulukossa muutoksia tapahtunut ja finaalipäivän asetelmat ovat nyt selvillä ja päivitetty nettiin. Tule seuraamaan tiukkoja matseja mestaruudesta keskiviikkona 26.6. Rantakeitaalle!

1 20.06.2019 18:00 h Mikkelin Tilitoimisto  - MECATROPLAN 9 - 3 Raportti
  1 20.06.2019 18:40 h Bar DOM  -  DEXOR 3 - 8 Raportti
  1 20.06.2019 19:20 h Motonet  -  Metatavu 9 - 8 (SO) Raportti

DEXOR 37 PTS

Dexorin illan pelissä ensimmäisen erän alku ei meinannut lähteä millään käyntiin. Paikoista huolimatta vasta erä loppupuolella aukesi maalihanat. Ensimmäisen maalin jälkeen meno alkoi kiristyä ja toiseen erään siirtyessä DEXOR johti 0-3. Toisessa erässä sattui myös muutama lipsahdus vastustajan kaventaessa mutta DEXOR:n kovan hyökkäykspään ansiosta vastustajalla ei ollut enää saumaa voittoon.

METATAVU 29 PTS

Metatavun illan peleihin oli saapunut kentällisen verran pelaajia. Vähäisen kokoonpanon vuoksi kaikkiin Motonetin vauhdikkaisiin hyökkäyksiin ei ehditty. Metatavulta silti erinomaista peliä ja viime minuuteille asti ahkeraa pelaamista väsymyksestä huolimatta. Rankkareille mentäessä vastustaja onnistui maalinteossa ja voitti pelin.

MOTONET 26 PTS

Motonetilla sen sijaan oli lähes kaksikentällistä pelaajia mukana illan koitokseen. Ensimmäinen erä lähti jouhevasti alivoimamaalilla ja lisäämällä maalitiliä vielä toisella maalilla perään. Vastustaj oli hereillä ja iski nopeasti takaisin. Koko pelin ajan käytiin kissa hiiri leikkiä, lätkien maaleja päästä päähän. Peli oli tiukka viime sekunneille asti ja voittoja ratkottiin rankkareilla, tällä kertaa Motonet vei voiton.

Bar DOM 23 PTS

DOM:lla oli vastassa sarjataulukon kärkijoukkue DEXOR. Ensimmäisessä erässä pelaajat pidettiin huolellisesti kiinni ja vastustaja onnistui kolmesti maalinteossa. Toiseen erään herättiin vasta mukaan peliin ja maalipaikkoja alkoi löytyä. Muutamista paikoista vedot lentelivät ohi, eikä 2-7 tilanteessa erän lopussa enää ollut mahdollisuuksia voittoon.

MIKKELIN TILITOIMISTO 15 PTS

Tilitoimiston rosterissa oli myös puutoksia illan pelissä mutta se ei menoa hidastanut. Heti ensimmäiseen kolmeen minuuttiin tehtiin neljä maalia. Vastustaja oli myäs mukana mutta onnistui pelissä ainoastaan kolme kertaa. Tilitoimisto viimeisteli voittonsa yhdeksällä maalilla.

MECATROPLAN 5 PTS

AIkaisempiin kertoihin verrattuna MECATROPLAN:lla oli illan pelissä enemmän vaihtopelaajia, kun vastustajalla. Peli alkoi kehnosti vastustajan siirtyessä 4-0 johtoon. Peli ei meinannut kulkea ollenkaan ja maaleja onnistuttiin tekemään vain kolme. Erän loppuun tulostaulun lukemat 9-3 puhuivat puolestaan.