1 DIVARISSA SB PUUKÄDET JA HURU-UKOT FINAALIIN
Lauantai, 16 Maaliskuu 2019 10:29

SB puukädet

Perjantai-iltana 1 divarin runkosarjan pelit saatiin päätökseen. 1 Divarissa mestaruudesta lähtevät taistelemaan SB Puukädet ja Huru-Ukot. Finaalipelit ja sijoitusottelut pelataan lauantaina 23.3.2019 Saimaa Stadiumilla.

4 15.03.2019 18:00 h   Huru-Ukot  -  Lakeside Hoppers   7 - 2 Raportti
4 15.03.2019 18:45 h   MPU  -  Huru-Ukot   1 - 0 Raportti
4 15.03.2019 19:30 h   Lakeside Hoppers -  Weikkoset   2 - 3 Raportti
4 15.03.2019 20:15 h   SB Puukädet  -  MPU   6 - 5 (SO) Raportti
4 15.03.2019 21:00 h   Weikkoset  -  SB Puukädet    2 - 6 Raportti

SB PUUKÄDET 21 PTS

SB Puukäsien pelipäivä lähti vauhdikkaan pelin tunnelmissa. Ensimmäisenä vastassa oli illan peleistä voittoja hakemaan lähtenyt MPU. Vastustaja pääsi heti erän alkuun pyörittämään peliä ja onnistui kolmesti maalinteossa. Ensimmäisen erän loppuun myös Puukädet heräsivät peliin ja onnistuivat kaventamaan peliä. Toiseen erään lähtiessä Puukädet olivat ottaneet pelissä pallonhallinnan ja pääsivät 4-3 johtoon. Puukäsien pyörittäessä peliä ja hyökkäyksien epäonnistuessa MPU onnistui tasoittamaan vastahyökkäyksistä. Lopulta pelin voittaja ratkaistiin rankkareilla, josta Puukädet veivät pisteet lukemin 6-5. Toinen peli Weikkosia vastaan oli Puukäsille helpompi ja illan toiset pisteet kotiin.

HURU-UKOT 16 PTS

Ensimmäinen peli oli Lakeside Hoppersia vastaan. Peli alkoi Huru-Ukkojen siirtyessä kahdella maalilla johtoon. Vastustaja onnistui nopeasti kaventamaan mutta Huru-Ukot lisäsivät tehoja ja peli oli selvä. Hurut vei pelin 7-2. Huru-Ukoilla toisena vastassa oli MPU. MPU onnistui heti erän ensi minuutilla karkaamaan maalintekoon. Alkuun peliä hallitsi selvästi MPU ja vasta MPU:n siirtyessä johtoon Huru-Ukot tajusivat tilanteen ja peli alkoi sujua. Ensimmäisen erän loppuun molemmin puolin alkoi tunteet kuohuamaan ja pientä sikailua myös tapahtui pelitilanteissa. Loppuerään ei enää maaleja nähty ja vastustaja vei tiukalla voitolla pisteet.

MPU 12 PTS

MPU:lla oli selvästi peleistä yksi tavoite ja se oli voitto. Ensimmäinen peli Huru-Ukkoja vastaan oli tunteikasta ja hieman turhautuneisuutta oli myös havaittavissa. Ensimmäisen erän alkuun MPU onnistui karkaamaan vastustajalta ja laittamaan lukemat 1-0. Loppuerä taisteltiin maaleja saamatta. Toinen erä oli todella tunteikas eikä tulostaululle tullut muutoksia. MPU nappasi illan ensimmäisen ja tällä kertaa ainoan voiton Huru-Ukkoja vastaan. Toisessa pelissä vastaan asettui sarjataulukon ensimmäisenä oleva SB Puukädet. Pelissä MPU pääsi hallitsemaan ensimmäistä erää ja toisen erän alkaessa maaleja oli kertynyt kolme. Toinen erä ei MPU:lla ollut yhtä vahva kuin ensimmäinen ja vastustaja onnistui karkaamaan maalintekoon ja tasoittamaan pelin. Toisen erän loppuessa taululla oli lukemat tasan. Voittaja oli siis ratkaistava rankkareilla. Tällä kertaa MPU:ta ei rankkareissa onnistanut ja pisteet meni tiukasti vastustajalle.

WEIKKOSET 11 PTS

Weikkoset pelasivat illan pelit Lakeside Hoppersia ja SB Puukäsiä vastaan. Ensimmäisenä kentällä Weikkoset kohtasi Lakeside Hoppersin. Peli lähti alkuun hyvin Weikkosten siirtyessä maalilla johtoon. Vastustaja oli myös hereillä ja onnistui tasoittamaan ja siirtymään 2-1 johtoon. Toisessa erässä vastustajan ottaessa jäähyn oli Weikkosten aika tasoittaa peli. Weikkoset onnistuivat vielä kertaalleen maalinteossa ja ottivat pelistä voiton lukemin 2-3. Toinen peli puukäsiä vastaan alkoi Weikkosten harmiksi vastustajan siirtyessä johtoon ja lisäämällä karkumatkaa ensimmäisen erän aikana kolmella maalilla. Toiseen erään sama pyöritys jatkui vastustajan puolelta ja Weikkoset eivät millään meinanneet päästä mukaan peliin. Ottelun viimeisellä minuutilla Weikkoset onnistuivat viimein kahdesti maalineossa mutta se ei riittänyt ja pelistä pisteet Puukäsille.

LAKESIDE HOPPERS 0 PTS

Lakeside Hoppersin pistetili ei auennut vielä tänäänkään tiukista peleistä ja mahdollisesta voitosta huolimatta. Ensimmäinen peli oli Huru-Ukkoja vastaan. Peli oli alusta asti molemmin puolin sähellystä. Vastustaja onnistui ensimmäisenä siirtymään kahdella maalilla johtoon. Lakeside Hoppers oli kuitenkin hereillä ja onnistui kaventamaan pelin 2-1. Kavennuksen jälkeen alkoi armoton mylly pyörimään ja Huru-Ukot siirtyivät 6-1 johtoon. Lakeside Hoppers onnistui vielä kertaalleen kaventamaan mutta aika loppui kesken ja Huru-Ukot veivät pelistä pisteet reilulla voitolla. Toisessa pelissä Weikkosia vastaan Lakeside Hoppersilla oli mahdollisuus saada sarjan ensimmäiset pisteet. Peli alkoi vastustajan siirtyessä yhdellä maalilla johtoon. Nopeasti Lakeside Hoppers onnistui kaventamaan ja siirtymään vielä johtoon. Vastustaja iski toisessa erässä takaisin ja siirtyi 2-3 johtoon. Lukemat jäivät taululle pelin loppuessa ja pisteet niukasti vastustajalle.