MAHL:LLE KULTTUURITUOTTAJA!
Maanantai, 04 Maaliskuu 2019 16:05

KULMA HAKU

 

MAHL:n hallitus on päättänyt lauantaina 2.3.2019, KULMA -hankkeen kulttuurituottaja nimityksen osalta seuraavaa:


KULMA -hankkeen kulttuurituottajaksi nimetään 4.3.2019 alkaen MARLE HÄMÄLÄINEN.


Nimitys on ½-päiväinen (20h/vko.) ja määräaikainen (30.10.2020 saakka).


KULMA -hankkeelle MAHL on saanut MEIJÄN MIKKELI -hankkeesta tuonsiirtorahaa 45.000,00 euroa, tämän lisäksi MAHL omarahoittaa hanketta 9%.

 

Mikkelin alueen harrasteliigat ry (myöh. MAHL) on Mikkeliläinen moniliikuntaseura, joka tarjoaa jäsenistölleen, sekä kuntalaisille monipuolista harrasteliikuntamallia vauvasta vaariin. Jatkossa myös siis kulttuuritoimintaa!

 

KULMA:ssa (Kulttuuri ja liikunta Mikkelin alueella) tavoitteena on luoda uudenlainen kulttuuriharrastamismalli, jossa halukkaille kohderyhmään kuuluville henkilöille tarjotaan maksutomia kulttuurikokemuksia. Yrityksillä ja yhdistyksillä on mahdollisuus tarjota kulttuuripalveluita jotka kilpailutetaan MEIJÄN MIKKELI -päähankkeen toimesta ennen toimintojen toteutusta.

 

Pitkäaikainen tavoite on luoda eri kulttuuriharrastajien harrastekerho, jossa toteutetaan harrastajien toivomia, luomia kulttuuriharrastamismalleja. Lisäksi tavoitteena on luoda uudenlainen kulttuurin ja liikunnan harrastamisen verkkolehti "KULMA", joka tuo esiin Mikkelin alueen kulttuuri- ja liikuntatoimintoja, -tapahtumia, sekä ilmiöitä.

 

Toiminnot starttaavat todenteolla viikolla 11, jolloin tavoitat Marlenen niin KULMA:n puhelimesta, kuin sähköpostista.

 

Tiedotus ja kommentoinnit MAHL ry. Pasi Pippuri, puheenjohtaja. pasi(at)mahl.fi / 0407710520.