KAIKKI JOUKKUEET OVAT PELANNEET ENSIMMÄISET PELINSÄ!
Tiistai, 21 Toukokuu 2019 09:40

RL wilmert

Tällä viikolla Rautaliigan pelejä pelattiin maanantaina ja tiistaina. Maanantaina kaikki joukkueet saivat pelattua ensimmäiset tasonmittauspelinsä ja sarjataulukossa tapahtui pieniä muutoksia. A-lohkossa Taloasema on edelleen kärjessä, B-lohkossa Lost Cause vei FC Probban kärkisijan. Tänään Rautaliigaa pelataan klo 18:00 alkaen ja koko illan ajan kioski palvelee pientä purtavaa ja juotavaa tarjoillen.

Taloasema 12 PTS

Taloasema jatkaa edelleen A-lohkon kärjessä. Illan ensimmäinen peli FC Alapihaa vastaan oli pelkkää höntsäilyä ja maaleja ehdittiin tehdä 13, myös vastustaja onnistui kahdesti maalinteossa mutta se ei tänään riittänyt. Toisena vastassa oli Hazard, joka lähti peliin siirtyen ensimmäisellä puoliajalla maalilla johtoon. Toisella puoliajalla vastustaja onnistui jälleen maalinteossa ja johti peliä 0-2. Taloasema pääsi pelin lopussa vihdoin mukaan ja tulikin ryminällä Hazardin ohitse. Taloasema voitti tiukassa ottelussa 3-2.

FC Hazard 9 PTS

Hazardin pelit lähtivät käyntiin tiukalla ottelulla Taloasemaa vastaan. Hazard pääsi heti mukaan peliin, kun vastustaj oli vielä hieman hukassa. Hyvä startti tarjosi Hazarsille kahden maalin johtoaseman. Vastustajan päästessä peliin mukaan alkoi tilanne näyttää tasoihin tullessa vaaralliselta. Taloasema onnistui vielä siirtymään 3-2 johtoon ja otti pelistä voiton. Toisessa pelissä kentällä kohdattiin FC Alapiha, joka oli tullut lähinnä höntsäilemään. Peli alkoi sujuvasti ja maaleja sateli pelin loppuun asti ja Hazard nappasi illan ainoat pisteensä.

FC Gather 9 PTS

FC Gather on tällä hetkellä samoissa pisteissä Hazardin kanssa. Illan peleistä Gather nappasi ansaitusti täydet kuusi pistettä. DOM:a vastaan heti ensimmäisellä puoliajalla tehtiin kaksi maalia, jotka riittivät voittoon. Aarnikotkia vastaan käytiin tiukkaa kamppailua maaleista ja vasta toisella puoliajalla nähtiin Gatherin onnistuminen, joka riitti tällä kertaa viemään pisteet kotiin.

FC Aarnikotkat 3 PTS

Aarnikotkat nappasivat tasonmittauksessa ensimmäiset pisteensä DOM:a vastaan. Aarnikotkat pelasivat ensimmäisenä Gatheria vastaan ja hävisi yhdellä maalilla vastustajalleen. Toisessa pelissä vastassa oli FC DOM, jonka kanssa taisteltiin pallosta ja yritettiin ahkerasti maaleja. Toisella puoliajalla nähtiin vasta ensimmäiset onnistumiset Aarnikotkien puolelta. DOM ei tässä pelissö onnistunut maalienteossa, joten Aarnikotkille pisteet.

FC DOM 0 PTS

DOM avasi kauden pelinsä maanantaina kahdella tappiolla. Ensimmäinen peli pelattiin Gatheria vastaan ja peli lähti kurjasti vastustajan siirtyessä ensimmäisellä puoliajalla 0-2 johtoon. Toisella puoliajalla ei DOM:a onnistanut, eikä maaleja nähty enenmpää. FC Aarnikotkia vastaan pelattiin toinen peli. Ensimmäinen puoliaika mentiin tasaisissa tunnelmissa, eikä maaleja syntynyt. Toisella puoliajalla Aarnikotkat ottivat uuden vaihteen silmään ja voittivat ottelun 2-0.

FC Alapiha 0 PTS

FC Alapihan ensimmäiset pelit eivät menneet parhaalla mahdollisella tavalla. Ensimmäinen peli Taloasemaa vastaan, Taloasema hallitsi peliä jatkuvasti eikä Alapiha saanut montaa mahdollisuutta maalienteossa. Taloaseman maalimyllytyksestä huolimatta myös Alapiha onnistui kahdesti maalinteossa. Toinen peli Hazardia vastaan alkoi yhtä kömpelästi ja vastustaja vei ottelusta pisteet lukemin 1-11.

B-LOHKO

Lost Cause 9 PTS

Lost Cause nappasi B-lohkon kärkipaikan voittaessa molemmat illan peleistään. Illan vastustajat olivat Wilmert ja Lähemäki Bar. Wilmert:ä vastaan ensimmäisellä puoliajalla palloteltiin tasaisesti tuloksia tekemättä. Toisella puoliajalle Wilmert onnistui siirtymään johtoon. Lost Cause jatkoi kuitenkin vahvaa pelaamistaan ja tasoittaessa maalihanat aukesivat. Lost Cause voitto pelin 1-5. Lähemäki Bar:a vastaan onnistuttiin heti ensimmäisellä puoliajalla nappaamaan johtoasema. Toisella puoliajalla lisättiin johtoa 2-0, joka lopulta oli lopputulos.

FC Probba 7 PTS

FC Probba kävi tiukkaa peliä heti illan ainoassa pelissä Canarian Palloa vastaan. Molemmat joukkueet tekivät ensimmäisellä puoliajalla molemmat maalinsa, eikä toisella puoliajalla nähty enää onnistumisia. Peli päättyi tasapeliin. FC Probba B-lohkossa Lost Causen kannoilla 2 pisteen erolla.

Lähemäki Bar 3 PTS

Lähemäki Bar:a vastassa oli kentällä Lost Cause. Pelin ensimmäisellä puoliajalla vastustaja siiryi maalilla johtoon. Toisella puoliajalla Lähemäki Bar yritti parhaansa mutta vastustaja onnistui jälleen maalinteossa ja voitti pelin 2-0 lukemin. Illan toinen peli alkoi Wilmert:ä vastaan tasaisissa merkeissä ja ensimmäisellä puoliajalla nähtiin yhteensä viisi maalia, joista kolme onnistui viimeistelemään Lähemäki Bar. Toisella puoliajalla lisättiin vettä myllyyn ja onnistuttiin kahdesti maalinteossa ja Lähemäki Bar otti ensimmäisen voittonsa tällä kaudella.

Canarian Pallo 1 PTS

Canarian Pallo avasi kautensa pelissä FC Probbaa vastaan. Pallosta käytiin tiukkaa taistelua jatkuvasti ja ensimmäisellä puoliajalla molemmat joukkueet viimeistelivät kahdesti maalinsa. Toisella puoliajalla yritys maalinteossa oli kova mutta vastustaja puolusti hyvin, eikä päästänyt enää yhtäkään palloa verkkoihin. Peli päättyi 2-2 lukemiin ja Canarian Pallo nappasi yhden pisteen.

Wilmert 0 PTS

Wilmert tällä hetkellä B-lohkon pohjalla pelattuaan ensimmäiset ottelut Lost Cause:a ja Lähemäki Bar:a vastaan. Lost Causea vastaan ensimmäinen maali nähtiin toisella puoliajalla, kun Wilmertin pelaaja Eetu Karhunen onnistui maalinteossa. Heti ensimmäisen maalin jälkeen Lost Cause heräsi mukaan peliin ja paineli Wilmertin ohi viidesti vieden pisteet 1-5 lukemin. Lähemäki Bar tarjosi illan toiseen peliin tiukan ottelun. Ensimmäisellä puoliajalla Wilmert onnistui kaksi kertaa harhauttamaan puolustajat sekä maalivahdin. Lähemäki Bar oli hyvin mukana ja viimeisteli kolme maalia. Toisella puoliajalla vastustaja onnistui vielä kahdesti ja nappasi pisteet kotiin.